Kobe Bryant hayatını kaybetti
-
Çocukluğumun kahramani, bana basketbolu sevdiren adam, NBA efsanesi Kobe California’da helikopter kazasında hayatını kaybetmis. İlk başta inanamadım ama sanırım haberler gerçek... Cok üzüldüm...
-
Kobe Bryant diye yazılır EFSANE diye okunur. :/
-
-
@Muhtaradana Çocuklarının da helikopterde olduğu haberi yalanlandı. Açıklama yapılacakmış.
-
@Edelweiss inşallah öyledir, ama yinede bu gecenin en can sıkıcı haberi gerçekten çok sevdiğim bir sporcuydu, dünya için çok büyük bir kayıp
-
Cok uzgunum. Simdi kobesiz abd yemi gidicez yıkıldım. Nba ertelenmiş. Keske bızımkılerde deprem dolayısıyla ligi erteleslerdi. Malatya stadına yırmıbın kısı geldi belki hasar var. Her iş paldırkuldur neden biz ucuz bir halkiz
-
@Edelweiss, içinde söyledi: Kobe Bryant hayatını kaybetti
Çocukluğumun kahramani, bana basketbolu sevdiren adam, NBA efsanesi Kobe California’da helikopter kazasında hayatını kaybetmis. İlk başta inanamadım ama sanırım haberler gerçek... Cok üzüldüm...
kaza yerini izledim ESPN de doğruladı bilgiyi :( dağ gibi Kobe gitti ya
-
Bu nasıl 2020 yi ya.. Felaketler birbirini bırakmıyor
-
13 yaşındaki kızı da helikopterdeymiş sanırım...
-
Her zaman güzel hatırlanacak
-
@Edelweiss evet öyle deniyor
-
Çok üzüldüm hala şoktayım çocukluğumun efsanesiydi, az kalkmadim geceleri izlemek için. Allah rahmet eylesin
-
Basketbol ve ABD icin buyuk kayip! Efsane isimlerden birisiydi.
-
hüngür hüngür ağladım dükkanda..ben bu adamı ne çok seviyormuşum yaa :(
-
-
Amerika'ya gidebilirsem en büyük isteğim bir NBA maçını canlı canlı izyebilmekti. Ve tabiki de Lakers maçı hayalimdi. Şimdi onun olmadığı bir NBA nasıl izlenir bilemiyorum. Güle güle blackmamba.
-
Basketbol topuna dokunan herkesin anısının olduğu bir efsaneydi.. #mambaforever :((((((
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum