FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
@Muhtaradana tesekkurederim
-
Dun tum umudumu keserken idari islem sureniz tamamlanmistir, idari islem bitis tarihi14 mayis 2020 ve pasaportu gondermem soyleniyordu. Vize danismanlarim hemen gondermemi ve vizeyi onaylayacaklarini soylediler. Yarin ellerine ulasiyor, onumuzdeki hafta cumaya kadar bana ulasmasi lazim yani en gec persembe cikis yapmali istinyeden. Pazar ucusum var cunku, yuzde 70-80 ihtimalle bekliyoruz bakalim.
Tedirgin bekleyis suruyor.
@ehekim, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Arkadaşlar selam,
Durumu kısaca özetliyorum;
Ticari yani B1 vizesi için başvuru yaptım. Şirketimin sponsorluğuyla şubattaki fuara katılımcı olacağımız ve görevli olduğum için başvurdum. Ptesi günü vizem onaylandı ama salı günü idari işleme kalmamla ilgili bir mail geldi. Formu doldurup hemen gönderdim, bugün(cuma) pasaportum sarı kağıtla birlikte geri gönderildi ve teslim aldım. Daha önce ABD de bulunmadım. Şirketim devamlı ABD ye ihracat müdürlerini gönderiyor, sponsorla da ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şubatın 2sinde uçuşumuz vardı, sanırım sancılı bir süreç beni bekliyor. O tarihe kadar yetişme imkanı varmıdır?16ocakta sistemde (CEAC) durumum güncellenmiş, ama yanıt gelmedi henüz. Yetişme imkanım burada yazılanlara göre yok gibi sanırım. Durum belli oldukça güncelleyeceğim.
Yapmamı önerdiğiniz her hangi bir şey var mıdır?
Teşekkürler
-
@EBK, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells AP süreci tamamlandı, bugün postadan onaylı belglerimizi aldik.APsurecindeki yönlendirmeniz için teşekkürler .03 ocak mulkatimizdan sonra ,dün onaylandığını dair mail aldık,bugunde postamiz geldi toplamda 22 gün beklemis olduk.Bekleyen herkesin olumlu haberler almasını diliyorum.
Gozunuz aydin, bilgilendirme icin tesekkurler.
-
@EBK vizeniz hayırlı olsun. Zor kısmı bitti. Şansınız bol olsun.
-
@crazycells tesekkurederim
-
@Sefa tesekkurederim
-
Hayirli olsun crazycells yolunuz aşik olsun
-
uzun bir bekleyişin ardından vizemiz onaylandı...pasaportlar ptt ye verilmiş bu böylelikle en uzun ap sureciyle bende vizesi onaylananlar kervanına katıldım darısı tüm bekleyenlerin başına..
-
@harikeyn, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
uzun bir bekleyişin ardından vizemiz onaylandı...pasaportlar ptt ye verilmiş bu böylelikle en uzun ap sureciyle bende vizesi onaylananlar kervanına katıldım darısı tüm bekleyenlerin başına..
Tebrik ediyorum hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim yolunuz açık olsun
-
@harikeyn hayılrı olsun , gözünüz aydın
-
@harikeyn tebrik ederim, çok sevindim
-
Hayirli olsun yolunuz açik olsun.
-
@Muhtaradana çok sağol herşey için ..işallah sizinde güzel haberlerinizi alırız..
-
@serdestheval21 .teşekkur ederim
-
@fetihy .teşekkürler..
-
@harikeyn tebrikler sizin adınıza sevindim
-
Tebrikler yolunuz aşik olsun herikeyn
-
Yolunuz açik olsun
-
@harikeyn Hayırlı olsun. Tebrik ederim.
-
Dear Ali aga
Uygulanan standard bir uygulama olup prosedur geregi yapilmaktadir. Sonuclandiginda sizinle irtibata gececegiz.14 ocakta elçilige yolladigim maile karşilik bu cevabi aldim.Neden bu kadar idari işleme tabi kaldigimi sormuştum.23 ocakta bu cevabi yazdilar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum