[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
12300'lere mülakat tarihi gelmişti galiba en son. 20 ocaktan beri hangi sayıya kadar davet geldi acaba?
-
@hyksn daha göndermedik.
-
Merhabalar arkadaşlar, 18 inde attığım maile bugün cevap aldım. Şubat ayı bülteninde numaram current oldu ancak henüz evrak onayı alamadım napmalıyım diye. Verilen cevap aynı oldu, dosyalar inceleniyor, sırasıyla biz size dönüş yapıcaz cinsinden. Çoğu arkadaşın önceden aldığı mail. Bilgilendirmek istedim. Numaram 19xxx. Bekliyoruz... 😊 Herkesin süreci mükemmel işlesin. Herkese bol sabır bol şans. 😊✌️
-
@Semihmete yani bu konuda sizinle farklı düşünüyorum
%100 başarılı olurum ben yaparım diyen biri tutunamayabilirAma kafasında bir çok endişesi olan bir arkadaşımız, gidip çok mutluda olabilir
İnsanların şansını denemesine izin vermek lazım
-
@hope34 mülakatlar genellikle ayın son günlerinde dağıtılıyor
-
@Muhtaradana hocam bende sizinle aynı fikirdeyim ancak bu süreci siz yakından takip ediyorsunuz.
Bu süreçte meşakkatli ve sabırlı olunması gerekiyor. -
@esbay79, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Selamlar...Ben Bosna da yaşıyorum..21.000 ler current olduğuna göre benim sağlık raporu almam gerekir mi ?18 binler de olmama rağmen evrak onayı henüz gelmedi aramam gerekiyor mu?Çok teşekkür ediyorum şimdiden..Herkese bol şanslar
Bir mulakat tarihi almadan saglik raporu almamalisiniz. Eger tum belgeleri gonderdiyseniz su an e-mail beklemelisiniz.
-
@ozgem, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba! @crazycells
Hesabımda 7,516 dolarım var. Mülakatta bir adres vereceğim. İki adres buldum. Texasin adresini mi vereyim, Arizonanin mi adresini vereyim ?? Hangi eyalet daha ucuz ??Hangi adres daha saglamsa onu vermenizi tavsiye ederim. Ayrica gostereceginiz birikimi de arttirmanizi tavsiye ederim.
-
@endless53, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar, green card 2020yi kazandım. Evrak maili, ds260ı gönderdim ancak yeni öğrendim ki annem kendi adını mahkeme kararıyla değiştirmek için başvurmuş yüksek ihtimalle değiştirecek. Bu durumda green card süreci nasıl etkilenir? Ne yapmam gerekiyor?
Bu durum sizi etkilemez, bir sey yapmaniza gerek yok. Ismi degisse de nufus kayit ornegi vukuatli oldugundan eski isimler de gorunuyor olacak.
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba DV 2020 tahlihlisiyim şartlarda Lise veya dengi okul mezunu olanlarda iş tecrübesi aranmaz diye belirtiliyor ama ben ds260 forumunu doldururken iş tecrübelerimi sordu Bunun nedeni Açık öğretim Lisesi mezunu olmam mı ? Diğer sorum ise mülakata gittiğimde Diplomamı görmek istediklerinde Çalışma belgesini de görmek isteyecekler mi ? Aranızda Lise veya yüksek okul mezunu olanlardan konsolos çalışma belgesi istedimi ? Tessekurler şimdiden esenlikler dilerim..
sorular herkese soruluyor.
Eger diploma varsa calisma belgesi goturmenize gerek yok.
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Gerçekten gidipte orda yeni bir hayata başlayabilecek orada kalıp yaşayabilecek insanlar bu sürece devam etse daha güzel olur.Bi gidiyim olmadı döner geliriz mantığı ne derece doğru ?
Iki turlu gittigini de gordum ben... 'ABD bana gore' diyip gelip ama Turkiye'ye kesin donus yapmak isteyen de; cok buyuk cekinceleri olup ABD'yi gorunce fikrini 180 derece degistirenleri de...
-
................
-
@crazycells cevabınız için teşekkür ediyorum
-
Merhaba,bir ara bu forumda okumuştum ama uzun süre oldu bulamadım konuyu..Sorum şu şekilde benim amerikada bir tanıdığım yok o yüzden okulumun amerika kampüsünün adresini yazdım.Tanıdık biri bulma durumumda adres değişikliğini nereden belirtmem gerekiyor? Mülakatta mı ülkeye girişte mi daha sağlıklı oluyor bu değişikliği yapmak
-
@erdemdmrl, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,bir ara bu forumda okumuştum ama uzun süre oldu bulamadım konuyu..Sorum şu şekilde benim amerikada bir tanıdığım yok o yüzden okulumun amerika kampüsünün adresini yazdım.Tanıdık biri bulma durumumda adres değişikliğini nereden belirtmem gerekiyor? Mülakatta mı ülkeye girişte mi daha sağlıklı oluyor bu değişikliği yapmak
Eger adres degisikliginin yapildigina emin olmak istiyorsaniz, bunu hem mulakat sirasinda, hem ulkeye giriste soyleyerek; hem daha sonra USCIS sitesinde bilgilerinizi guncelleyerek; hem de en son USCIS call center'i arayarak yapmalisiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/667/amerika-da-adres-degisikligi-yapmak-uscis-ar-11-form
-
@crazycells Ben, tekim. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benden sponsor mu isterler ??
-
@ozgem, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Ben, tekim. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benden sponsor mu isterler ??
eger maddi birikiminizi yeterli bulmazlarsa isterler, buna konsolos karar verecek.
-
Arkadaşlar benim aklıma dosyamda acaba bir yanlışlık yaptım mi diye bir şüphe düştü. Dosya numara mi girerek formuma bakabilecegim bir adres var mi
-
@mkonca onay maili hala gelmedi diye mi şüphelendiniz ? çok özel değilse yanlış yaptığınızı düşündüğünüz şey nedir? KCC den formunuzu açtırabilirsiniz , yazışma yapmanız lazım, ancak zamanlaması/stratejisi vs gibi hususlar için sevgili @crazycells daha yol gösterici olabilir. Numaranız henüz current olmadı , bana pek bir zaman kaybınız olmaz gibi geldi ama belki de değmez bir şeydir şüpheniz.
-
@mkonca dosya derken DS260 formunda mı yoksa gönderdiğin evraklarda mı eğer gönderdiğin evrtaklar ise mailden kontrol edersin. DS 260 ise mail atarsın açtırırsın aklındaki soru işaretleri kalkar. Daha nasıl olsa mayıs hazirandan önce sana tarih verilmeyecek ondan sıkıntı yaratmaz bu kadar erken açtırman
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum