Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
Akif bey cevabi burada paylasir misin
-
@crazycells
arkadaslar merhaba sorum su sekilde,
greencard vizemizi yeni aldik nisan ilk haftasi newkyortan giris yapicam,
fakat su anda calismakta oldugum sirkette bi proje nedeniyle 3 gunlugune suadi arabistanin baskanti riyad"a gitmem gerekiyor not:daha once hic gitmedim arap ulkelerine
amerikaya girisimde problem yartirmi vizemi aldiktan sonra arap ulkesine girmem?????/ -
@civan1453 şirketten alacağın yazı her zaman yanında bulunsun. Tatil değil iş amaçlı olduğunu göstermen gerekiyor. Kesin sorun olacak diye demiyorum. Sadece tedbiri elden bırakmayalım
-
@akif, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris
@crazycells yanıtınız için teşekkürler. Green Card (DV) ile vize aldım. Süreçte hazırladığım tüm evrakları tekrar mı isteyeceklerdir yoksa sadece sağlık raporu yeterli olacak mı?
- Daha net yanıt almak için, Konsolosluğa mail atsam ne kadar sürede yanıt alırım?
Teşekkürler.
Diger arkadaslarin da dedigi gibi DV2019 sureci bitti, o nedenle maalesef artik vize almaniz mumkun olmayacak.
- Daha net yanıt almak için, Konsolosluğa mail atsam ne kadar sürede yanıt alırım?
-
@civan1453, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris
@crazycells
arkadaslar merhaba sorum su sekilde,
greencard vizemizi yeni aldik nisan ilk haftasi newkyortan giris yapicam,
fakat su anda calismakta oldugum sirkette bi proje nedeniyle 3 gunlugune suadi arabistanin baskanti riyad"a gitmem gerekiyor not:daha once hic gitmedim arap ulkelerine
amerikaya girisimde problem yartirmi vizemi aldiktan sonra arap ulkesine girmem?????/sorun olmaz.
-
Uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın öncelikle. 14 ocakta istanbulda başladı maceramız. Harç pulu için önce harç pulunu veren yere sordum onlar polise sormam gerektiğini söyledi, damgayı basan polise geldiğimde pul almam gerektiğini bildirdi bende bu oturma izni diyince bende bilmiyorum o zaman diyip kontrol masası gibi bir yere yönlendirdi, oradaki memura anlatınca tamam sizin odemenize gerek yok diyip görüldü damgası vurdu ve ödeme yapmadan ayni polise gidip çıkış damgami alarak uçağa bindik. 14 saat uçuştan sonra lax'a iniş yaptık. Ben uzun süre bekleriz derken kendi ülke vatandaşlarından bile daha kısa bir sıraya girdik. Hemen bizi aldılar gümrük formunu verdik yanımızda ne kadar olduğunu, yiyecek içecek olup olmadığını vb soruları giris memuru sordu ve tamam diyip hoşgeldiniz dedi ve bu kadarmi diye sirunca evet diyerek gülümsedi. Yaklaşık ucaktan indikten 15 dk sonra L.A. deydik. Kiralik arabayı alip, airbnbdeki evimize vardik. Su anda jatleg yeni yeni geçiyor 😁 ancak yazabildim bunları. Salı günü geri dönüp mayıs ayında temelli girişimizi yapıcaz. O zamana kadar görüşmek dileğiyle herkese başarılar sevgiler.
-
@Tairanu hayırlı olsun, sizin için bu gidişimiz güzel bir tatil olur umarım
-
@Tairanu Hayırlı olsun Hoşgeldin
-
@Tairanu hayırlı olsun yeni yaşamınız. Umarım mutlu olursunuz ve planlarınızı gerçekleştirirsiniz
-
@Tairanu tebrikler yeni hayatınızda başarılılar
-
@redsat2000 Hoş bulduk teşekkürler 😁
-
@Muhtaradana sağolun teşekkürler 😁
-
@mehmet-JS umarım teşekkürler 😁
-
@yapay-zeka teşekkürler 😁
-
Tairanu green cardi kim alacak yerine.la de?
-
@eem1978 miami de kalan bir arkadaşım var uzun zamandır. Onu c/o olarak gösterdim.
-
Peki mesala o arkadasa kart bir sekilde ulasamaz ise abd ye tekrar girilebilir mi crazycell ne dusunuyor bu konuda
-
Basilan vize 1 yıllık cikmasa bile eylule kadar vaktim var giriş için. Ayrica uscis uzerinden kayit olup takip yapinca sorun olmaz djye düşünüyorum
-
Ben kendim icin sordum benzer durumum var.
-
@eem1978, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris
Peki mesala o arkadasa kart bir sekilde ulasamaz ise abd ye tekrar girilebilir mi crazycell ne dusunuyor bu konuda
İlk girişten sonra bir yıl süreyle kart olmadan ABD'ye giriş yapabilirsiniz. Vizenin üzerinde bu bilgi yazıyor. "Serves as temporary i-551 for one year upon endorsement". Bizim "green card" dediğimiz şeyin resmi adı "Form i-551"
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum