[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@superdem22 umarım dedğiniz gibi olur gerçekten avrupa kotası yükselir ve herkes gidebilir mülakata inşallah..
-
Daha önceki konuşmalarda ds-260 submit ettikten sonra current olursa lakin önce dolduran hangi case ise ona daha önce sıra geliceği bu sene kaldırılmıştı denmişti. Bu konuda bi değişkilk veya bu durum kesin ve net bi bilgimi arkadaşlar bi bilgisi veya durumdan haberi olan kesin anlamında bilgi paylaşabilrse seviniriim ( curent gel artıkk geeeeeel ömrümüz çürüdü :) )
-
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 1 aydir forumunuzu takip ediyorum. Sayenizde cok sey ogrendim. Herkese cok tesekkur ederim. Case numaram 33xxx. Yani umitsiz vakalardan biriyim.Benin de believe fir faydam our directory forumunuzu bugun katildim 2 yildir Miami'de yasiyorum. Burasi ile ilgili sorulariniz olursa bildigim kadariyla cevaplamaya calisirim. Her sey gonlunuzce olsun.
-
Spell check azizligine ugramisim kusura bakmayin ." Benim de belki bir faydam olur diye" olacakti.
-
@superdem22 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@arnblt benim düşüncem şu ; herkes EU'nun hızlı gittigini düşünüyor. Evet durum bu. Peki sizce EU temposunda gidiyor olamaz mı ? Asia'nın iran bandan dolayı max alabileceği 5,5-6k, afrikada çok fazla refuse var max 21k diyelim. Diğer bölgelere ( south america&ocean) 2k dersek toplam max 29k ediyor. Bu da en az 21k eu visa demek ki zaten tempo da bizi oraya götürüyor.
Ne dersiniz ?@superdem22 ben zaten 21k'nın eu ya verileceğine inanıyorum.
-
Ne 21k'sı en az 23k vercekler, bu sene TR'de kazanan sayısı rekor seviyede ve vize alanda buna orantılı olarak rekor seviyede olacak İNŞALLAH... :)
-
@mkv Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 1 aydir forumunuzu takip ediyorum. Sayenizde cok sey ogrendim. Herkese cok tesekkur ederim. Case numaram 33xxx. Yani umitsiz vakalardan biriyim.Benin de believe fir faydam our directory forumunuzu bugun katildim 2 yildir Miami'de yasiyorum. Burasi ile ilgili sorulariniz olursa bildigim kadariyla cevaplamaya calisirim. Her sey gonlunuzce olsun.
hosgeldiniz, aslinda su linkte Miami ile ilgili sorular var...
https://yesilkartforum.com/forum/category/27/florida
musait oldugunuz bir zaman bizimle oradaki deneyimlerinizi ve Miami (ve Florida'nin diger bolgeleri) hakkindaki dusuncelerinizi paylasirsaniz seviniriz 😊
-
Hosbulduk. Tabii bakar yardimci olmaya calisirim.
-
Afrika kıtasındanda toplam kalan gerçek id sayısı 6.000-6.300 arası. EU 4.500 AF 6.300
-
Ukrayna kazakistan ermenistan ve arnavutluk yuzunden yararlanicilar orani sapitiyor. Sag olsunlar 4 5 kisilik ailelerle dolu bu ulkeler.ukrayna ozbekten.kurtulduk diyoruz daha onceki readylerden yuklenmeye basliyorlar bu defa da
-
@periscope bana kalırsa bundan sonraki sürece kesinlikle aile ve evli id sayıları belirleyecek
-
@efeser bu sayılar bana az gibi geldi. EUda çok daha yüksekti sanırım
-
@superdem22 formu doldurup bekleyen id sayısı bu kadar ceac datalarına göre dvchartstan çıkardım
-
20300 den sonra kalan gercek dosya sayisi 7238 olarak gordum ben.
-
Bir isimize yarayacagindan degil ama biraz da ben rakamlari irdeleyeyim dedim. Cikarim ve tahminlerimi asagida bilginize sunuyorum.
- Nisan sonuna kadar (15950) 11407 gercek dosya vardi. Bunlardan 5303 u vize aldi 438 tanesi de reddedildi. Ayrica halihazirda 17 transit ve 843 dosya da hazir durumda.
- Transit ve hazir durumda kalan dosyalari hesaba katmadan Nisan ayina kadar olan islem goren dosyalarin gercek dosyalara orani %50.33.
- Nisan sonuna kadar verilen vize sayisi 12128. Vize sayisinin vize alan dosya sayisina orani da 2.287.
- 15950 den sonra 9508 tane gercek dosya var. Butun oranlarin ayni kalacagini varsayarsak herkesin vize almasi icin 10945 (9508 X 0.5033 X 2.287) vize daha vermeleri gerekecek. Bu da bizi 23073 vize rakamina getirir ki anladigim kadariyla bu rakam butun beklentilerin ustunde. Yanlis hatirlamiyorsam 2017 yilinda 20500 civari vize verilmis. Yine bu civarda vize vereceklerini dusunursek bundan sonra isleme girme oraninin %38,50 ye veya vize/dosya oraninin 1.75 e dusmesini umut edecegiz veya isimize yarayacak herhangi bir birlesimini...
-
- bundan sonra isleme girme oraninin %38,50 ye veya vize/dosya oraninin 1.75 e dusmesini umut edecegiz veya isimize yarayacak herhangi bir birlesimini...
ukrayna ve özbekistanın geride kalmasıyla bu oran düşecektir 18000 den sonra yani mayıstan sonra ukrayna da devredışı kalacak 2 ya da aşağısı olacaktır yeni derivatives oranı. şuan ki dosyaşarının işleme girme oranı nedir bilmiyorum fakat holes %10 artacak 20300 den sonra. 18050 ve 20300 arasında hole+no resp. toplamı %60-65 arasında değişiyor. cevap veren ve ready pozisyonuna geçenlerdende bir miktar no show olcaktır ret ve ap ye düşenlerin oranı için bir şey diyemiyorum ama bunlara da %5 dersek enseyi henüz karartmamak lazım diye düşünüyorum.
tek önemli konu avrupaya kaç vize verilecek? 20-21 bin vize verilirse daha farklı bir final cut off olabilir. mantığımın olmaz dediği ama içimden gelen bir sese bakılırsa eylülde current olabilir. benim gibi 27-28 binlerin hemen başı için neler olacak göreceğiz.
-
@periscope Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
- bundan sonra isleme girme oraninin %38,50 ye veya vize/dosya oraninin 1.75 e dusmesini umut edecegiz veya isimize yarayacak herhangi bir birlesimini...
ukrayna ve özbekistanın geride kalmasıyla bu oran düşecektir 18000 den sonra yani mayıstan sonra ukrayna da devredışı kalacak 2 ya da aşağısı olacaktır yeni derivatives oranı. şuan ki dosyaşarının işleme girme oranı nedir bilmiyorum fakat holes %10 artacak 20300 den sonra. 18050 ve 20300 arasında hole+no resp. toplamı %60-65 arasında değişiyor. cevap veren ve ready pozisyonuna geçenlerdende bir miktar no show olcaktır ret ve ap ye düşenlerin oranı için bir şey diyemiyorum ama bunlara da %5 dersek enseyi henüz karartmamak lazım diye düşünüyorum.
tek önemli konu avrupaya kaç vize verilecek? 20-21 bin vize verilirse daha farklı bir final cut off olabilir. mantığımın olmaz dediği ama içimden gelen bir sese bakılırsa eylülde current olabilir. benim gibi 27-28 binlerin hemen başı için neler olacak göreceğiz.
-
Dilerim hakli cikarsiniz. Gercek dosya sayisi bosluk ciktiktan sonraki rakam degil mi?
-
@periscope 30-32 bin arası bence sorunsuz vizesini alacaktır, olay ondan sonrası...
Bir şey kalmadı zaten ya Cuma yada Pazartesi bülten gelince herşey daha belirginleşecek...
-
Arkadaşlar şu anki ivmeye göre giderse bence olumsuz. Ancak rakamlara baktığımız zaman bir eksiklik gözüküyor. Yanlış söylemediğimi düşünüyorum. Anladığım kadarıyla şu ana kadar ellerindeki vizenin daha yarısını veya biraz daha fazlasını vermişler. O yüzden (sayın @asilcenk ve bizim gibi yüksek numaralar olmak üzere) ben EU bölgesinin ileriki aylarda current olacağını düşünüyorum. Ancak tabi ellerindeki vizeyi vermek istiyorlarsa. Bugüne kadar olan bu numaralardaki ilerleme hızı hakkında ise hiç bir fikrim yok. Yorum olarak sadece Dv2018 adaylarının şansızlığı diyelim. Son ana kadar umutla beklemeye devam çünkü DV2018 li numaranın çıkması bile çok düşüktü. Umarım hepimiz için en iyisi olur. İsteyen bekleyen herkese DV2019'da da düşük numara çıksın.:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum