Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @Warrior99 iyi niyet ve sevincimizi dile getirdik. Nazarlık bir durum yok ortada.

• @cato Lütfen kişisel algılamayın... Sevincinizi dile getirmekten daha normal ne olabilir ki... :grinning_face_with_smiling_eyes:

• @hyksn evet aynen

• @Warrior99 hep beraber güzel mülakatlarımız olsun. :)

• @Muhtaradana Nazım Hikmet Kültür Merkezinin hangi salonunda olacak toplantı?

• Herkese merhaba. Sormak istediğim bir konu var. Numaram 31.000’lerde muhtemelen sıra gelecek gibi gözüküyor fakat bir de ülke kotası mı var. (Aile üyeleri ile birlikte vize sayısı.)

• @BlackEagle, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Herkese merhaba. Sormak istediğim bir konu var. Numaram 31.000’lerde muhtemelen sıra gelecek gibi gözüküyor fakat bir de ülke kotası mı var. (Aile üyeleri ile birlikte vize sayısı.)

Bunu bende merak ediyorum 38bin olarak

• ⭐⭐⭐

@BlackEagle, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Herkese merhaba. Sormak istediğim bir konu var. Numaram 31.000’lerde muhtemelen sıra gelecek gibi gözüküyor fakat bir de ülke kotası mı var. (Aile üyeleri ile birlikte vize sayısı.)

Evet her ülke için %7’lik bir oran var.Türk talihli olarak vize alabilecek 3850 kişi ile sınırlı. Bu yıl Türkiye de aile üyeleride dahil talihli olan 2709 kişi var. Sonradan evlilik yapan ve ya çocuğu olanları eklesek bile yeterli kota var gibi gözüküyor. Diğer yıllara göre çok pozitif. Türk talihliler olarak bu yıl oldukça şanslıyız.
    Bol Şans :)

• Ben 47 binlerdeyim, bugüne kadar hiç ümidim yoktu numaramın current olmasına dair ama %1 bile olsa artık bir umudum var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SOF 55k bile gitme planı yaparkensen neden gitmiyon

• ⭐⭐

@SOF Bu yıl Mart Bültende herkes current olur inşallah ..

• @Vbozan aşağıdaki kafe kısmında yaptık, maalesef yukarıdaki toplantı salonları için hem önceden rezervasyon isteniyor hem saatlik ücreti 100 lira gibi bir rakam söylendi bize

Aslında ulaşımı kolay kapalı bir mekan önerisi varsa çok iyi olur, biraz sessiz ve toplantı için uygun bir yer arıyoruz

• Organizasyon için çok teşekkürler @Muhtaradana hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum.

• @Vbozan merhaba veli bey şimdi profil resminize baktım😊sizi tanımaktan memnun oldum, diğer buluşmalarda da vizeli pasaportunuzla katılırsınız umarım

• Geçen senede tüm numaralar current oldu ama benim bildiğim en son 30 binde kaldı büyükeçilik görüşmeleri, benim umutsuzluğum bundan. Keşke herkes gidebilse ama işte bir yerde(numarada) bu sene bu kadar diyorlar.

• @SOF
    Dv 2019 un en son case numarası 30717 gözüküyor, bu kişide mülakatını yapmış, geçen sene dünya geneli 50 bin vize bu sene ise 54650 vize dağıtılacak, Türkiye 'den seçilen toplam kişi sayısı (aile üyeleri ile birlikte) 2709 olduğundan, %7 lik ülke kotasına da takılmıyoruz, yani siz kalbinizi ferah tutun yeterki current haberi biraz erken gelsin, tüm numaralara mülakat tarihi verilir, yeterki biz süreci önemseyelim devamlı forumda gelişmeleri takip edelim kendi case numaranıza yakın arkadaşları yakın takibe alın, eğer hatta buna case bodysi de diyebiliriz sanırım, tüm süreçleriniz genellikle birlikte yürüyecek, hatta belkide birlikte mülakata gireceksiniz
    20200118_221817.jpg

• @miralam cvp için teşekkür

• @Muhtaradana teşekkür ederim.. sonrakı süreçde ne bekliyo bizi? Ne yapmalıyız? Mulakatı bekleeceksek eğer odamı e maille gelicek ?

• On October 4, 2019, the President issued Presidential Proclamation 9945 on the "Suspension of Entry of Immigrants Who Will Financially Burden the United States Healthcare System." For the most up to date information on how PP 9945 might affect your case, please visit https://travel.state.gov/healthcare.***
    Bunu tam anlayamadım bizi alakadar eden bi durummu?

• Sayın; @AnarH "göçmenlerin sağlık siğortası giderlerini karşılayabileceğini ispat edecek mali yükümlülükle" alakalı çıkmış olan kanunla ilgili yürütmenin durdurulması hakkında bilgilendirme yapılıyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k