[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Emrejoy kızınız için sadece yaş itibarıyla police certificate göndermeyeceksiniz , diğer belgeleri gönderin...evlilik cüzdanınızda kızınızın kayıtlı olduğu sayfayı da göndermediyseniz gönderin bence..kolay gelsin, ( çocuklar için fotoğraf istemiyorlar mı?)
-
@arkben evlilik cüzdanında öyle bir güncelleme yapmadık ki hiç. Resim istenmiyor diye biliyorum evrak gönderirken.
-
@Emrejoy merhaba bana ait olan nufus vukaatı kızım için düzenleyip gönderik bekliyoruz süreci yine. demekki sadece biz düşünmemişiz öyle :( sizde hemen gönderin. şimdiye kadar bize gönderilen maillerde hiç eksik belge de yazmıyordu kcc'yi arayınca gerçek ortaya çıktı
-
@Emrejoy doğru , kusura bakmayın hemen hızlıca yazıvermiştim , bir an pasaport ile karıştırdım.
-
@fatma-aykut aslında o belgeyi aile için isteyince ailedeki herkes görülüyor, onu fotokopi çekip çoğaltarak koymak bile yeterli diye hatırlıyorum.
-
@mat almış olmanız lazımdı çünkü ben Ekim gibi aldım. Ben de 21xxx'lerdeyim.
-
@fatma-aykut merhaba bende aynı belgeleri kızım ve eşim için tekrar isimlendirip gönderdim. Oto mesaj geldi. Sonrasını bekleyip göreceğiz. :) hakkımızda hayırlısı...
-
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar bugün vize basılı pasaportlarımız ve sarı zarflarımız geldi,ankaradan İstanbula bir günde gelmiş oldu yani
Tebrik ederim, sanırım bu ayrıca demek oluyor ki konsolosluklar sinek avlıyor, yani zamanları çok ama dosya yok, 1-2 vize basımı, 3-5 posta gönderimi vs :) O zaman yeni bültende onlara başlarını kaşıyacak fırsat vermeyesiye iş yüklemek lazım. Bu da ancak cut off 22-25k ile olur, hadi KCC görelim sizi ;)
-
Merhaba arkadaşlar. Burada yazılanlara gore onay mailleri 20k ya kadar gelmiş fakat case no 18k olmasına rağmen bana herhangi bir mail gelmedi. Bu durumda beklemekten başka yapacak bir şey var mı?
-
@imgey Merhaba.Dün 20.600 lere gelmiş ama bize gelmemişti (20.200).Bugun geldi mail.20.600 lerde olan kişi Ekim'de göndermiş evraklarını, biz Kasım'da göndermiştik.O yuzden bir günlük gecikme oldu diye düşündük .Siz ne zaman göndermiştiniz evraklarınızı?
-
Bu ileti silindi! -
@imgey bizim de 18 binlerde ama hala onay maili gelmedi
-
Bülten Eu 21000 bin açıklandı

-
Hala mail gelmedi bana. Ama rakamlar çok iyi
-
bize de gelmedi sanırım bir ara gelir olmadı arayacağız artık :)
-
@Muhtaradana küsuratla nisana kaldık :)
-
Arkadaşlar 2012 senesinden beri bu bültende ilkkez 7000 sayı artıp 14.000 den 21.000 fırladı değil mi hayırlı olur inşallah süper
-
@Muhtaradana Benim tahmin tuttumu yani ☺️☺️ 21bin
-
@Muhtaradana Hayırlı olsun inşallah 😊 Eşimin sıralaması 20.200lerde . Şubat ayı içinde mi mülakata gideriz acaba? Çok heyecanlandım ve sevindim 21.000 olmasına.Umarım hepimiz için hayırlısı olur
-
@fakay umarım Mart ayında mülakat alırsınız çünkü evrak onayını hangi tarihte aldığınıza bağlı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum