Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Emrejoy kızınız için sadece yaş itibarıyla police certificate göndermeyeceksiniz , diğer belgeleri gönderin...evlilik cüzdanınızda kızınızın kayıtlı olduğu sayfayı da göndermediyseniz gönderin bence..kolay gelsin, ( çocuklar için fotoğraf istemiyorlar mı?)

• @arkben evlilik cüzdanında öyle bir güncelleme yapmadık ki hiç. Resim istenmiyor diye biliyorum evrak gönderirken.

• @Emrejoy merhaba bana ait olan nufus vukaatı kızım için düzenleyip gönderik bekliyoruz süreci yine. demekki sadece biz düşünmemişiz öyle :( sizde hemen gönderin. şimdiye kadar bize gönderilen maillerde hiç eksik belge de yazmıyordu kcc'yi arayınca gerçek ortaya çıktı

• @Emrejoy doğru , kusura bakmayın hemen hızlıca yazıvermiştim , bir an pasaport ile karıştırdım.

• @fatma-aykut aslında o belgeyi aile için isteyince ailedeki herkes görülüyor, onu fotokopi çekip çoğaltarak koymak bile yeterli diye hatırlıyorum.

• @mat almış olmanız lazımdı çünkü ben Ekim gibi aldım. Ben de 21xxx'lerdeyim.

• @fatma-aykut merhaba bende aynı belgeleri kızım ve eşim için tekrar isimlendirip gönderdim. Oto mesaj geldi. Sonrasını bekleyip göreceğiz. :) hakkımızda hayırlısı...

• @dilara1424, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Arkadaşlar bugün vize basılı pasaportlarımız ve sarı zarflarımız geldi,ankaradan İstanbula bir günde gelmiş oldu yani

Tebrik ederim, sanırım bu ayrıca demek oluyor ki konsolosluklar sinek avlıyor, yani zamanları çok ama dosya yok, 1-2 vize basımı, 3-5 posta gönderimi vs :) O zaman yeni bültende onlara başlarını kaşıyacak fırsat vermeyesiye iş yüklemek lazım. Bu da ancak cut off 22-25k ile olur, hadi KCC görelim sizi ;)

• Merhaba arkadaşlar. Burada yazılanlara gore onay mailleri 20k ya kadar gelmiş fakat case no 18k olmasına rağmen bana herhangi bir mail gelmedi. Bu durumda beklemekten başka yapacak bir şey var mı?

• @imgey Merhaba.Dün 20.600 lere gelmiş ama bize gelmemişti (20.200).Bugun geldi mail.20.600 lerde olan kişi Ekim'de göndermiş evraklarını, biz Kasım'da göndermiştik.O yuzden bir günlük gecikme oldu diye düşündük .Siz ne zaman göndermiştiniz evraklarınızı?

• Bu ileti silindi!

• @imgey bizim de 18 binlerde ama hala onay maili gelmedi

• Bülten Eu 21000 bin açıklandı
    Screenshot_20200117-231237_Chrome.jpg

• Hala mail gelmedi bana. Ama rakamlar çok iyi

• bize de gelmedi sanırım bir ara gelir olmadı arayacağız artık :)

• @Muhtaradana küsuratla nisana kaldık :)

• Arkadaşlar 2012 senesinden beri bu bültende ilkkez 7000 sayı artıp 14.000 den 21.000 fırladı değil mi hayırlı olur inşallah süper

• ⭐⭐

@Muhtaradana Benim tahmin tuttumu yani ☺️☺️ 21bin

• @Muhtaradana Hayırlı olsun inşallah 😊 Eşimin sıralaması 20.200lerde . Şubat ayı içinde mi mülakata gideriz acaba? Çok heyecanlandım ve sevindim 21.000 olmasına.Umarım hepimiz için hayırlısı olur

• @fakay umarım Mart ayında mülakat alırsınız çünkü evrak onayını hangi tarihte aldığınıza bağlı

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    908 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 11 Oy
    1k İleti
    205k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k