[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Antheryha harika bir deneyim aktarmışsınız. Her şey gönlünüzce olsun, yeni yaşamınızda başarılar ve mutluluklar diliyorum 🙂
-
@Antheryha tebrik ederim, hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar
-
@Muhtaradana hocam bugün bende konsolosluk önünden geçtim sabah saat 09.30 gibiydi kapı kalabalıktı gerçekten
-
@Antheryha tebrik ederim hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar ve başarılar dilerim.
-
@dilara1424 hanım tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar sizlerle olsun. Yolunuz açık olsun
-
@dilara1424 ve @Antheryha Tebrikler ve bol sanslar!
-
@Antheryha tebrikler 👏✌️👍
-
@Antheryha tebrikler hayırlı olsun yeni hayatınızda başarı ve mutluluklar...
-
@Antheryha tebrikler yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim
-
@Antheryha Yeni hayatınızda başarılar dilerim. Çok aydınlatıcı ve akıcı yazınız için teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@Antheryha vizeniz hayırlı olsun yeni yaşamınızda başarıalr dilerim.
-
Vize onaylarını alan ve pasaportları eline ulaşan herkese hayırlı olsun. Bundan sonraki yaşantılarınızda her şey gönlünüzce olsun. Bu sıkıntılı ve beklemeli süreç sona ererken daha heyecanlı bir süreç başlıyor sizler için adınıza mutluyum. Ayrıca beklemeli süreçleri devam eden herkesin de umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
-
@Antheryha Tebrikler, Amerika maceranızda mutluluk, sağlık ve bol şans diliyorum.
-
Arkadaşlar bugün vize basılı pasaportlarımız ve sarı zarflarımız geldi,ankaradan İstanbula bir günde gelmiş oldu yani
-
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar bugün vize basılı pasaportlarımız ve sarı zarflarımız geldi,ankaradan İstanbula bir günde gelmiş oldu yani
Tekrar tebrikler ben kazanmış gibi sevindim ben bile heyecan yaptım 🤗
-
@asilelif yaaa çok teşekkür ederimmm 🤗
-
@dilara1424 Hayirli olsun tekrardan, boyle yorumlari okurken cok mutlu oluyorum sizlerin adiniza :)
-
@dilara1424 hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar
-
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Hayirli olsun yeni hayatinizda basarilar
-
@dilara1424 Bu ne hız. Akacak kan damarda durmaz misali. Tebrik ederim tekrardan. Tüm işlerinizin de bu şekilde ilerlemesini ve bitmesini temenni ediyorum.:rocket:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum