Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri
@Edelweiss Hesaba para yatırılmıyor (hatırladığım kadarı ile) fakat örnek gösterdiğim haritadaki tüm ATM cihazlarından ücretsiz para çekebiliyorsunuz.
Genelde tüm banka ATM'lerinde para yatırma özelliği var. Hatta bazı bankalar para yatırmak için şubeye gittiğimizde parayı almayıp ATM'sine yönlendiriyor.
-
@Edelweiss Capital One kredi kartını sadece alışveriş için kullanıyorum. Bu bankada checking veya savings hesabım yok. Onun için de ATM kullanımı hakkında bilgi sahibi değilim.
-
Bilgiler icin tesekkurler :) Sanırım mobil uygulamada belirtilen diğer bankalara ait tüm ATM’lerden kredi kartı borç odemesi gerçekleştirebiliyoruz. Öyleyse çok iyi :)
-
USA'dan TR deki banka hesaplarini kapatabiliyor muyuz?
-
@caglaror vadesiz hesaplara giripte oradan kapatabilirsin hangi banka bende varsa mobili hemen bakıyım
-
@ayvalik10 CepteTEB ve Halk Bankasi, sorun su ki faturasiz hatta cevirdigim hatti aktif tutmayi unuttugum icin hat dustu :)
-
@caglaror senin daha 1 yıl olmadı ki dostum gideli 6 ayda giden aramaya kapanır. 6 ay sonrada gelen giden aramaya kapanır. Yarın istersen senin numaranı sorgulatıyım.
-
@caglaror
CEPTETEB Mobil Uygulama Banka Hesabı Kapatma
TEB bankasının mobil uygulaması üzerinden banka hesabınızı anında kapatabilirsiniz. Adınız ve şifreniz ile uygulamaya giriş yapın. Hesaplar kısmına tıklayın ve hangi hesabı silmek istiyorsanız o hesabı seçin. Daha sonra hesabı sil kısmına tıklayın -
@caglaror
Halkbank Hesap Kapatma
Halkbank mobilden hesap kapatma gibi birçok yöntem bulunmaktadır. internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden kullanmadıkları hesapları saniyeler içinde kapatabilirler -
@ayvalik10 Para yuklemeye calistigimda "TL yükleme işlemi sadece faturasız hatlar için gerçekleştirilebilir." mesaji aliyorum aylardir.
Bunun anlami sanki hattim kapandi gibi algiliyorum, cunku hatti zaten TR de faturasiza cevirmistim. -
@caglaror Simdi yeniden kontrol ettim, web sayfalarindaki hic bir hizmetten yararlanamiyorum, benim 1 yil doldu sanirim :/
-
@ayvalik10 Suradan yanlis anlamiyorsam 1 yil degilde 270 gun sure.
-
@caglaror bana özelden numaranı atar mısın Türkiyede ki hattını kontrol ediyim yada amerika numarandan türk hattını aradığında bu numara kullanılmamaktadır yoksa kapalı mı diyor
-
@ayvalik10 Atayim ama %90 kapanmis. 270 gunu gecmistir yukleme yapmayali. Aslinda 1-2 ayda bir yuklemek gerek, biriksin TRye gidince kullanilirdi. Ben erteledim biraz o yuzden dustu sanirim.
-
@caglaror şubeye gitmeden de muhtemelen telefon güncellemesi yapmıyorlardır sanırım, şanssızlık geçmiş olsun
hattı yeniden çıkarmak için mobil servisinizle görüştünüz mü tekrar o numarayı alamazmıymışsınız? -
Aklima gelmisken yazayim, bir kenarda dursun.
ABD'de bir hayli yaygin olan debit kartin kopyalanmasi ve uzerine islem yapilmasina karsi benim aldigim yontem; debit karti kullanima kitlemek. Henuz basima gelmedi (tahtaya tiklattim burada). Cok hizli bir sekilde genellikle applikasyonlar uzerinden karti kilitleyebiliyor ve geri kullanima acabiliyorsunuz. 3-4 tane debit kartim var farkli bankalardan ve hepsi kilitli durumda surekli.
Zaten genelde onerilen debit kartin kullanilmamasi yonunde. Guvenlik nedenli ve ayrica kredi skoru olusturma acisindan kredi karti kullanimi daha avantajli. Elbette puan ve sahtekarliga karsi sigorta gibi avantajlarida var kredi kartlarinin.
Debit karti kilitlediginizde, karta bagli olan hesabinizda ACH transferleri sorunsuz sekilde devam ediyor. Kira vb. otomatik odemelerde zaten ACH yontemi kullanilmakta. ACH ucretsiz bir para transferi / odeme yontemi.
Ornek olarak Capital One;

-
Nasıl kopyalıyorlar ki? ATM’lerden mi? Ayrıca böyle bir dolandırıcılığa maruz kaldığımızda banka bunu kompanse etmiyor mu?
-
@Readytogo88 buraya gelmeden uluslararası bir yatırım şirketinden hesap açabilirsiniz online olarak açılıyor. gelincede hangi bankada hesap açarsanız oraya aktarırsınız biz o şekilde yaptık hiç bi sorun çıkmadı, size detayları mesaj olarak atacağım.
-
@Edelweiss
Benzin istasyonlari, alisveris yapilan yerler, atm cihazlari gibi yerlerde oluyor(mus). Bazen ekstra bir okuyucu cihaz takiliyor.Debit kartlarda mevcut bazi korumalar var fakat hatirladigim kadari ile calindigi bilgisini gec verirseniz $500'a kadar cepten cikmasi ve geri kalan miktarin geri odenmesi durumu var.
-
@Edelweiss Kızılay’da işlek bankaların ATM sine bu okuyucu yerleştirmişler. Bizim yakın arkadaş da tevafuk olacak ya kredi kartını ATM ye takıyor
2 gün sonra görüyor ki kendi kartından alışveriş yapıldığı görmüş. Allahtan kartının limiti 4 bin civarındaymış.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum