[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@pawlover, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Erteleme durumuyla ilgili bir bilgi sahibi değilim ancak mülakat maili yaklaşık 1 ay önceden geliyor, mülakata 2 hafta kala da hatırlatma maili gönderiyorlar.
-
@pawlover
1)Mülakat tarihini KCC, dos ve Ankara konsolosluğu birlikte belirliyor diye biliyorum2)Evraklarınıza hangi tarihte onay aldığınıza bağlı değişkenlik göstersede genellikle case numaranızın current olduğunu öğrendiğiniz ayın son günlerinde durumunuzda bir güncelleme olduğuna dair bir uyarı emaili alıyorsunuz, bu güncelleme sonrasında ortalama 1ay sonrasına bir mülakat tarihi aldığınızı öğreniyorsunuz
Örn:
Ocak 15 te case numaranız aktif olduğunu öğrendiniz, Ocak 27 de mülakat tarihinin habercisi olan email gelir
Mülakat tarihiniz de 2 mart 2020 civarı olur3)Alınan mülakat tarihi ertelenemez, yalnız siz verilen tarihte mülakatınıza katılmasınız, 24 saat sonrasında neden mülakata katılamadığımıza dair konsolosluğu bilgilendirmeniz gerekir
Bundan sonrasında yeni bir mülakat tarihi vermek tamamen konsolosluğa kalır, size yeni bir mülakat tarihi verebilmek için bir boşluk bulunması gerekir, 1 ay sonrada olabilir 3 ay sonrasınada
-
@bcnk, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
saglik muayenesine giderken asi karti isteniyormu. olmayanlar ne yapabilir..onceden asi yapilabilirmi..hangi asilar yapiliyor orada..yardimci olursaniz sevinirim
eger yoksa, bir sey goturmenize gerek yok.
-
@mdfra, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar ,
Kardesim bir kac hafta icinde dv2020 mulakatina girecek. Suan universite 3 sınıfı. Vize onaylanirsa Amerikaya gidip , green cardini aldiktan Sonra donup okulunu bitirip oyle yerlesmeyi dusunuyor. Mulakatta planini sorarsa, Boyle soylemesi durumunda bir aksilik cikar mi?hicbir sorun olmaz.
-
@mdfra ben de 4. Sınıfım benim de 2 yılım daha var. Aynı planı izleyeceğim fakat reentry permit yapması gerekiyor
-
@Muhtaradana çok teşekkürler bilgiler için. oldukca faydalı oldu.
-
Herkese merhabalar,
Yeşil Kart Forum olarak siz sevgili üyelere muhabbet edebileceğiniz, gündemi tartışabileceğiniz, İngilizce'nizi geliştirmenizi sağlayacak ve Sayın @crazycells in de katılımları ile anlık soru cevap kanallarının olacağı Discord sunucumuza aşağıdaki link üzerinden; ister cep telefonunuzla isterseniz de bilgisayarınız üzerinden bağlanabilirsiniz. Herkes için bir şeyler var :)
Link: https://discord.gg/FJjKyDf -
9 Ocak'ta pasaportu teslim aldım hayırlısıyla. Merak ettiğim bir konu vardı. Vize üzerinde Annotation bölümünde;
212 (g)(2)(b)
Class A or B req. ATTN. of USPHS at POE
kısımları yer alıyor, her ne kadar birinci not çoğu kişide olsa da ikinci not olan örnek görmemiştim. Doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığım vardı, doktor muayenesinde onu göstermiştim sebebi bu olabilir mi? Ya da testlerde mi bir aksilik olmuştur. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler, @crazycells -
@Stickezz sebebi büyük ihtimalle odur. Bir sıkıntı yaratacak madde değil. Vize süresince yapılması gereken aşılardan bazıları yaş veya geçerli nedenlerden dolayı yapılamamıştır anlamında bir Annotation bahsettiğiniz.
-
Arkadaslar merhaba 3-4 güne sanırım visa bulletin açıklanacak acaba acıklanacak bulletinde rakam tahminiz ne olur ?
-
Discord kullanımı ile alakalı küçük bir video hazırladım umarım memnun kalırsınız. Sevgiler..
-
Arkadaslar ayrıca şimdi greencard için adres veriyoruz verdiğimiz adres bizim türkiyedeki gibi nüfuz kütüğümüzü mü belirtiyor yoksa orada öyle birşey yok mu? Sizinde bildiğiniz üzere adres türkiyede devamlı değiştirilebilir bir durum ama bağlı olduğunuz kütük hep sabit?
-
@takvimcas GC için verdiğiniz adres sadece Adres. Green Card, SSN gibi belge ve kartlarınızın geldiği adres.
-
@takvimcas 17bin sadece tahmin
-
@arnblt çook teşekkür ederim geri dönüşünüze çok sağolun
-
@huseyın-d Geri dönüşünüze çook teşekkürler inşallah öyle olur bir an önce hızlıca ilerleyip herkes current olur umarım
-
@Stickezz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
9 Ocak'ta pasaportu teslim aldım hayırlısıyla. Merak ettiğim bir konu vardı. Vize üzerinde Annotation bölümünde;
212 (g)(2)(b)
Class A or B req. ATTN. of USPHS at POE
kısımları yer alıyor, her ne kadar birinci not çoğu kişide olsa da ikinci not olan örnek görmemiştim. Doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığım vardı, doktor muayenesinde onu göstermiştim sebebi bu olabilir mi? Ya da testlerde mi bir aksilik olmuştur. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler, @crazycellsevet, saglik raporundaki eksikliklerden dolayi konulmus uyari ama sizi direkt ilgilendirmiyor. Bir sey yapmaniza gerek yok, eger ABD'ye girdikten sonra kurumlar size ulasirsa yonlendirmelerini takip edersiniz.
-
@takvimcas 19bin 😊
-
@vakkas-altiner süper olmuş, elinize sağlık
-
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı. Sonuçta belirli sayıda vize var diye okudum forumda bu sayı kaç acaba? Yıldan yıla değişiyordur ama bir ortalaması var mı? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum