[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Muhtaradana teşekkürler hocam, buradaki herkes için dileklerimiz bu yönde:) Dayanışma konusunda herkes çok özverili ve içten, umarım sonrası için de biz bir şekilde yardımcı olabiliriz.
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz doğrudur ama yurtdışında da bu işi yapacağınızı düşünerek ingilizce konuşmanızda etkisiyle rakam uygun görülmüş anladığım tabi kendine güveni sağlayan şahsınızda zaten bunlar sanırım doğal yani
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz şanlıymışız hepimizin onaylandı kardeşim

-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz sizin adınıza çok sevindim. En erken zamanda süreci atlatır ve vizenizi alırsınız umarım. Hepimiz için hayırlı olsun

-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz çok maceralı ve unutulmaz bir mülakat olmuş görünüyor. İnşallah bu süreci en kısa zamanda tamamlarsınız
Kolay gelsin bol şanş diliyorum
-
@ilhanucarus Hayatınızın her safhasında mutlulukların sizlerle olması ümitleyle yolunuz açık olsun

-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz
Raporlarınızı tamamlar tamamlamaz onayınızı sorunsuz alırsınız umarım, şimdiden yeni hayatınızda bol şans
-
Sayın @ilhanucarus , Sayın @selcuk8138 vizeleriniz hayırlı olsun , yeni yaşamınızda başarılar dilerim. Sayın @Muhammed-Eyüp-Yavuz umarım sizinde vizeniz en kısa sürede sorunsuz elinize ulaşır.
-
@ilhanucarus tebrikler yeni yılla beraber yeni hayatınızda hayırlı olsun

-
Arkadaşlar bugün mülakata giren 9 arkadaşımızın 8 inin vizesi onaylandı, 1 arkadaşımızda sağlık raporunu alıp konsolosluğa pasaportu ile birlikte gönderdiğinde vizesi onaylanacak inşallah
Yani Ocak mülakatlarıda çok güzel geçti Maşallah
Umarım diğer aylarda aynı şekilde tüm arkadaşlarımızın mülakatları çok kolay ve güzel geçer -
@desarjj teşekkür ediyorum çok
-
@Manwe6265 teşekkür ederim çok
-
@fetihy teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar

-
@ilhanucarus hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
@ilhanucarus çok teşekkür ederim saolun efendim

-
@selcuk8138 Tebrik ederim. Yeni hayatınız sizlere gönlünüzce bir yaşam getirsin. Dileklerinizin tümü gerçekleşsin. (Dileklerinizin arasına bizi de eklerseniz sevinirim.)
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz Yeni hayatınızda başarılar, sağlıklar dilerim.
-
Sayın @Muhtaradana Evet maşallah diyelim ve böyle devam etsin başlarda biraz bunalttılar arkadaşlarımızı fakat sonrasında mülakatlarda herkes önlemlerini alınca görüldüğü üzere herkes rahat bir şekilde mülakatları sorunsuz geçiyor
-
@murat34 çok doğru bir noktaya değinmişsin. herkes gardını aldı ve mulakatlar firesiz geçiyor. herkese başarılar olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.