Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐

@knnrn Çok teşekkürler bilgi için. Son anlarda insan iyi geriliyor. 😨

• @keysnambır bendeki aşı kartında expiration date 2021 yazıyor, olabilir mi?

• ⭐⭐⭐

@somebody Sizin vize tipi DV kategorisinde miydi?

• Arkadaşlar kısaca mülakatımdan bahsedeyim randevum 3 Ocak saat 9:15 idi ben saat 8:30 da kapıdaydım kapı önü bayağı kalabalıktı dışarda herkesten öncelikle pasaport alınıp içeri veriliyor kontrol edilip geri veriliyor ilk güvenlik noktasında montunuzu çıkarıp x-ray den geçip içeri girdim girişte iki görevli var onlar pasaportu alıp arkasına bir kağıt yapıştırıp sıra numarası verdi saat 8:40 ta içeri girdim salonunu tam karşısına geçip sıra numaramı takip etmemi söyledi. Beklemeye başladım içeri çok kalabalıktı ilk numaram yandığında bayan görevli pasaport ve sıra numaramı aldı ardından 2 adet foto sağlık raporu adli sicil nüfus kayıt örneği diploma Aslı ve fotokopisi banka hesap dökümü hepsini verdim aldıktan sonra sağlık raporunun olduğu zarfı yırttı içindeki evrakların hepsini benden aldığı evraklarla birlikte başka zarfın içine koydu .ais kaydını sordu çıktıya bakıp geri verdi . Ds 260 taki adresi değiştirmek istediğimi söyledim adresin yazılı olduğu kağıdı verdim yeni adresi de PC ye yazdı o arada bana daha önce ABD de yaşayıp yaşamadığımı daha önce ABD dışında kalıp kalmadığımı evlenip evlenmediğimi sordu hepsine hayır dedim tamam dedi sıra numaranı takip ödeme yapmak için teşekkür ettim beklemeye başladım daha sonra tekrar yandı 330$ ödedim ve tekrar beklemeye başladım ve sıra numaram yandı Sarışın mavi gözlü tatlı bayana denk geldim direk Türkçe konuştu önce yemin ettim sonra nereye gideceksin kim var orda kuzenimin arkadaşı var dedim onlarla mı yaşayacaksın dedi hayır 2-3 gün onlarda kalacam ben gitmeden bana oda ve iş ayarlayacaklar dedim planın nedir dedi ne iş yapacaksın ilk önce restauranta çalışıp dil okuluna kayıt yaptırıp dili öğrendikten sonra kendi işimi yapacağım dedim sonra gülerek İngilizce biliyor Musun dedi bende yani işte falan bilmiyorum dedim sempatik bir şekilde ardından tebrikler vizeni onaylıyorum 5 gün içinde pasaportunuz gelecek dedi sonrası ağzım kulaklarımda çıktım biraz uzun anlattım ama mülakat 5 dk falan sürdü hepinize başarılar

• @msdrnc merhaba ancak yazabildim çok güzel geçti vizem onaylandı darısı size detayları yazdım teşekkür ederim

• @civan1453 merhaba vizem onaylandı herşey çok kolay ve güzeldi sizlere de bol şans 🙂

• @azize33 tebrik ederim, hayırlı olsun, yeni yaşamınızda bol mutluluklar, adaptasyon süreciniz kısa sürsün, ayrıca mülakat deneyiminizi tüm ayrıntılarıyla foruma aktardığınız için teşekkür ederim, Amerika yaşantınızda bol şans

• @azize33, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@civan1453 merhaba vizem onaylandı herşey çok kolay ve güzeldi sizlere de bol şans 🙂

Gözünüz aydin yeni hayatinizda mutluluklar...

• @azize33 tebrik ediyorum. Böyle yazıları ve mülakatları okudukça sanki ben almışım vizeyi gibi seviniyorum.
    Hayatınızın bundan sonraki en güzel döneminde başarı ve mutluluklar dilerim.
    Darısı benim gibi canı gönülden isteyenlerin başına inşaallah.

• ⭐⭐⭐

@azize33 hanım tebrik ederim hayırlı olsun. Yeni hayatınızda bol şanş diliyorum yolunuz açık olsun 🙏

• @keysnambır Yok EB benimki

• @Muhtaradana Muhammet bey size ayrıca çok teşekkür ederim yardımlarınız sabrınız ve iyi niyetinizle her konuda cevap verdiniz çok teşekkürler siZlerinde viZe sevincinizi görmek dileğiyle herkese bol şans

• @fetihy çok sağolun 🙂

• @SchieZophRen çok teşekkürler amin hiç merak etmeyin kolaylıkla herkesin alacağına inanıyorum sizlere de bol şans 🙂

• @stilll teşekkürler darısı tüm. Bekleyen herkese

• Arkadaşlar en son evrak onay emailleri case leri 14000-15000 arası olan bazı arkadaşlarımıza geldi, ama şöyle bir durum var normalde bugüne kadar izlenen yöntem

Bir case mülakat tarihi alacaksa, numarasının aktif olduğunu öğrendiği bültenin yayınlanma ayının bir ay öncesinin son gününe kadar evrak onay emaili alması gerekiyordu
    Yoksa yayınlanan bültenin planlanan ayı içerisinde kendisine bir mülakat tarihi verilmiyor, mülakat tarihi diğer aya sarkıyordu

Şimdi bu ayın 15 inden sonra açıklanacak şubat bülteninde beklenti 19 bin civarında, peki o halde KCC nin önceki uyguladığı sisteme göre 15 bin üstü mart ayına mülakat tarihi alamaz

tabi böyle bir şey olmayacağına göre size göre nasıl bir yöntem izleyecekler

Yarından itibaren yoğun bir evrak onay emaili fırtınası bekleyebilirmiyiz?

Bu iki haftalık dilimde onay alanlar mart ayına bir mülakat tarihi alabilecek mi?

Yoksa şubat bültenin yayınlanmasından sonra evrak onay emaili alanlarda mart ayına bir mülakat tarihi alabilirler mi?

Eğer 14-16 bin arası evrak onay emaili almamış arkadaşlar, önümüzdeki haftada almazlarsa KCC yi arasınlar mı veya email ile durumlarını sorsunlar mı?
    Bu sorgu işleminin bir faydası olur mu?

• ⭐⭐

@azize33 tebrikler sizin adınıza sevindir mulakat deneyiminiz paylaşdığınız için thanks

• ⭐⭐

@azize33 tebrikler hangi eyalete gitmeyi düşünüyorsunuz

• @azize33 Tebrik ederim hayırlı olsun

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 20 Oy
    3k İleti
    327k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k