Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@ayvalik10 abi birde new york hava limanindan hyustona hangi arabalar gidiyor ?
-
@luksemburq, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Soruda ciddi iseniz, tren veya otobus secenekleri vardir ama direk hat degildir buyuk ihtimalle. Yani birkac yerde connecting yapmaniz gerekebilir ve 1-2 gun surebilir ulasmaniz. En guzel ve ucuzu ucmak olurdu.
-
@MySea, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Soruda ciddi iseniz, tren veya otobus secenekleri vardir ama direk hat degildir buyuk ihtimalle. Yani birkac yerde connecting yapmaniz gerekebilir ve 1-2 gun surebilir ulasmaniz. En guzel ve ucuzu ucmak olurdu.
@luksemburq otobus için https://www.greyhound.com a bakabilirsiniz. Benim gördügüm kadarıyla 45 saat gibi bir süre tutuyor. Fiyatı da 120 $ üzeri. Ayrıca ABD'de otobüs yolculuğu çok güvenli ve tercih edilen bir seçenek değil. @MySea 'e katılıyorum, uçak daha ucuz ve kolay bir yol olabilir.
Ayrıca su konuyuda bir okuyun sorularınız cevabını bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2391/sehirler-ve-eyaletler-arasi-otobus-yolculugu -
@crazycells abi merhaba .ben amerikaya yani hyustona gidicem 3 ay sora .ben 1 aktarmali gidicem .Bakü -İstanbul- Hyuston.sorum şu ki ,benden tranzit vize istiye bilirlermi?
Çünki türkiye için tranzit vize isdeniliyor .yani istanbuldan hyustona tranzit vize isdeniliyormu ?Azerbaycan pasaportunuz mu var? Isterseniz resmi sitelerden kontrol edin, ama sayin @ayvalik10 'un dedigi gibi gerekmiyor diye dusunuyorum ben de.
-
@musab, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
merhaba arkadaşlar.6 aylik abd vizem var.
istanbul-frankfurt-londra-californiya biletim var.transit vizesi gerekiyor mu?
daha önce sedece frankfurt tan olursa gerekmez diye okudum.ama benim ist.frankfurt london seklinde.kullandiginiz havayolu sirketiyle kontrol edin isterseniz. Eger bileti seyahat acentasindan aldiysaniz, onlar da biliyorlar bu bilgileri genelde.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@yetonyali istenmiyor diye biliyorum
Tskler en ucuz ucus azerbaycan hava yollarindan buldum 1700 e cunku kacirmayim ozaman.
-
Aeroflot hava yolu ile rusya aktarmali ny -ist ucuslarinda (b2 turist) rusya transit vize istiyor mu acaba? Birde bagaj hakki 1 kisi 23kg diye belirtilmis? Kabin bagaji hakki yok mu ayrica tam anlamadim?
-
@vermaynen Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye vatandaşıydınız. IST yönü, yani kendi ülkenize doğru uçtuğunuzda bir vizeye ihtiyacınızın olmaması lazım. Yanlış değilsem aktarma yerine iki ayrı bilet almamaya dikkat etmeniz lazım bu durumun geçerli olması için.
-
Malesef tr vatandasiyim.
2 ayri bilet derken tam anlayamadim. Tek yon bilet alacagim. Ny-ist -
@vermaynen, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Malesef tr vatandasiyim.
2 ayri bilet derken tam anlayamadim. Tek yon bilet alacagim. Ny-istRusya ile ilgili durumu bilmiyorum ama B2 vize ile tek yön bilet alırsanız girişte (ve hatta çıkışta) sorun yaşama ihtimali çok yüksek.
-
@knnrn, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@vermaynen, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Malesef tr vatandasiyim.
2 ayri bilet derken tam anlayamadim. Tek yon bilet alacagim. Ny-istRusya ile ilgili durumu bilmiyorum ama B2 vize ile tek yön bilet alırsanız girişte (ve hatta çıkışta) sorun yaşama ihtimali çok yüksek.
Tr ye giris yapacagim nasil cift yon olucak anlamadim. Ny rusya tr ucusu yada ny azerbeycan tr tek yon ucak biletinde ne gibi sorunla karsilasacagim? Direk ulkeme ucuyorum zaten?
-
@vermaynen Ben tersi olarak düşündüm, New York'a gidiyorsunuz sandım. Bu durumda sorun olmaz tabii.
-
@knnrn, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@vermaynen Ben tersi olarak düşündüm, New York'a gidiyorsunuz sandım. Bu durumda sorun olmaz tabii.
Tskler azerbeycan hava yoluyla ny den ist a gitmeyi dusunuyorum kisi basi 1700kusur gayet uygun geldi bana aslinda gidis suresi 16-18 saat arasi degisiyor. Pazartesi ve cumartesi ucuslari oluyor ve kisi basi 2x23 kg bagaj hakki mevcut 25 ocak tarihine almayi dusunuyorum fakat transit vize istiyor mu bilemedim normalde azerbeycan turklerden vize istiyor o yuzden kafam karisti acikcasi?
-
@vermaynen azerbaycana kimlikle giremiyormuyuz yaaa
-
@haymatlos_, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@vermaynen azerbaycana kimlikle giremiyormuyuz yaaa
Hic bilmiyorum gitmedim daha once nette arastirdim sadece 25euro vize ucreti diye belirtilmis.
-
@vermaynen Azerbaycan’ın kara sınır kapılarında vize itası uygulaması yoktur. Azerbaycan’a gelen vatandaşlarımız Bakü Haydar Aliyev Havaalanı veya Gence Uluslararası Havaalanında 1 aylık vize alabilmektedirler. Bu nedenle Azerbaycan’a kara yoluyla gelecek vatandaşlarımızın vizelerini Azerbaycan’ın Türkiye’de bulunan dış temsilciliklerinden almaları gerekmektedir.
-
@vermaynen Azerbaycan’ın kara sınır kapılarında vize itası uygulaması yoktur. Azerbaycan’a gelen vatandaşlarımız Bakü Haydar Aliyev Havaalanı veya Gence Uluslararası Havaalanında 1 aylık vize alabilmektedirler. Bu nedenle Azerbaycan’a kara yoluyla gelecek vatandaşlarımızın vizelerini Azerbaycan’ın Türkiye’de bulunan dış temsilciliklerinden almaları gerekmektedir.
Aynen okudum bende nette simdi ama ucus icin gerekli mi hava alaninin disina cikmayacagiz sonucta ?
-
@vermaynen vizesiz girebiliyor diyor gittiğinde vize isterlerse havaalanından alırsın
-
@vermaynen vizesiz girebiliyor diyor gittiğinde vize isterlerse havaalanından alırsın
Evet o sekilde yapicagiz mecburen fakat tek korkum vizeyle ugrasirken ucagi kacirirmiyim korkusu. Gerci bekleme suresi 3-5saat arasi degisiyor ama. Valizler otomatik aktariliyor zaten onda bir problem yok.
-
2saat 15 dk bekleme suresi var ucaga yetisebilirmiyiz acaba bu surede azerbaycan havayollari ile aktarmada
ny-ist. Vize isterlerse vize de almamiz gerekebilir bu sure zarfinda tecrubeli arkadaslar deneyimlerini paylasirsa seviniriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum