Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@MySea, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
THY de bilet tarihi degistirmek malesef cok masrafli. Yeni bir bilet almak ve eskisini yakmak daha karli olabilir.
@ayvalik10,
@MySea,
malesef oyle yeni bilet cok daha ucuz a geliyor o yuzden yakacagim mecburen. -
Alinan bilet kurallarina dikkat etmek gerekiyor. Cok ucuza olan biletlerde genelde cok siki kisitlamalar oluyor, yeni bilet almanin daha ucuza geldiği durumlar cikabiliyor. İnternetten cesitli sitelerden alinan biletlerde kurallar kismini iyi okumak, eger anlasilmiyor ise bu isten anlayan birilerine sormakta fayda var. Kolsy gelsin cumleten
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
1 yaşında bebekle seyahat ederken pusetli koltuk almalı mıyız? Ufak bebekle uzun yolculuk yapan oldu mu?
-
@yetonyali Ceza olayini esnek olmayan biletlerde uyguluyorlar, sanirim ayrica yakin tarihli ucuslar icin de ucret farki aliyorlar. Ama cidden abartiyorlar. Bizim de ileri aylarda bir seyahat olacak ama donus tarihini esnek yapalim dedik olmadi. Cezasina baktim sadece kisi basi 200$ ceza vardi. Sonra ucret farkini da isterler, hizmet bedeli de eklerler.
-
@caglaror, 8-10bin ceza fark hizmet bedeli cikardilar bende iptal ettim 200tl geri verdiler saka gibi. sifirdan tek donus baktim daha ucuz 4bin falan fakat thy iki kati para istedi sacmalik.
Bu arada rusya aktarmali ucus da rusya vizesi isteniyor mu ? En ucuz rusya ve ukrayna aktarmali ucus var cunku. -
@keysnambır 2 yaş altına anne kucağı tarzında emniyet kemeri veriyolar 2 yaş üstüne koltuk veriyolar ve bileti bir yetişkin fiyatında oluyor
-
@Mrfirat O dediklerinizi biliyorum. Benim sorduğum şu şekilde bir şey:
-
@yetonyali istenmiyor diye biliyorum
-
kış için THY uçuşların fiyatları diplerde %25 indirim var. Newyork - istanbul 28 aralık 400 - 500 dolar arası haber linki
https://www.abdpost.com/thy-den-amerika-ya-kis-indirimi/24562/
-
@crazycells abi merhaba .ben amerikaya yani hyustona gidicem 3 ay sora .ben 1 aktarmali gidicem .Bakü -İstanbul- Hyuston.sorum şu ki ,benden tranzit vize istiye bilirlermi?
Çünki türkiye için tranzit vize isdeniliyor .yani istanbuldan hyustona tranzit vize isdeniliyormu ? -
En ucuz bilet sitesi burasi :
Ayriyeten tarih secimk yaparken tam tarihi degil mesela sirf o ayi verirseniz, o ay icinde hangi gün en ucuzu ise gösterir onu
-
@HPX, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
En ucuz bilet sitesi burasi :
Ayriyeten tarih secimk yaparken tam tarihi degil mesela sirf o ayi verirseniz, o ay icinde hangi gün en ucuzu ise gösterir onu
Ben mesela Frankfurt - New york icin bi arama yaptim :
-
merhaba arkadaşlar.6 aylik abd vizem var.
istanbul-frankfurt-londra-californiya biletim var.transit vizesi gerekiyor mu?
daha önce sedece frankfurt tan olursa gerekmez diye okudum.ama benim ist.frankfurt london seklinde. -
@luksemburq senin varış noktan amerika olduğu için havalimanından çıkmadığın sürece transit vize istenmez
-
@ayvalik10 hayir baküden gelib istanbulda 4 saat bekliycem ama hava limanindan dişari çikmadan istanvul houstona gidecem .umarim bu yolla isdemezler ?
-
@luksemburq çıkmadığın için sorun değil yeni yapılan havalimanı zaten çok büyük 4 saat beklemeyi gözünde büyütme zaten amerika yolcuları için apayrı bir geçiş kontrol noktaları var. Bence hiç oyalanma hemen kontrol noktasına git
-
@ayvalik10 abi birde new york hava limanindan hyustona hangi arabalar gidiyor ?
-
@luksemburq, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@ayvalik10 abi birde new york hava limanindan hyustona hangi arabalar gidiyor ?
Soruda ciddi iseniz, tren veya otobus secenekleri vardir ama direk hat degildir buyuk ihtimalle. Yani birkac yerde connecting yapmaniz gerekebilir ve 1-2 gun surebilir ulasmaniz. En guzel ve ucuzu ucmak olurdu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum