J1 vizesi ile ABD Ehliyeti Almak
-
Merhaba Ben bu sene j1 vizesi ile amerika ya gideceğim Türkiyede ehliyetim malesef yok Amerikada almayı düşünüyorum öncelikle sorum ABD de j1 vizesi ile ehliyet alabilir miyim? maine ve new york eyaletlerindeki ehliyet ücretleri ne kadar ? ABD aldığım ehliyeti Türkiyede kullanabilir miyim.... Teşekkür ederim...
-
@yavuz-alpkan J1 vizesi ile ABD Ehliyeti Almak içinde söyledi:
Merhaba Ben bu sene j1 vizesi ile amerika ya gideceğim Türkiyede ehliyetim malesef yok Amerikada almayı düşünüyorum öncelikle sorum ABD de j1 vizesi ile ehliyet alabilir miyim? maine ve new york eyaletlerindeki ehliyet ücretleri ne kadar ? ABD aldığım ehliyeti Türkiyede kullanabilir miyim.... Teşekkür ederim...
J1 vizesi ile ehliyet alabilirsiniz.
Ama eger J1 sureniz cok kisaysa vermeyebilirler, bilginize. Bu konuda ayri uygulamalar var mi bilmiyorum ama daha uzun sureli bir vize ya da statu alinca ehliyet almaniz daha mantikli olur.
Isterseniz su konuya bir goz atin, eyaletlerin uygulamalari birbirine benziyor:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/71/amerika-da-ehliyet-almak
-
Teşekkür ederim
-
Merhaba ben şuan amerikadayım j1 vizesi ile buraya geldim j1 vizem Eylül’ün 15 inde bitiyor şuanda gidip maryland de ehliyete başvursam ehliyet alabilirmiyim ? Bu süreç ne kadar sürer veya ilk başta bana ehliyet yerine permit mi verirler ? Çünkü Türkiye ehliyetim yok. Program sonrası new jersey de dil okuluna başlayacağım permitimle new jersey de araba kullanalirmiyim ?
-
@Mustafa-Uğurlu, içinde söyledi: J1 vizesi ile ABD Ehliyeti Almak
Merhaba ben şuan amerikadayım j1 vizesi ile buraya geldim j1 vizem Eylül’ün 15 inde bitiyor şuanda gidip maryland de ehliyete başvursam ehliyet alabilirmiyim ? Bu süreç ne kadar sürer veya ilk başta bana ehliyet yerine permit mi verirler ? Çünkü Türkiye ehliyetim yok. Program sonrası new jersey de dil okuluna başlayacağım permitimle new jersey de araba kullanalirmiyim ?
Permitle arabayi ancak yaninizda gecerli ehliyeti olan biri varsa kullanabilirsiniz.
Suradaki bilgilere gore tum islemleri ayni gun halledebiliyorsunuz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/71/amerika-da-ehliyet-almak/Gereken belgeler icin Maryland'in DMV sitesine bakmalisiniz.
-
@crazycells peki marylandde ehliyeti ne kadar süreliğine veriyorlar acaba sadece vize bitim tarihine kadarmı yoksa 1-2 yıllık ehliyet verirlermi? Wat sonrasında dil okuluna başlayıp burada 1-2 sene kalacağım çünkü. Uzun süreli bir ehliyet almam gerekiyor ve bunun İçin net bir bilgiye ihtiyacım var
-
@Mustafa-Uğurlu, içinde söyledi: J1 vizesi ile ABD Ehliyeti Almak
@crazycells peki marylandde ehliyeti ne kadar süreliğine veriyorlar acaba sadece vize bitim tarihine kadarmı yoksa 1-2 yıllık ehliyet verirlermi? Wat sonrasında dil okuluna başlayıp burada 1-2 sene kalacağım çünkü. Uzun süreli bir ehliyet almam gerekiyor ve bunun İçin net bir bilgiye ihtiyacım var
Maalesef bilmiyorum ne kadar sureligine vereceklerini. Genelde uzun sureli veriliyor ama ABD'de vizeli oldugunuza ya da calistiginiza dair bir ibare yer aliyor uzerinde, dolayisiyla bu notu goren polis vizenizi veya EAD kartinizi veya SSN'nizi kontrol etmek isteyebilir, bilginize.
Deneyimlerinizi daha sonra foruma aktarmayi unutmayin lutfen.
-
@crazycells abi size soru sordum cevaplamadiz .sizin emsl adresiniz varmi ?
-
@samir, içinde söyledi: J1 vizesi ile ABD Ehliyeti Almak
@crazycells abi size soru sordum cevaplamadiz .sizin emsl adresiniz varmi ?
bir daha sorun isterseniz sorunuzu, bu konuda bir soru goremedim ben. Maalesef email uzerinden ya da ozel mesajla soru cevaplamiyorum. Forumdaki ilgili konuda sormaniz gerekiyor sorunuzu.
-
@Mustafa-Uğurlu , @crazycells
New Jersey'den aldigim 4 yillik ehliyetimi, J1 vizesindeyken (ve grace period oncesi sadece bir ayim kalmisken) Maryland ehliyetine transfer etmek istiyorum.
J1 vizesiyle uzun sureli bir ehliyet almam mumkun mudur?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

neyse birkaç dakika sonra vardık, inerken kız merry christmas şarkıları söylerek bizi ugurladı, ofise ulaştık, yine aşırı güleç bir arkadaş islemlerimizi yaptı, ödeme daha az çiktı rezervasyondan (816 yerine 790 usd odedik), mutlu olduk