Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İşe gitme mesafeleri

İş Alanları ve Meslekler
34 21 3.2k 11

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Tornacılık ve Hidrolik mesleği iş alanları ?

İş Alanları ve Meslekler
    4
    0 Oy
    4 İleti
    930 Bakış
    MySeaM
    @ayzzs Su linkten islere bakabilirsiniz: https://www.indeed.com/career/salaries/hydraulic pneumatic technician
  • Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak

İş Alanları ve Meslekler
    5
    1 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    knnrnK
    @strangereister Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak içinde söyledi: Merhaba. Bu konu hakkında deneymleriniz veya bilgileriniz var mı? Yasal ve kontratlı bir şekilde çalışırken kovulan kimselerin hakları nelerdir? Ben ilk işyerimden kovuldum. İlginç bir deneyimdi. Beni kovan yöneticiyi benden 2 ay sonra kovdular :) Haklar derken neyi kast ediyorsunuz bilmiyorum ama fazla bir hakkınız yok. Eğer haksız yere kovulduğunuzu düşünüyorsanız dava açabilirsiniz. İşyerinin size yaptırdığı sağlık sigortasını COBRA gereği devam ettirebiliyorsunuz ama primler inanılmaz yüksek olduğu için hiç mantıklı olmuyor.
  • ABD İş Alanları (Deneyimli- Deneyimsiz)

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    76
    10 Oy
    76 İleti
    15k Bakış
    V
    @ayvalik10, içinde söyledi: ABD İş Alanları (Deneyimli- Deneyimsiz) @vermaynen en güncel video çeken kişi https://youtube.com/@cansardaslar7542 Teşekkürler izleyeceğim 😉
  • İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci

İş Alanları ve Meslekler
    65
    9 Oy
    65 İleti
    8k Bakış
    diana kateD
    Merhaba greencardla new yorka geldim iş arıyorum ingilizcem orta ama hala iş bulamıyorum yardimci olabilecek var mı
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k