Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İşe gitme mesafeleri

İş Alanları ve Meslekler
34 21 3.2k 11

Benzer Başlıklar

• Amerika'da 50.000 Dolar ile ne iş yapılır?

İş Alanları ve Meslekler
    2
    2 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @niko61, içinde söyledi: Amerika'da 50.000 Dolar ile ne iş yapılır? Herkese selamlar. Amerika'ya 50 bin dolar ile gelen birisi ne tür bir iş yapabilir? Aklıma uber black geliyor ama onu da ilk 1 sene yapamıyormuşsunuz. Tecrübeli büyüklerimin tavsiyesine açığım. Şimdiden teşekkür ederim. Is ve egitim gecmisiniz ile de ilgili kisaca bilgi verin isterseniz.
  • Amerika'da Tornacılık ve Hidrolik mesleği iş alanları ?

İş Alanları ve Meslekler
    4
    0 Oy
    4 İleti
    930 Bakış
    MySeaM
    @ayzzs Su linkten islere bakabilirsiniz: https://www.indeed.com/career/salaries/hydraulic pneumatic technician
  • ABD'de Amazon Partner bayilik işi kurmak

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    6
    0 Oy
    6 İleti
    691 Bakış
    crazycellsC
    @TheWinner2020 konulari ilgili bolumlerde acmalisiniz.
  • Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

Sabitlendi İş Alanları ve Meslekler
    514
    15 Oy
    514 İleti
    83k Bakış
    ayvalik10A
    Amerikaya geldiğin zaman ben ne iş olsa yaparım kafasında olanlar hepsi ben burada yapamıyorum alışamadım deyip geri dönüyorlar. Her zaman diyoruz el emeği işlerini Türkiye de iken öğrenin amerika da kimse işsiz kalmaz. Türkiye de armut uygulaması gibi bir uygulama var. Taskrabbit uygulaması marangozluk uygulaması insanların el becerisi yok demonte eşyaları sen birleştiriyorsun. Saatlik ücretini sen kendin yazıyorsun uygulamaya. açıklaması Taskrabbit, Inc. (Taskrabbit olarak da bilinir), serbest çalışan iş gücünü yerel taleple eşleştiren ve kişisel yardım, mobilya montajı, taşıma, teslimat ve tamirci işleri gibi görevlerde yardım bulmayı sağlayan çevrimiçi bir pazar yeri işletmektedir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k