[Arşiv] DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@hknylmz92 benimde 14 gün oldu çok zor beklemek haklısınız
-
Arkadaslar selam,
3 nisanda ap nin sonuclandigini mail almistik yaklasik 22 gun oldu benim durumum issued iken demin girdigimizde ceac ta ready e cekildigini gorduk , esimin ap yaziyor hala. Yorumu olan var midir acaba ?

-
@mustafa52 bir gelişme varmi
-
03.10.2017 de mülakata girmiştim. Hala bekliyorum arkadaşlar neyi araştırıyorlar anlamıyorum, insanı psikolojik olarak gerçekten yıpratıyor bu süreç, red deseler inanın daha rahat hissederim, ama reddetmeleri için de hiç bir sebep yok. Herkesten benim için iyi dileklerini bekliyorum.
-
Allah sabır versin. Senin durumu okuyunca şikayet edersem nankörlük olur diyorum.
Benimde mülakat 09.03 teydi, hakkımızda hayırlısı . -
Hepimize Allah sabır versin benimde 22 gün oldu
-
@emrenaz Bazı AP durumlarında ne yazık ki sizin gibi uzama oluyor. Geçen sene aynı hisleri paylaşıyordum. Bunu söylemesi kolay biliyorum ama normal hayata devam edin ve düşünmemeye çalışın. Geçen sene ben bir kaç hobi edinmiştim. Düşünmemek için birşeylerle uğraşıyordum. Sabırla beklemekten başka seçeneğiniz yok. Umarım en kısa zamanda hepinizden güzel haber alırız.
-
@Tkb herhangi bir gelişme varmi ?
-
@fatihuslu fatih bey merhaba, gecen hafta arayarak bir yanlislik yaptiklarini ve benimde onaylanmis vize paketimle pasaportumu gondermemi istediler , esimin durumu hala devam etmekte.
-
Inşallah hepimizin yakın zamanda sonuçlanır
-
@Tkb ve @fatihuslu sizin vizeler eninde sonunda onaylanır. Herhangi bir sicil kaydınız yoksa , aranan biri değilseniz, isim benzerliğiniz nedeniyle yada burada Emniyet güçlerinde görevli iseniz işiniz dolayısıyla bekletiyor olabilirler. AP ye kalmış bir çiftin sayfasında okumuştum. Müslüman ülkelerdeki Kimyagerler, Networkçüler gibi bazı meslek grupları ekstra incelemeye alınıyor diyordu. Bu seneye kadar mülakata gir ertesi gün vizeyi al devri artık pek yok. Vizeniz onaylandı dedikleri zaman bile sıkıntı çıkabiliyor. Umarım güzel bir şekilde sonuçlanır.
-
@arnblt çok tesekkurler inşallah kısa zamanda olumlu olarak sonuçlanır
-
babamın emekli asker olması sizce ap olma olasılığını arttırır mı?(babamda kazananlar arasında ama esas talihli değil)sıranın gelip gelmeyceği belli bile değilken,gelse bile işem yılının sonlarına doğru gelceği için ap olup süreyi geçme durumu hiç istenilecek bir şey değil
-
Böyle bir kural yok @metert . Benim fikrimi sorarsan etkilemez. Sonuçta sen vatandaş olunca Babanız için tekrar GC ye başvurup sıra beklemeden alabilecekken son ayda niye AP ye bıraksın. Geçen sene 17 kişiyide son hafta çağırıp vizelerini verdiler. Hatta resmi olarak vizelerin bittiğini açıklamışlardı ama elçilik ayırmış vizeleri.
-
@metert DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
babamın emekli asker olması sizce ap olma olasılığını arttırır mı?(babamda kazananlar arasında ama esas talihli değil)sıranın gelip gelmeyceği belli bile değilken,gelse bile işem yılının sonlarına doğru gelceği için ap olup süreyi geçme durumu hiç istenilecek bir şey değil
Hayır asker oğlu bir arkadaş aldı burdan gc ismi onurdu . Oda 2 3 hafta ap ye kaldı sonra vizesi onaylandı
-
Kazanan arkadaşlar hepinizi öncelikle tebrik ederim, umarım Amerika'da yeni yaşantınızda çok mutlu bir hayatınız olur .. Çok kısa vaktinizi ayırıp ankete katılırsanız sevirim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/490/green-card-kazanan-arkadaşlar-kaçıncı-başvurunuz-da-kazandınız -
Herkese merhaba,
8 subatta esim icin baslayan ap ve sonrasinda 3 nisanda islemin bittigine dair mail almamiz akabinde benim issued olan vizemide iptal icin geri istemeleri , ekstra bir ap durumu ve yasadigimiz 3 stresli ayin sonunda bugun durumumuz nihayet issued oldu. Bekleyen diger tum arkadaslarda en kisa surede olumlu sonuclarini alirlar umarim.
-
@Tkb ilk kutlayan ben olayım. Hayırlı olsun.
-
@tkb DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Herkese merhaba,
8 subatta esim icin baslayan ap ve sonrasinda 3 nisanda islemin bittigine dair mail almamiz akabinde benim issued olan vizemide iptal icin geri istemeleri , ekstra bir ap durumu ve yasadigimiz 3 stresli ayin sonunda bugun durumumuz nihayet issued oldu. Bekleyen diger tum arkadaslarda en kisa surede olumlu sonuclarini alirlar umarim.
gozunuz aydin, bundan sonraki surecte bol sanslar!
-
@Tkb hayırlı uğurlu olsun

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum