[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@ilayda-yaren-özyaman evet tüm belgelerin fotokopisini bulundurun, evlilik cüzdanızın iki adet fotokopisi bulunsun yanınızda
Ayrıca şu iki linki inceleyebilirsiniz ⬇️⬇️⬇️
DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/97192DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/97191
-
Merhaba,
DS260 formunu Mayis 2019 da gonderdim ve gönderi kabul edildi. 2020EU18xxx dosya numarasi ile o tarihten bu yana surece iliskin olarak KCC den tarafima herhangi bir mail gelmedi. Bu durum normal midir? Bana gonderilen bir maili gozden kacirmis olabilir miyim? An itibariyle yapmam gereken birsey var midir?
Tesekkurler. -
@haymatlos_ geçen sene baktığımda yeterliydi. bu sene de yeterli mi bilmiyorum. rica etsem link atarmısın? tekrar kontrol ediyim.
-
@bcnk Evrak talep maili belirli bir tarihten sonra bütün numaralara karışık olarak geldi ve sanırım bütün case numaralarından evrak talebinde bulundular. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Lshia067qJy9QKKDqB7Fi9YLgnt2RJtwwPdP0Ebj4Po/edit#gid=0 buradan mevcut durumu görebilirsiniz.
-
@salih2825 @bcnk Evrak talep emaili bana da henüz gelmedi. Daha önce sorduğumda @crazycells ocak ayına kadar bekleyin gelmzse o zaman siz email ile ulaşın demişti ben de beklemeye devam ediyorum ama bir yandan da endişeleniyorum acaba arada mı kaynadı benim dosya diye.
-
-
@Muhtaradana çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Bu yazı vesilesi ile sana ve burada bulunan bir çok kişiye sonsuz teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz bilgiler ile yolumuza ışık tutuyorsunuz.... :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
-
@crazycells @Muhtaradana KCC den evrak talebi nasil geliyor acaba..mail ilemi yoksa genel olarak mi duyuruluyor.
junk maillerimi kontrol etmeden sildigim icin oraya gelmis olabilirmi..standart evraklari gondersem olurmu
yardimci olurmusunuz, -
@bcnk Forum da hiçmi biryer okumadın ? Bununla ilgili en az 300 tane yazı var!!! Forum biraz oku karıştır bulursun cevaplarını..
-
@bcnk e-mail ile geliyor, ya Dvlottery çekilişine başvurduğumuzda kullandığımız e-mail adresine veya ds260 formunu doldururken kullandığımız e-mail adresine geliyor
E-mail KCC DV adresinden geliyor, başlığında sizin case numaranız ve Further Dv documents diye devam eden içeriğinde istenen evrakların ve ne şekilde gönderilmesi gerektiği yazan bir email alıyoruzSizin case numaranız kaçlarda?
-
@Muhtaradana çok tesekkurler. mail gelmis junka dustugu icin gozden kacmis. son bir soru: Gelen mailde gerekli dokumanlarla birlikte DS260 tan da bahsetmis. DS260 ile ilgili yapmamiz gereken bir sey var mi?
-
@Muhtaradana Benim Case number 18xxx lerde. DS260 i doldurup gondermistim. Su asamada DS260 ı (varsa degisiklik guncel bilgilerle yeniden doldurmak vb) guncellemek vb. bir durum soz konusu mudur?
Tesekkurler -
-
@bcnk ds260 formunu doldurup, submit etmişseniz bir işlem yapmanıza gerek yok
-
@bcnk hayır yok(doğum, ölüm veya boşanma gibi çok önemli değişiklikler yoksa tabi)
-
Merhabalar, fotoğraf ile ilgili bir sorum olacaktı , muayenehanenin yakınında fotoğraf çektirdik onlar işi biliyordur diye ancak eve geldiğimde fark ettim sanki kesilmiş yapıştırılmış görüntüsü var fotoların. Herhangi sıkıntı olur mu ? Yeniden çektirmelimiyiz ? Ayrıca telegramı ekleyebilimek için link verir misiniz?
-
@haymatlos_ imzanızı güncelleyebilir misiniz?
-
@cato dv2021 benim
-
Pardon yanlışlık oldu. @bcnk ye yazmak istemiştim. Özür dilerim
-
@bcnk imzanızı güncelleyebilir misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum