[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@civan1453 benim de 08:30.. erken olacak baya. Hayırlısı olsun hakkımızda
-
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba arkadaşlar biz de şimdi ocak için randevu mailimizi aldık 13 'ü olarak, gerçekten çok ama çok heyecanlıyım :)
Umarım herşey çok kolay geçer ve vizenizi alırsınız... Biz henüz talihli olmadığımız için rüya gibi birşeydir heralde 😁 Hele en çok kazanıldığını bilgisayarda görünce verilen tepkiyi merak ediyorum 😁
-
@ilhanucarus, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@civan1453 sizle aynı gün mülakat tarihimiz . İrtibatta olabiliriz :)
@ilhanucarus @civan1453 Herşey gönlünüzce olsun. Herşey çok kolaylıkla hallolsun inşallah 🙏 Gözünüz aydın.
-
Bu ileti silindi! -
@the_end sonuna kadar yürüyün bence
-
@Can-Alibali telegramda aram kısmına muhtaradana yazın ona mesaj atın size link gönderecek
-
@epinarcen telegramı telinize indirin arama kısmına muhtaradana yazın ona mesaj atın size link gönderecek
-
Merhaba Değerli arkadaşlar küçük bir sorum olacaktı. Ayın 16'sında gelen evrak talep maillerine onay gelen var mı ? Gelmediyse ne zaman gelir?
-
@Calibraturbo onlarca yazı okudum bu konularla alakalı. o yüzden net karar veremiyorum. sonucunu bile bile gidip masraf etmek de istemiyorum. 3 kişilik bir aileyiz. en kötü 2 bin dolar masrafım var.
-
Bu ileti silindi! -
@civan1453 Konsolusluktan web sayfasi dilekce bolumunden mesaj gonderip, yeni pasaport bilgilerinizi bildirin.
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
Mulakata eski ve yeni pasaportlari mutlaka goturun. Basarilar,
-
@Mrfirat ozaman hayirlisi ile size birtek greenkart cikmasini bekleyecegiz desenize :)
-
Saglik muayenesine mulakattan sonra girebilirsiniz yani sadece mulakat ucretini odemeniz gerekecek 1000$. Ancak lise mezuniyetinizi mulakatta kanitlayamazsaniz zaten sureci devam ettirmezler. Lise mezunu olmayanlar meslek uygunlugu uzerinden sartlari yerine getiriyor olmalari gerekiyor. Bu konuyu arastirabilirsiniz. Ds260 formunda lise terk secenegini isaretlediniz umarim.
-
@the_end, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 2020 talihlisiyim. KCC den evrak maili de aldım. 2 konudan dolayı sürece devam edip etmeme konusunda kararsızım. fikirlerinizi almak istiyorum. birincisi lise mezunu değilim. okuduğum liseden tasdikname ile ayrılmıştım. ikincisi 3 ayrı dosyadan dolayı sabıkam mevcut. cezalarımın tamamı para cezasına çevrildi. mahkemelerin konusuda bandrolsüz ürün satmak. konsolosluğa gidip red almaktansa süreci sonlandırmayı düşünüyorum. ne yapmam gerekir? bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.Peki vize alamayacağınızı düşünüyorsanız neden başvuru yaptığınızı söyleyebilir misiniz?
-
@Emre-Topçuoğlu merhaba evrak talep maili bana 17.10 da gelmişti. Evrakları gönderdim onay maili geldi.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 2020 talihlisiyim. KCC den evrak maili de aldım. 2 konudan dolayı sürece devam edip etmeme konusunda kararsızım. fikirlerinizi almak istiyorum. birincisi lise mezunu değilim. okuduğum liseden tasdikname ile ayrılmıştım. ikincisi 3 ayrı dosyadan dolayı sabıkam mevcut. cezalarımın tamamı para cezasına çevrildi. mahkemelerin konusuda bandrolsüz ürün satmak. konsolosluğa gidip red almaktansa süreci sonlandırmayı düşünüyorum. ne yapmam gerekir? bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.Herhangi bir alanda mesleki deneyiminiz mevcut mu?
Açıkcası şartlar zor görünüyor fakat bu aşamada kararı verecek olan konsolosluk.
Buradan alacağınız herhangi bir tavsiye sizi yanıltabilir. Eğer maddi imkanınız el veriyorsa ileride keşke dememek için deneyin derim.
Denemeden sonucu bilemezsiniz.. -
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 2020 talihlisiyim. KCC den evrak maili de aldım. 2 konudan dolayı sürece devam edip etmeme konusunda kararsızım. fikirlerinizi almak istiyorum. birincisi lise mezunu değilim. okuduğum liseden tasdikname ile ayrılmıştım. ikincisi 3 ayrı dosyadan dolayı sabıkam mevcut. cezalarımın tamamı para cezasına çevrildi. mahkemelerin konusuda bandrolsüz ürün satmak. konsolosluğa gidip red almaktansa süreci sonlandırmayı düşünüyorum. ne yapmam gerekir? bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.Maddi durumunuz elveriyorsa risk almak için bir kere belkide bu kadar insan arasından size gülen şansı denemeniz keşkelere yer vermemek için denenebilir. Kararı vericek olan Konsolosluk...Herşey de bir hayır vardır... Gönlünüzden geçene kulak verin. Belki kaybedeceksiniz olan paranıza olacak. Belki de kazanacaksınız hayatınız değişecek. Ne olursa olsun hayırlısı olsun aileniz için.
-
@srhnkskn birincisi arşiv kaydı gerekli olduğunu loto çıktığı zaman öğrendim. sabıkalarım eski arşiv kaydı gerekli olmasa sildirebilirdim. ikincisi yapmış olduğum işe güveniyordum. lise mezunu yada yapmış olduğunuz işte deneyimli olmamız yeterli olduğunu biliyordum. ama genelde lise mezunu alıyor sanırım. bu yüzden başvurdum.. başkaları gibi laf olsun diye değil yani...
-
@Hyller maddi durumum el veriyor. bende ilk baştan beri öyle düşünüyordum. ama okuduklarımdan sonra biraz karamsarlığa kapıldım. zaten maddiyattan çok red almanın üzüntüsünü düşünüyorum.
-
@the_end meslek konusunu yönergede işlerin kodları var 7 üstü iş ise lise mezuniyeti olmadan şartı taşımış oluyorsunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum