Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Cemal-Kalın
    hayırlı olsun, gerekli evrakları hazırlayarak göndermeniz iyi olmuş

Evrakları gönderdikten sonra muhtemelen size otomatik ulaştı (Automatic Reply ile başlayan email gelmiştir) bundan sonra 2-10 gün arası
    "Congratulations records indicate" ile başlayan evraklarınız onaylandı tarzı bir email gelecek, bundan sonra yapmanız gereken bugün yada yarın muhtemelen yayınlanacak olan Aralık bülteninde numaranızın cut-off sınırları içerisinde olduğunu beklemek
    Bülten muhtemelen 10 binin üstünde olacaktır yani numaranız aktif olacak
    Ama evraklarınızı geç gönderip onay aldığınız için muhtemelen mülakat tarihiniz ocak ayında değilde şubat ayında olacaktır
    Yinede siz evrak onay emailini aldıktan sonra, bu ay sonuna doğru email hesabınızı devamlı kontrol edin, belki bir ihtimal ocak ayınada bir mülakat tarihi verebilirler

Mülakat tarihi aldığımızıda şu şekilde öğreniyoruz, evraklarımızı gönderdik, congratulations Records indicate emailinide aldık, bültende de case numaramız aktif oldu
    O zaman ay sonu gibi email hesabımıza, durumunuzda güncelleme olduğuna dair bir e-mail geliyor

Bizde dv lottery çekilişini kazandığımız sayfa olan dvlottery.state.gov/ESC adresine confirmation number ile girip mülakat tarihi, yeri ve saatini öğreniyoruz

• Karı koca mülakata girenlerde, para gc çıkmamış eşin hesabında olsa sorun oluyor muydu ?@Muhtaradana

• @ayse
    Teşekkür ederim, size bir geri dönüş oldu mu konsolosluktan?

• @Nothing-Man cıııııııııııkkkkkkkkkkkk olmuyordu

• @Caghan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Caghan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Selamlar,

Bugün mülakatımız vardı evraklarımız her şeyimiz tamamdı hesabımızda eşim ve benim için toplamda 22.000$ gösterdik fakat Los Angeles için az olduğunu bizden iş olanağı veya daha fazla para göstermemiz istendi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Ne kadar daha göstermemiz gerekir?

Teşekkürler.

Herkese selamlar,

Daha önce yukarıdaki problemden bahsetmiştim hatırlayanlarınız vardır, sağolsun @bolatmali 'nın bana bildirmesiyle birlikte 20 gün içinde göndermem gerektiğini öğrendim :) Şimdi biran önce evraklarımızı hesabımızdaki rakamı arttırıp tekrar göndereceğiz. PTT kaydı oluşturup sadece içinde hesap cüzdanı ve pasaport olacak şekilde mi gönderiyorum yoksa ekstra eklemem gereken bişey var mıdır?

Şimdiden teşekkürler...

Herkese tekrar selamlar, yukarıdaki durumumu biliyorsunuz kısa bişey danışmak istedim.
    Evrakların yanında bir yazı göndereceğiz ve bu yazıda mali kaynağımızı nasıl artırdığımıza dair bir yazı olacak, sizde bu mektupta rakamı arttırmamıza rağmen "Los Angeles için yeterli görmüyorsanız eyalet seçimimizi Florida olarak değiştirebiliriz." gibi bir yazı yazmak mantıklı mı?

Teşekkürler.

• @magnesia evet normalde mülakatta eşlerin varlıklarının bir değerlendirildiği dafeatle forumda söylenmiş, ama ben bu konuda farklı düşünüyorum, mümkünse hesaptaki parayı asıl talihlinin hesabında toplamak yararlı olacaktır, önümüzde dv 2020 ye dair çok fazla mülakat deneyimi yok
    Ama Kasım mülakatlarından aldığım izlenim sanki asıl talihlinin hasabında para göstermenin daha olumlu etki bıraktığı(özellikle yeni evlilerde)
    Tabi bu benim şahsi fikrim, bu konu hakkında sizi sayın @crazycells daha net ve doğru bilgilendirecektir

• @magnesia Çok teşekkür ederim. Umarım bir an önce gelir. Peki randevu nereden alacağım? Bültende sayım açıklandıktan sonra mı başvuru yapacağım?

• @Muhtaradana Çok teşekkür ederim. Ben yazdığınızı görmediğim için aynı soruyu tekrardan sordum.

• @zinos, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@crazycells şirketin antetli kagidina, islak imzalı ve noter onaylı job offer gerekiyor diye konsoloslugun tebligatı olduğu yönünde bilgi paylaştı sn. @bolatmali; bunun için riski azaltmak adına hiç bir şeyi gözden kaçırmak istemiyorum, malumunuz CN yüksek olduğundan , her hangi bir ters durumda 2020 period 'unu aşmamak tüm çaba . Yokşa dediğiniz gibi antetli kağıda standart job offer copy ile birlikte de kabul gören arkadaşlarımız olmuştu .

Bu durumda sizin degil, sirketin bunu noterden onaylatmasi gerekmez mi?

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Günaydın
    Benim bir sorum var
    Eğer asıl talihli mülakata girdi ama eş ve çocuk bir sebepten doktor randevusu ve mülakata gidemedi
    Bu arada asıl talihli Amerika'ya ilk girişi yaptı
    Ve vize alma son günü 30 Eylüle daha var bu aşamada eş ve çocuk için yeni bir mülakat tarihi istenebilir mi?

istenebilir. Dosya konsoloslukta oldugundan konsolosluktan istenmesi gerekiyor, genelde yeni bir tarih veriyorlar; ama tabii verip vermemek konsolosluga kalmis bir karar.

• @Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Arkadaslar adres icin burada yeni bir baslık acmalı mıyım yoksa burdan yazmak yeterli olur mu? Adres konusunda yardım edecek guvenilir birilerini nasıl bulabiliriz? Herkes bu konuyu nasıl halletti acaba?

bunun icin acilan basliklar var zaten, o nedenle yeni bir baslik olusturmamalisiniz.

• Merhaba arkadaşlar bizim vizemiz onaylandı artık nereye gideceğiz ilk 1 ay sen ve greencard olmadan araba alıp türk ehliyetiyle kullanabilecek miyiz gibi sorular kafamızı meşgul etmeye başladı bu konular hakkında bilgi alabilecegim bir başlık var mıdır acaba

• @magnesia, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

merhaba arkadaslar;

arama yaptim ve sadece 2-3 sene onceki bir mail'de sorun olmayacagina dair bir yazi gordum. Deniyorki konsolosluk kapisina gittiginizde sadece istenenleri veriyorsunuz. (istenen olarak bakilirsa sadece talihlinin banka hesabi isteniyor.esin ki talep edilmiyor.) tum mal varligi ve nakit benim uzerimde. esimin ustunde hic bir sey yok. gereksiz bir para transferi yapmak yerine hangi seceneklere sahibiz ?

• banka hesap dokumu olarak esime ait evraklara benim hesap dokumumu verebilir miyiz ?
    • 0 tl olarak esimin hesabini verip. mulakatta illaki sorulacaktir kendi heasbimi gosterebilir miyim ?

bu durumu yasamis bir arkadasimzi var mi ?

kendi belgelerinizi direkt verebilirsiniz, almalari lazim.

• @Caghan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Selamlar,

Bugün mülakatımız vardı evraklarımız her şeyimiz tamamdı hesabımızda eşim ve benim için toplamda 22.000$ gösterdik fakat Los Angeles için az olduğunu bizden iş olanağı veya daha fazla para göstermemiz istendi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Ne kadar daha göstermemiz gerekir?

Teşekkürler.

Herkese selamlar,

Daha önce yukarıdaki problemden bahsetmiştim hatırlayanlarınız vardır, sağolsun @bolatmali 'nın bana bildirmesiyle birlikte 20 gün içinde göndermem gerektiğini öğrendim :) Şimdi biran önce evraklarımızı hesabımızdaki rakamı arttırıp tekrar göndereceğiz. PTT kaydı oluşturup sadece içinde hesap cüzdanı ve pasaport olacak şekilde mi gönderiyorum yoksa ekstra eklemem gereken bişey var mıdır?

Şimdiden teşekkürler...

Herkese tekrar selamlar, yukarıdaki durumumu biliyorsunuz kısa bişey danışmak istedim.
    Evrakların yanında bir yazı göndereceğiz ve bu yazıda mali kaynağımızı nasıl artırdığımıza dair bir yazı olacak, sizde bu mektupta rakamı arttırmamıza rağmen "Los Angeles için yeterli görmüyorsanız eyalet seçimimizi Florida olarak değiştirebiliriz." gibi bir yazı yazmak mantıklı mı?

Teşekkürler.

Los Angeles bir sehir, Florida bir eyalet; bilginize.

• @tugbafurkan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar bizim vizemiz onaylandı artık nereye gideceğiz ilk 1 ay sen ve greencard olmadan araba alıp türk ehliyetiyle kullanabilecek miyiz gibi sorular kafamızı meşgul etmeye başladı bu konular hakkında bilgi alabilecegim bir başlık var mıdır acaba

Su konudan baslayabilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilacaklar

• Bekleyen herkese hayırlı olsun ocak ayı için 10.300 açıklandı.

• merhabalar bilgi nerden peki visa bulletin şuan açıklama görünmüyor acaba yanlış yere mi baktım link varsa paylaşabilir misiniz?

• @selcuk8138 çok teşekkürler

• @crazycells teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k