Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Tax return W-2, Vergi formu

Taşındı Vergi Sistemi
413 90 32.6k 82

Benzer Başlıklar

  • Work travel, vergi iadesi, corona yardimi

    Vergi Sistemi
    8
    0 Oy
    8 İleti
    537 Bakış
    J
    @crazycells lottery dan green card alma surecini etkiler mi anladigim kadariyla bilmeden yanlis basvuran cok insan var
  • Non Resident Alien Tax Return

    Vergi Sistemi non resident alien evlilik yoluyla greencard tax
    5
    3 Oy
    5 İleti
    460 Bakış
    M
    @Tugba biz randevu aldik gittik itin number icin basvuru formu doldurduk ve tax formlarini doldurduk ikisi ile beraber irs te elden verdik kagitlari. pasaport alin yaniniza ve kagitlarda hicbir bilgi eksik vermeyin. ben adresimi hatirlayamadim tr deki adam da hic onemli degil ulke adini yaz birak dedi bize de kanit lazim adres kaniti istiyoruz foreign adresi kanitiyla birlikte ekle diye kagit geldi. aklinizda bulunsun irs i randevu almak icin arayin esinizle birlikte belgeler doldurulmus halde gidin yardimci olurlar.
  • W-4 form

    Taşındı Vergi Sistemi
    4
    0 Oy
    4 İleti
    716 Bakış
    F
    Merhabalar. Michigan-Detroit’teki Wayne State University ‘e j1 vizem ile transfer olmak uzereyim. W4, MI-W4 ve Dw-4 formlarini doldurmam isteniyor. Su anki isyerimdeki vergi aorumlusu bu yil itibariyle non resident alien’ statumden resident alien’e gectigimi soyledi. Simdi bu durumda ben single or married filling separate mi yok married filling joint mi secmeliyim W-4’te? Ayrica j2 dependent esim de calismakta… eger bilginiz var ise ve bu eyalette bu sekilde formlar doldurmus olan var ise cok memnun olurum her turku yardimci olursaniz.
  • Yurtdışından kazanılan gelirlerin vergileri (ABD'de yaşayan biri için)

    Taşındı Vergi Sistemi
    38
    1
    1 Oy
    38 İleti
    7k Bakış
    B
    @MySea anladım çok teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum