Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Oktay-İbiş 1250$ *6= 7500$ ev kirası + 400$*6=2400$ mutfak + 2000$ 6 aylık elektrik tv tel vb. + 2000$ uçak bileti = 14000$ minimum 🤷♂️ + Sigorta $$ + Araba $$ + Araba sigorta $$ = 20 000 $ minimum .. Oktay bey matematiksel hesap ortada 🤷♂🤷♂🤷♂️Gerçekçi olalım bence!!!


  • @sadoshaq siz beni tamamen yanlış anlamissiniz ben mülakata girenlerle ilgili birşey yazmadım yada mülakata girenler yazmasın da demedim aksine mülakata girenler anlatırsa tabiki güzel olur , mülakata girecek olanlar ve biz adaylar olarak güzel tecrubeler olur. Benim bahsettiğim olay mülakata girmeyen kişiler için, arkadaş mülakata girmemiş ama işte tek kişi için şu kadar para lazım gibi söylemesine istinaden söyledim.


  • @Semihmete sizin durumunuz çok iyi galiba hiç calismicak ilk 6 ay tatil yapacakmış gibi yazmışsınız , tabiki tatil yapacaksanız dediğiniz parada yetmez 50 k tek kişi için anca yeter


  • @dmrtkn 6 ay çalışamayacağını düşüneceksin! Başka bir ülkeye gidiyorsun ! Evliysen ? Çoçuk varsa ? Daha dikkatli ve hazırlıklı olmalısın. Yoksa rezil olursun oralarda. Burda millete gaz verirken dikkat etmeli insan.5000 $ koy cebine git birşey olmaz diye gidersin rezil olur gelirsin.


  • @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Oktay-İbiş 1250$ *6= 7500$ ev kirası + 400$*6=2400$ mutfak + 2000$ 6 aylık elektrik tv tel vb. + 2000$ uçak bileti = 14000$ minimum 🤷♂️ + Sigorta $$ + Araba $$ + Araba sigorta $$ = 20 000 $ minimum .. Oktay bey matematiksel hesap ortada 🤷♂🤷♂🤷♂️Gerçekçi olalım bence!!!

    Şimdi sizin baktığınız açıdan bakınca çok haklısınız diyebilirim ama dönüp sıradan üretken olabilen insanlara baktığımda yaptığınız hesap gerçekleri yansıtmıyormuş gibi geldi, burdaki gibi kazanç miktarını beğenmeyip yada yapılacak işi beğenmeyip daha rahat bir işi evde bilgisayar başında bekleyecekler için doğru bu hesap, benim düşünce tarzım daha iyisini bulana kadar yapılabilcek en iyişi yapmak yani bu demek oluyor ki pizza dağıtmak bulaşık yıkamakta bi kazanç şekli evet kimse hayatının sonuna kadar bu işte çalışmak istemez ancak sizin matematiğinizdeki rakamları yok etmemek için arzu ettiği işi bulana kadar yapmak zorunda oraya gidecek olan kişiler,
    Şahsi fikirlerim bunlar ancak bu kafa yapısına sahip kişiler burada olduğu gibi oradada başarıyı yakalam ihtimalleri çok düşük geliyor.


  • @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @dmrtkn 6 ay çalışamayacağını düşüneceksin! Başka bir ülkeye gidiyorsun ! Evliysen ? Çoçuk varsa ? Daha dikkatli ve hazırlıklı olmalısın. Yoksa rezil olursun oralarda. Burda millete gaz verirken dikkat etmeli insan.5000 $ koy cebine git birşey olmaz diye gidersin rezil olur gelirsin.

    Ben şu ana kadar izlediğim videolarda, etrafımda giden arkadaşlarımdan yada ordaki tanıdıklarım dan gidipte 2 ay içinde işe başlamayan yok herkesin dediği iş bulamiyorsa yada çalışmıyorsa ya kendi beceriksizligi yada büyük parayla gelmiştir. Kimse kimseye burda gaz vermiyor herkes kendi düşüncesini yazıyor. Ve hiç kimse 5 k dolar koy cebine git demedi o parayla tabi rezil olursun @Oktay-İbiş abide bunu söyledi zaten, ama tek kişi için 32 k dolar goturunde kimse demedi sizden başka.


  • @dmrtkn Etrafında gidenler yada izlediğin videolar minimum be kadar ile gel diyor ? ??


  • hayat 2+2=4 eder mantığı ile yürümez .öyle en kötüyü en inceyi hesaplayıp hayat içinde adım atmak imkansızlaşır.burda önceki yıllar için 15 k tahlili artı her bir birey için 5k$ gibi bir rakam yaşam kurmak için gerekli olduğunu gidenler yaşam kuranların deneyimleri ile gördük.bu yıl artı olarak sigorta olayı çıktı oda net değil daha.


  • @Semihmete 4 kişilik aile için 20 k dolar yeter diyorlar ilk etap için zaten ondan sonra essek gibi her işi yaparak çalışacaksın diyor


  • Bu ileti silindi!

  • @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @dmrtkn hahhh !! işte bende Para bitince eşşek olmak istemiyorsan yanında fazla götür diyom😊😊

    Sen olayları nasıl anladığını çözemedim o yüzden bu konuyu da kendi adıma burda kapatıyorum. İnşallah mülakatı gecerainde 32 k doları cebine koyup gidersin.


  • @Semihmete bey insanları bu kadar aşağılayıcı bir tarzda konuşmanız yanlış. Uç örnekler vermeniz ayrı bir hata. 30k para ha diyince olacak bir para değil. İmkanı olan var olmayacak olan var. Sizin paranız varmış ki rahat rahat konuşuyorsunuz.”Eşek olursun” gibi laflar bu platforma hiç yakışmıyor. Moral bozucu ve kötümser olmak yerine pozitif bir enerji yaymanız daha yararlı olacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Oktay-İbiş 1250$ *6= 7500$ ev kirası + 400$*6=2400$ mutfak + 2000$ 6 aylık elektrik tv tel vb. + 2000$ uçak bileti = 14000$ minimum 🤷♂️ + Sigorta $$ + Araba $$ + Araba sigorta $$ = 20 000 $ minimum .. Oktay bey matematiksel hesap ortada 🤷♂🤷♂🤷♂️Gerçekçi olalım bence!!!

    Biz konsolosluk gorusmesinde 600 TL nakit para+ev tapusu+araba ruhsati+bireysel emeklilik birikim hesabi beyan ettik ve vizeyi aldik. ABD'ye yaklasik 20 bin dolar ile geldik ve bu parayla araba aldik, ev tuttuk ve ev esyalarimizi aldik. Cocuklu bir aile icin 15-20 bin dolar rahatlikla birkac ay gecinmeye yeter. Kisi basi 32 bin dolar abartili olmus bence de, burada yillik 25-30 bin kazanip 3 cocuklu aile gecindiren insanlar var.

    Elbette bu yola girenler ellerinde ne varsa dolara cevirip goturecektir, ama yazdiginiz tutarin altinda parayla sokaklara dusecekmis gibi ifade etmek dogru degil.


  • @ilhanucarus “ Eşek “ kelimesi bana ait değil, diğer arkadaş kullandı.Bende onunkinden alıntı yaptım🤷♂️Bence kapatalım bu konuyu!! Herkesin aklı fikri kendine diyelim.

  • ⭐⭐⭐

    @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Oktay-İbiş 1250$ *6= 7500$ ev kirası + 400$*6=2400$ mutfak + 2000$ 6 aylık elektrik tv tel vb. + 2000$ uçak bileti = 14000$ minimum 🤷♂️ + Sigorta $$ + Araba $$ + Araba sigorta $$ = 20 000 $ minimum .. Oktay bey matematiksel hesap ortada 🤷♂🤷♂🤷♂️Gerçekçi olalım bence!!!

    güzel kardeşim nasıl bir hesap yaptın ve bunu neye dayanarak yazdın cidden merak ediyorum. 40 yaşındayım ve hesap kitap işlerini o kadar iyi biliyorumki market sahibi olucak ve işletecek kadar. yazdığın söz konusu rakamdan yola çıkarsak 4 kişilik aile 120k ile gitmesi gerek var sayalım senin dediğin olsun o zaman tersine düşünelim benim elimde 120k olsa ben GC ile felan uğraşmam direkt yatırımcı vizesi alırım bu düz mantık. diğer taraftan 120k doları olan bir aile Türkiyede pekala iyi bir işte kurabilir mesela Market açsa günlük cirosu 4 ila 6 bin tl arası olurki bunun sadece 2000 tlsi sigara desek bununda karı % 4 desek 80 tl olur. geri kalan kalan 4000 tlninde % 25 / % 30 bandında kar marjı desek 1200 tl olur. aya vurduğumuzda sigaradan aylık 2400 tl kar ve temel gıda satışınında aylık karı 35 bin ve üzeride süpriz olmaz sebze meyveyi eklemedim. bak bu matematiksel bir hesap. ve bu hesapta çok fazla bir oynamada olmaz. diğer taraftan amerikaya giden vatandaş en kötü ihtimalle 2 ay içinde geçiçi bir iş bulur ve giderlerini minimize eder mesela ne yapar bulaşıkcılık, garsonluk, araba yıkama işi ,pizzacıda çalışmak gibi gibi yani hesabındaki fazla paraya dokunmadan idare eder. ben neden bu kadar kendimden emin yazıyorum çünkü araştırdım sordum bilgi aldım gerek orada yaşayanlardan oturanlardan youtube,de ve bu forumdaki arkadaşlardan sürekli bilgi alışverişinde bulunduk. demem o ki gerçekci olmakla hayalci olmak arasında fark var güzel kardeşim bu görüşü savunan bir tek ben değilim hoşçakal.
    yukarıdaki hesap günlük 6 bin tl kar marjı üzerinden yapıldı 4 bin değil.


  • @Semihmete benim ne şekilde kullandığımı tekrar okursan anlarsın kimseye direk essek demedim


  • @dmrtkn Bence Bu konuyu kapatalım artık. İlerledikçe yanlış anlaşılmalar devam edecek.


  • @Semihmete tamamdır.


  • @Semihmete pardon benden .peki kapatalım.


  • Merhabalar konu KKC belge talep kısmında "Eger bu belgelerden alamadiginiz varsa, neden alamadiginiza dair bir aciklama yazip bunu KCC'ye gondermelisiniz." yazıyor. Mesela benim "Mahkeme Kayıtım" bulunmuyor (çok şükür 🙂 ). Onu hiç suç işlemedim diye belirtmem gerekiyor mu?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

50
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum