Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da taze balık bulabiliyor musunuz?

Taşındı Alışveriş ve Mutfak
18 9 4.9k 6

Benzer Başlıklar

• Turkiye'den Amerika'ya Urun göndermenin yolları?

Alışveriş ve Mutfak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    439 Bakış
    N
    Türkiye'den buraya 1-2 paket Arveles göndermenin bir yolu var mı? Doktor raporu illa gerekiyor mu? Bilen ya da deneyimleyen varsa paylaşırsanızçok mutlu olurum.
  • Amerika'daki Turk Restaurantlar

Alışveriş ve Mutfak
    1
    1 Oy
    1 İleti
    432 Bakış
    btek14B
    Toplu olarak bir liste bulamadim o yuzden baslik acmak istedim. Asagidaki sekilde bir liste buldum, belki ise yarar. https://restaurantguru.com/turkish-United-States-c90
  • Amerika'da "bakery" kültürü

Alışveriş ve Mutfak
    11
    2 Oy
    11 İleti
    4k Bakış
    Old TravelerO
    @epsilon05, içinde söyledi: Amerika'da "bakery" kültürü @Mr-Hakan merhabalar Hakan bey ekşi mayalı ekmek işi hakkında Bilgi sahibi olabildiniz mi Amerika’da ? Evet soruya cevap merakla bekliyorum. Hele ki orada üretim yapma düşüncesi olan biri olarak.
  • Amerika'da Alışveriş Yerleri ve Mağaza Çeşitleri

Alışveriş ve Mutfak
    119
    16 Oy
    119 İleti
    37k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Gida olarak en ucuz ( Aldi's ) Biraz daha pahali ( Top's ) Tabiki kalite biraz daha artarak fiyatta artiyor sonra ( Wegmans..) Bu uclu arasinda gidip geliyorum genelde taze meyve ve sebzeler icin..Onun disinda tabiki (International food market )genel olarak turk gidalari satiyor tc deki hemen her gidayi bulabiliyorum orada da diger butun ihtiyaclari ise oradan aliyorum fiyatlarda oldukca uygun.. Giyim kusam olarak cogunlukla ( jc penney ) , ( macy's ) ,( dicks ) her ihtiyacimi karsiliyor..Daha ucuz olarak tabiki ( Walmart )..Elektronik ve ev malzemeleri vb. icin genelde yine Walmart,.( Lowe's ) ve ( Best buy ), ( Target ) yeterli oluyor. ( Family dollar ve Dollar general ) favorim ,kalite olarak ucuz ama bazen cok ise yarar seyler de bulabiliyorum oralardan onlarada ugramayi seviyorum aralarda eglenceli oluyor.Suan icin aklima gelenler ve rutin olarak alisveris yaptigim yerler bunlar..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k