DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @escada0101 Ilk onerim bu forumu okumaniz ve oncelikle vize surecinizi imzaniza tasimaniz olacaktir. Yonergeler icin tiklayiniz.

    Dv2024 kazanani iseniz burasi yanlis basliktir. Dogru yer icin tiklayiniz.


  • @lumos hocam teşekkür ediyorum bilgilendirme için C1/D vizesi sadece Amerika’ya özgü gemide çalışan personel için verilen vize tipi bununla malesef dosyamı Amerika’ya taşıyamam. Beklemekten başka çarem yok o zaman. Umarım bu sene daha hızlı bir süreç olur ve numarası benim gibi yüksek olsn herkes mülakata çağırılır diyelim 🙂


  • arkadaşlar bu invoice id number nedir? bu numaraya nerden ulaşıyoruz ?

  • ⭐⭐⭐

    @Bozzy Afedersiniz, ben Schengen bolgesi vizelerinden (isim benzerligi) oldugunu dusundum, simdi daha iyi anladim durumunuzu. Bu durumda siz Adjustment of Status (bu vize turuyle olup olmadigindan emin olmamakla birlikte) konusuna lutfen bakin. ABD icinde statu degistirerek GC'nize kavusabilirsiniz. Bu konunun uzmani olan @Figen hanim'a ulasmanizi ve ilgili AOS basligini okumanizi oneririm.


  • Arkadaşlar bu arada benim merak ettiğim bir konu daha var. Benim pasaport sürem 3 yıl önce falan doldu dolasıyla y.dışına çıkma gibi durumumda olmadığı için tekrar yeniletmedim. DS-260 formunu gönderirken de pasaport olarak belirtmedim haziranda nikahım var eşimin ve benim sizce ne zaman pasaport çıkartması mantıklı olur?


  • @hknyasar35 merhabalar bu başlığın ilk sayfasında 2. Kısmında bulabilirsiniz.


  • @Bozzy merhaba. invoice ıd number diye birşey soruyor ds260 formunda. bu bilgiye nerden ulaşabilirim ?


  • 3 saattir adres bölümünü geçemedim ( hep hata veriyor oysa. Doğru yazıyorum


  • Arkadaşlar merhaba 2023 greencard talihlisi olarak su an amerikadayım. 2 gün önce aileme (anneme) greencard cıktıgını öğrenmiş bulunmaktayız hemen ds formunu doldurmak için harekete geçtik.
    Asıl talihli annem yazıyor
    Child kısmında kardesim yazıyor
    Spouse kısmında babamın adı soyadı yazması gerekirken yine annemin adı yazıyor. Sanırım başvuru yaparken yanlış doldurmuşlar. Böyle hataların bazen geri dönüşü olmadığını biliyorum sürece hakimim. Fakat daha önce ismini farklı yazıp da mülakat alan uç örnekler vardı diye hatırlıyorum. Su an yapmamız gereken sey nedir bir an önce ds formunu doldurmaya calısıyoruz. Fakat spouse kısmında babamın bilgilerini girerek mi doldurmalıyız? Şimdiden teşekkürler

  • ⭐⭐

    @evrentnrkl Mülakat maili aldıktan sonra DS260 formunuzu açtırıp güncel pasaport bilgilerinizi yazmanız gerektiği için , Mail gelmeden pasaportunuzu alın.


  • @sevdemimi merhaba. invoice ıd number diye birşey soruyor ds260 formunda. bu bilgiye nerden ulaşabilirim ?


  • @sevdemimi aynı sorun bende de var. Türkçe karakter kullanmadan Türkçe yazıyorum ama Geçersiz giriş ve sadece şu karakterleri kullanabilirsin diye hata veriyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yesss, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    arkadaşlar bu invoice id number nedir? bu numaraya nerden ulaşıyoruz ?

    Sorularinizi forumda tek bir kez sorup cevaplanmasini beklemelisiniz. Sizi forumdan 48 saatligine uzaklastiriyorum. Eger forum duzenine saygi gostermezseniz kalici olarak yasaklanacaksiniz.

    DV talihlisiyseniz DS-260 formunu doldurmak icin boyle bir numaraya ihtiyaciniz yok.


  • @lumos
    Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler.
    Dosya taşıma konusunda avrupa ülkerinde malum vize ve randevu konusunda ciddi sıkıntılar var. Başka ülkeler için de aynı problemlerin yaşandığına şahit oluyoruz. Karadağ ülkesi üzerinden şirket açıp oradan başvuru yapılması konusunda tavsiyeler aldım ancak bu da maliyet ve zaman açısından problem teşkil ediyor. Kısacası ne yapacağıma karar veremiyorum. Hangi yolu seçsem benim için rahat ve daha min. riskli olur kestiremiyorum. Karar veremediğim için de şu an en değerli şey olan zaman kaybediyorum. Net bir tavsiye verecek olsanız ne olurdu, taşımayı tavsiye ederseniz hangi ülke olurdu?
    Tekrar teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.


  • @evrentnrkl
    @hdemircanusa
    Bu arkadaşımız yazdığı gibi bir gereklilik söz konusu değil. Dosya numaranız aktif olunca değil, dosyanıza mülakat planlaması yapıldıktan sonra dosyanızla ilgili düzenleme talep etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Medeni hal, pasaport vb. gibi güncel bilgilerinizle forumunuzu submit ediniz.

  • ⭐⭐

    @ugursway Dosyanız aktif olduktan sonra derken demek istediğim şey mülakat maili aldıktan sonrası için demek istedim zaten. düzeltme için teşekkürler .


  • Merhaba , adres kısmına 16 yaşından itibaren doldurunuz diyor e devletten 16 yaşından itibaren ikametleri mi yazmalıyız ? Mesela yurtta kalıyorsak ama ikametimiz memleketimizdeyae yurdu mu yazmakıyız


  • Arkadaşlar merhaba ben liseyi bitirdikten sonra üniversiteye gittim ancak okulumu bitirmedim. Eğitim bilgilerini girerken üniversite bilgilerimi girmem gerekiyor mu ? Ayrıca açıköğretim 3.sınıf öğrencisiyim bu bilgiyi girmem gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    @ahmet24 Merhaba, hic yilmadan, usanmadan dosyami tasimak konsunda caba gosterirdim, herkese de bunu onerdiyoruz, baska bildigim bir yol yok maalesef. 2022 Mayisi'nda sonuclari gordugumden beri tek derdim bu CN ile dosya tasimanin gerekliligiydi ve imkanlarim el verdigince oturum alma yollarina girdim. Is basvurlari, sirket acma, ogrencilik vs. fakat kismet baska yerde cikti. Bu arada sunu belirtmek isterim ki, surec icinde Karadag'da sirket acma ve bu sekilde dosya transferim talebime 'kalici oturum olmamasi' gecrekcesiyle bana KCC'den ve Belgrad konsolsolugundan olumsuz donus yapilmisti yani denedim ve olmadi. Ama bu sene bu sekilde tasima yapildigini gordum.

    Sabir ve basarilar dilerim.

  • ⭐⭐⭐

    @onurcankarabulut Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

    Adres bolumune ikametinizi tasimasaniz bile kaldiginiz yerleri yazmalisiniz... fiziksel olarak.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90
Çevrimiçi

43.0k
Kullanıcı

4.5k
Konu

437.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum