@DreamlandResort k1 bisesi veya aslyyum vs ılanlar muaf ya ,yani k1 (abd 'de yaşayan nişanlisi olan birizi bundan muaf) e benim babamda abd vatandaşi ve bana green kart çikti bu sene,bnmde bu aşidan muaf olmam gerekmezmi?madem abd de tanidiği olan muaf ise?:) sizce?
escada0101
@escada0101
escada0101 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorularYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Revolter merhaba bu 2024 için dosya sirasi 10.***lete sira gelmicek galibA?eylüle
kadar? -
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Tayfun-karakaş tayfun selam,hayirli olsun,dosya taşimayi nasik yaptin ve sağlik muayanesinde covid yaptilarmi sana viyanada?tşkler
-
RE: Sayılarla DV2024Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Summer-0 aynwn bunun anlami ne?12.000 diyo ya
-
@Summer-0 selam sizinkiyle bnm dosya num ayni gibi,tr de daha bizimki beklemede ses yok,almanyadan daha hizli mi randevu veriyor elçilik ?ve sağlik muy covid istediler sanirim?almanyya dosyayi nasil aldirdiniz?tşkler..
-
merhaba,bu yayinlanan cutt off date'te avrupa bölgesi sayisi vermiş ya listefe biz tr olarak bundan ne anlicaz,orayi çözemedim!teşekkürler..
escada0101 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
2024 için dosya nınarasi 10.**** olanlara ne önerirsiniz?sira eylüle kadar gelmicek sanirim?cutoff day'de mayis yaziyo ama ,daha 4.000 lere bakiyolar...
-
@Revolter merhaba bu 2024 için dosya sirasi 10.***lete sira gelmicek galibA?eylüle
kadar? -
RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorularYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Prm-oguzhan unganlar mi aliyor bu karari kafalarina göre yoksa cdc nin değişen güncellemelerine dayanarak mi değişebişiyor?
-
@DreamlandResort k1 bisesi veya aslyyum vs ılanlar muaf ya ,yani k1 (abd 'de yaşayan nişanlisi olan birizi bundan muaf) e benim babamda abd vatandaşi ve bana green kart çikti bu sene,bnmde bu aşidan muaf olmam gerekmezmi?madem abd de tanidiği olan muaf ise?:) sizce?
-
merhaba,bu yayinlanan cutt off date'te avrupa bölgesi sayisi vermiş ya listefe biz tr olarak bundan ne anlicaz,orayi çözemedim!teşekkürler..
-
@Tayfun-karakaş tayfun selam,hayirli olsun,dosya taşimayi nasik yaptin ve sağlik muayanesinde covid yaptilarmi sana viyanada?tşkler
-
@Summer-0 selam sizinkiyle bnm dosya num ayni gibi,tr de daha bizimki beklemede ses yok,almanyadan daha hizli mi randevu veriyor elçilik ?ve sağlik muy covid istediler sanirim?almanyya dosyayi nasil aldirdiniz?tşkler..
-
RE: Sayılarla DV2024Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Summer-0 aynwn bunun anlami ne?12.000 diyo ya
-
@busradincer merhabalar,dosya yaşima nasil oluyor,süreci?mesela almanyaya gidip oturum alsam ordayken nasil taşiucam dosyayi oraya?bnm dv2024 10.***ile başliyo,tşkler
-
@ibrahimhalılll selam 10.xxx lerde sanirim temmuzda sira gelir oda gelirse,,cavit olayi nasil olur sizce değişir mi?birde doayua yaşima mesela başka bir ğlkeden oturım izni alincami oluyo?bu değişimi nasil belirtmeli mesela?nereye?teşekkürler.