MERHABALAR 8 BİNLER DE GREEN CARD KAZANMIŞ DURUMDAYIZ SÜREÇ BİZE YETİŞİR Mİ?
hknyasar35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
hknyasar35 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Benim bir sorum daha olacak 2013 yılında F1 vizem ile Amerika’da okula katılamadım. 6-7 ay kaldıktan sonra Bu sebeple CIS servisi tarafından dönüşeme bir gün kala evden alındım. Onlara kendi isteğimle döneceğim bilgisini verdim. Bana gerekli olan evrakları imzalatıp vizeme de cancel yazıp serbest bıraktılar. Ve kendim bir gün sonra ülkeden ayrıldım. Bir evrakta İstanbul’da konsolosluğa teslim etmem için verdiler o dönemde onu da teslim ettim. Üzerinden 11 yıl geçmiş durumda green card sürecine çok etkisi olur mu? Ds260 formu doldururken sorularda bu durumu yazacağım
-
@gucarslan forum gönderildikten sonra tekrar düzeltilebiliypr mu acaba ? Yoksa vize görüşmesine gidince orada mı ileteceğiz. Green card postalanacak bir adresimiz var ama yapacağımız yer kesin değil henüz orayada green card postalanacak adresi yazmamız sakınca doğurur mu?
-
Amerika adres kısmını şimdiden bir adres belirtme noktasında diğer arkadaşlar neler yaptı acaba. Kesin bir adresimiz henüz yok
-
@Revolter merhabalar teşekkürler cvp için excel sayfasına nereden ulaşabiliriz acaba ?
-
MERHABALAR 8 BİNLER DE GREEN CARD KAZANMIŞ DURUMDAYIZ SÜREÇ BİZE YETİŞİR Mİ?