• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yesss
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yesss

@yesss

0
    İtibar
    37
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Eskişehir Yaş: 41

yesss Takip etme Takip Et

yesss tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mehmetturan dosya taşıma işlemini nasıl yaptınız acaba? Viyana’da oturumunuz mu var . Bende dosya taşımak istiyorum CN 22binlerde benim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Y
      yesss

@gucarslan net olarak anladım ve hatta aracı kurumsuz süreci bizzat yönetmenin hata payını da ortadan kaldıracağını düşünüyorum. Ama o kadar çok bilgi var ki kafam da altüst olmuş durumda.

Y
      yesss

@dogukan-altn muhtemelen en güzeli böyle aracısız yürütmek olacak. Umarım hatalı birşey yapmadan becerebiliriz 🙂 . Ben sadece şunu merak ediyorum çünkü 2 türlü de yapın olur diyen oldu. Dosya taşımak için şimdiden mi mail atmamız gerek yoksa numaramız current olduktan sonra mı ? Aracı kurumlar hemen dosya taşıma yapmamız lazım derler.

Y
      yesss

@lumos evet eski mesajları yoğun şekilde okudum ama kafam çok karıştı. Burda sormak istediğim şu sadece , tabi ki schengen olması dosya taşıma hakkı vermez ama oturum olmadan hangi ülkelerde görüşme yapmak faydamıza olur, bir de bu süreci destek almadan kendim becerebilir miyim bundan emin değilim.

Y
      yesss

@dogukan-altn taşıma sürecini kendiniz mi gerçekleştireceksiniz acaba? Tek başımıza yapabileceğimiz birşey mi?

Y
      yesss

@lumos öncelikle merhaba. Bu tarz konuşmalara gerçekten çok yabancıyım. Bir kaç sorum olacak. 2025 DV numaram 22XXX’lerde.
      Dosya taşıma durumunda nasıl destek alabilirim? Eğer destek bulamazsam kendim taşıma işlemi yapabilir miyim?
      Faal bir schengenim mevcut kendim ve ailem için bu sebeple Viyana’ya taşımak istersem, bunu hemen mi yapmalıyım, numaram current olduktan sonra mı? Yada Viyana dışında hangi ülkede bu taşıma işlemini yapabilirim?

Y
      yesss

@antonio hocam Gürcistan’a dosya taşımak ve mülakat almak için oturum iznine gerek var mı? İkinci sorum ise Viyana’ya taşımak istersek aktif Schengen’imin olması yeterli mi?

Y
      yesss

@mr-engineer-0 merhaba benim de case number 22 binlerde. Otururumuz yok ama aktif Schengen’imiz var. Şimdiden dosya taşımamız mı gerekiyor yoksa bunun için beklememiz gereken birşey var mı?

Y
      yesss

@emirhan1 24XXX dosya numarası ile Ankaradan mı mülakat aldınız acaba? 2025 çekilişinde benimde dosya numaram 22xxx’lerde acaba sıra gelir mi?

Y
      yesss

@Revolter hocam merhaba. Sanırım dosyayı Viyana’ya taşıdınız. Bizim de aktif Schengen’imiz var. Bu tarz işlemlerden hiç anlamıyorum. Acaba dosya taşıma işlemini en sağlıklı şekilde yardım alarak nasıl gerçekleştirebiliriz?

Y
      yesss