@Hanes125 merhabalar bizde aynı durumdayız sizinle.Dün mailimiz geldi fakat gerekli belgelerin yazdığı mail henüz gelmedi. Beklemedeyiz yakın zamanda gelir diye düsünüyorum.
ok.26 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
ok.26 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese merhabalar .30 Temmuz da Ankara da mülakatımız var ama yeni sisteme kayıt olamadık bu konuda herhangi bir video ya da bilgilendirici bir şeyler var mı? eşimi ve kızımı benim üzerimden mi kayıt yapacağım yoksa onlara ayrı bir kayıt mı oluşturacağım. Baştan sona kayıt anlatan bir bilgilendirmr var mı acaba?
-
@Hanes125 merhabalar bizde aynı durumdayız sizinle.Dün mailimiz geldi fakat gerekli belgelerin yazdığı mail henüz gelmedi. Beklemedeyiz yakın zamanda gelir diye düsünüyorum.
-
Biz de aynı maili aldık. Henüz sayfamız güncellenmemiş.Heyecanla bekliyoruz:)
-
evet o şekilde girdim oldu. ready yazıyor. Çok teşekkür ederim
-
durumumu kontrol etmek için https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx adresine girdiğimde sürekli geçersiz dosya numarası uyarısı veriyor.Yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Bu şekilde uyarı alan var mı ? Dosyanın ready ye geçtiğine buradan bakmıyor muyuz?
-
merhabalar bizim case numberımız 4800lerde. Bu durumda bize sıra gelmez mi yani? Acaba dosya mı taşımalıyız fakat mülakat için yeterli ingilizce dil seviyemiz yok malesef. Kafamız baya karışı anlayacağınız ne yapmamız gerektiği konusunda