Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey Bangkok'a neden mail yollayacaksınız?

• @Serapp Bangkok'a mail yolladım bile:cfc8b683-7ed1-47cc-bda0-d31f0365b630-image.png Mülakat randevusu verildi ise erkenden öğrenmek ve yanımda getireceğim dökümanları doğrulamak amacı ile. Bir de 28 Ağustos açıklamasından sonra case'imin gerçekten Bangkok'a gittiğini doğrulamak amacı ile yaptım.

• Gelişmeleri haberdar edeceğim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey Mülakat verilseydi KCC zaten bildirirdi. Siz dosyanızın mülakata hazır olduğuna dair 4.tip e-postayı almışsınız. Bu yeterliydi.
    İşleyiş şu şekilde, konsolosluklar şu kadar adet mülakat verebilirim diye KCC'ye bildiriyor, KCC de mülakat ataması yapıp kişilere 2NL yolluyor. 2 NL geciktiği için önceden KCC'ye sorup öğrenebiliyorsunuz.
    Velhasıl BK'ya gereksiz, iş yükünü artıran bir e-posta göndermiş oldunuz.

• Unganlar randevusu alırken Case number 2026EU... olarak giriyorum değil mi. Nedense oradaki ANK2026.. olan örneği görünce bir kafa karışıklığı yaşadım. Biri sormuştu sanki ama iletiyi bulamadım gerilerde.
    Bir de tüm belgelerimizi 1 ay önceden hazırlasak. Belgelerin herhangi birinde tarihi geçme vs gibi bir durum oluyor mu? Güncel olması gereken atıyorum son 1 hafta içinde alınması gereken birşey var mı?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Unganlar randevusu alırken Case number 2026EU... olarak giriyorum değil mi. Nedense oradaki ANK2026.. olan örneği görünce bir kafa karışıklığı yaşadım. Biri sormuştu sanki ama iletiyi bulamadım gerilerde.
    Bir de tüm belgelerimizi 1 ay önceden hazırlasak. Belgelerin herhangi birinde tarihi geçme vs gibi bir durum oluyor mu? Güncel olması gereken atıyorum son 1 hafta içinde alınması gereken birşey var mı?

Evet 2026EU olarak yazıyorsunuz.
    Belgelerinizin bazıları, örneğin; nüfus kayıt örneği, adli sicil kaydı, askerlik belgesi gibi evraklar, e-devletten alındığında 30 gün süreyle geçerli olur. Mülakat tarihinizde 30 günü geçmemiş olmasına dikkat edin.
    Banka hesap dökümünü de 1 hafta - 10 gün kala almanız daha uygun olur.
    Bol şanslar.

• Bizler de aynı şekilde tetanoz difteri boğmaca ve çocuk felcinin antikor testini şehir hastanesi ve başka bir devlet hastanesinde yaptıramadık. Sağlık ocağımızda Tetraxim olmasına rağmen doktor “ben bu aşıyı sadece bebeklere ve gebelere yapabilirim sayılı geliyor” diyerek aşı yapmayı reddetti. Biz de İzmir-Manisa-İstanbul-Ankara-Bursa sorabildiğimiz tüm depolarda Tetraxim veya Adacel Polio aşısını arattık ve 2-3 hafta hiçbir sonuç alamadık. Derken bu sabah 3. Bir muadil aşı olduğunu öğrendik ismi Boostrix Polio, bu muadili İstanbuldan bulduk ve soğuk zincirle bugün evimize kargoladılar. Yarın umuyorum ki olacağız, bizim gibi aşıyı bulmada sorun yaşayan varsa Boostrix Polio’yu araştırabilir.

@LG-LM6300, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aktases biz en rahat bulabildiğimiz aşı olarak Adacel'i(Tdap aşısı) bulunca onu yaptırıp Polio'yu direkt Bangkok'a bırakmıştık. Orada tekli polio aşısı var. Türkiye'de yoktu. Fiyatı da 1400 küsur Bahttı. Tetraxim bulamazsanız bu şekil de aklınızda bulunsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

dosyasını viyana'ya taşıyan arkadaşlarımızın dikkatine!

biliyorsunuz DoS, 28 ağustos'ta dosya taşıma ile alakalı bir güncelleme yayınlamışti. sonrasında bazı belirsizlikler de beraberinde geldi. bunların başında da; ilgili karar öncesi dosya taşıyanların durumuydu..

sevinerek belirtmeliyim ki; viyana konsolosluğu özelinde ilgili karar tarihinden önce dosyasını taşıyan arkadaşlarımızın mülakatları, cn farketmeksizin dosyalarını taşıdıkları viyana konsolosluğu'nda işlem görecek.

dosyaları cut-off olduğunda ve ilgili musaitlik durumlarına göre kendilerine mülakat dağıtımı, bir değişiklik olmadığı takdirde viyana konsolosluğu olarak yapılacaktır.

*diğer konsolosluklarin nasıl işlem göreceği hakkında bilgi aldığımda paylaşacağım.

• @gucarslan Bu ay içerisinde aldığımız en güzel haber yine sizin sayenizde herkese hayırlı olsun umarız ki bangkok hong kong da aynı politikayı uygulayarak bu sene herkes kolaylıkla vizesine ulaşır.

• @gucarslan Abi çok çok harika bir haber.HK 'cılar ve BK'cılar da sabırsızlıkla bekliyorlardır.

• @gucarslan çok teşekkürler Allah ta sizi sevindirsin ...

• @gucarslan çok şükür darısı bekleyenlerin başına

• @gucarslan of çok duygulandım. Tüm viyana’yı bekleyen dosyalar için hayırlı olsun. Darısı Hongkong başına. Bangkok kasım’a mülakat atadı, bi HK’dan ses yok şuan.

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan Harika haber, elinize sağlık müjde verenleriniz çok olsun.. sanki ben de talihliymişim kadar çok sevindim. Ben HK ve BK'nın aynı uygulamayı yapacağını düşünüyorum😊👏

• @gucarslan mükemmel bir gelişme bu haber nerede yayınlandı acaba detayları falan var mı başka?

• @gucarslan Super haber. Hayirlisi olsun darisi bizlerin basina 🙂

• @sesicesei merhaba, İzmir de en az 4 eczaneye sorduk boostrix polio aşısını.tüm çalıştıkları depolara varıncaya kadar sordular ama yok.yakın zamanda ilaçlara zam geleceği için depolar ilaç yok diyorlarmış.nasıl temin edeceğimizi bilemiyoruz.

• ⭐⭐

@fume selamlar, eger temin edemezseniz, gireceginiz ulkedeki saglik kurulusu ilgili asiyi yapacaktir. Bende de bu sekilde oldu, ilgili asiyi malesef bulamamistim, hong kongtaki kurulus bu asiyi yapti. Tabiki Turkiyeye gore pahali olabilir ama baska secenegim yoktu. Hatirlatmak belki fayda olur turkiye de bulunan damla formunu abd kabul etmiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey çok uzun mailler kccden saçma geri cevaplar almanızı sağlar bu daha önce bir çok kez yazıldı forumdada. Dosyanıza mülakat verilmemiş olsaydı kcc tarihi söyleyebilirdi size zaten, dosyanızın konsoloslukta olduğunu söylemesi normal çünkü numaranız cutoff olmuş durumda. Cutoff içine girmiş bir dosya mülakat almasa bile konsolosluk o dosyada işlem yapmaz ilgili konsolosluğa mail atın der

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |