Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,

Bugün benim de CEAC sayfam güncellenmiş, Bangkok olarak 🙂 Başta tüm Bangkok bildirimi alan arkadaşlar olmak üzere, umarım tüm dosya taşıyanlar için geçerli olacak bir sürecin ilk adımı olur 🙂

Henüz 2NL bildirimi almadım, ESC sayfasında da bir değişiklik yok. Konsolosluğa veya KCC’ye bir mail atmadım. Umarım ekim ayına bir mülakat planlanmamıştır çünkü çok az zaman kaldı.

@melisbasdurmus öncelikle sizi de tebrik ederim. Siz hangi mail adresine , nasıl bir mail attınız? Paylaşabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Arthur-Morgan dosyası bnk'da olanların tercihi neyse inşallah öyle olur tabi ama benim dosyam bnk da olsaydı eğer ve kasıma mülakat alsaydım, şahsen bir de oturum isteyecekler mi stresini yaşamak istemezdim ve hnk ve vnn gibi jest olarak gördüğüm ekime sıkıştırmaları uygulamasının bana da tatbik edilmesini umardım.
    Ama tercih meselesi tabi, kim nasıl umuyorsa inşallah öyle ilerlesin süreci.

• @MKA Name/Surname:

Case Number: 2026EU0000xxxx

Date of Birth:

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.

Best regards,

bu tarz bi mail attım 🙂 kccnin kendi mailine

• @aysegul Bence çok yerinde bir endişe, haklısınız. Eğer Kasım’a planlandıysa , 2NL mailinde istedikleri belgeler içinde oturum vatandaşlık vb. belirtirler bence.

• @melisbasdurmus teşekkürler.
    Konsolosluğa mı yoksa KCC’ye mi sormalıyız şu aşamada?

• @aysegul vnn ve hnk’un jest yaptıgını nereden cıkarttınız ? ayrıca hadi jest yaptılar diyelim, dun gelen mailden sonra hk ve vnn normal yıl içerisinde karar öncesinde dosyasını taşımış olanlara niye yardımcı olmasın ? sonuçta jest yaptı diyorsunuz, kcc’nin son gönderdiği mailde de karardan önce taşıyanlar için konsolosluk son kararı verecek diyor. bu kadar jest yapmaya meraklılarsa kendilerini sıkıştırmadan gayet de oturum istemeden bakabilirler. bunu tabii ki ileride göreceğiz fakat işin içerisinde “jest” varsa dediğiniz gibi bence kasım içerisinde mülakat alanlar için de iyi bir şey. tabi bu tamamen kendi fikrim.

• @MKA ben kcc'ye attım forumda genellikle 2nl mailini beklemeden öyle yapıyolar diye.

• @MKA KCC'ye sormalısınız.

Benim geçmiş yılların tecrübelerinden okuduğum, oturum isteyeceklerse mülakat vermeden önce istiyorlar, oturum/vatandaşlık belgesini görmeden vermiyorlar zaten. Ama bu kısımdan tam emin değilim. Bilen varsa bilgilendirebilir.

• @cleszi HK ve VNN'nin yaptığını jest sınıfına koyuyoruz çünkü düne kadar 1 Kasım'dan sonrasına isteseler de veremiyorlardı. Ekstra zahmete girip Ekim ayına verdiler. Bu karar belli ki yeni çıktı. Bangkok'un da hemen karar sonrası mülakat vermesi tesadüf değilse Kasım'a vermişlerdir mülakatları.

• ⭐⭐⭐⭐

@MKA inşallah belirtmezler diye dua edelim. Ne yapacakları gerçekten belli değil. İnşallah istemezler ancak ben beklerken ki o stresi bile yaşamak istemezdim, o yüzden öyle söyledim. İnşallah sorunsuz alırsınız vizenizi siz de, biz ankara bekleyenleri de..

• @aysegul acikcasi ben de neden kasima planlanmamizi umduklarini anlamadim. Sahsen ekim sonunu isterdim, malum ihtimalden oturu

• @mhmtkz Ne umduğumuzun bir önemi yok nasılsa. Siz mülakat tarihinizi bizimle paylaşın yeter.

• @Arthur-Morgan

işin içerisinde “jest” gibi bir olay varsa dünkü karardan sonra kasıma mülakat atanmasından korkmak da mantıksız demek istiyorum.

• @cleszi Ben de öyle diyorum zaten 🙂 Umarım mülakat vermeye devam ederler 1 Kasım'dan sonrası için de. Onu tespit etmeye çalışıyoruz şu an.

• @Arthur-Morgan

size söylemiyorum eğer ki jest yapıldığı düşünülüyorsa ve “inşallah ekim sonu mülakat planlanır kasım olmaz” diye konuşuluyorsa bu durumda mantık devreden çıkar.

jest yapılması > ekim sonuna mülakat sıkıştırmaları
    alınan son karar > 28 ağustos öncesi taşıyanlara kcc dokunmayacak dosyalar konsolosluklarda kalacak.

yani diyorum ki 28 ağustos öncesi taşıyanların dosyası zaten konsoloslukta kalacak bu konsolosluklar sizin deyiminiz ile jest adı altında ekim sonuna bile mülakat sıkıştırıyorlarsa, yeni karardan sonra oturum da "bence" sorulmaz.

• Düşünüldüğü zaman (at bangkok) olanların ekim mülakati istemesi cok normal çünkü oturum istenip istenilmiycegini bilmiyorlar ve hayatta belkide karşılaşıcakları bir firsati kacirmak istemezler o yüzden temennimiz şu anda herkesi ekime vermeleri. Eninde sonunda birilerine kasım gelicek o zaman zaten ögrenmis oluruz

• ⭐⭐⭐⭐

Kendimce mantıklı ve zararsız gördüğüm bir iyi ihtimal ile ilgili güzel bir dilekte bulundum, hepsi bu. Kasım isteyenlere kasım, ekim isteyenlere ekime verirler inşallah ne diyeyim. Bundan sonra (inşallah kendimi tutabilirim) ankara dışında bir konuya müdahil olmamaya çalışacağım mümkün mertebe. Herkese sürecinde kolaylıklar diliyorum.

• Ne istediğimizin bir önemi yok nasılsa. İsteyen istediğini dileyebilir hiç sorun yok 🙂

• Herkesin en kisa surede vizesini almasini umarim 🙂
    Bu asamada herkes biraz kendi case ini one koyuyor (tamemen hakli olarak) bangkok taki arkadaslarimiz ekim ayinda olsun garanti olsun hic basim agrimasin diger arkadaslarea kasim da vizenin basildigini gorelim rahat nefes alalim dusuncesinde.

Viyana ve Hongkong zaten dosyalarini ekim ayina aldigi icin bu cikan kararin bangkok konsoloslugunun KCC'den yonlendirme istemesi sebebiyle gundeme alindigini dusunuyorum. 2 gun onceye kadar degerlendiriyoruz deniyordu burda karar almaya tesvik eden bence bangkokun kasim planlamasi oldu.

Bangkokun yeni randevu verecek olmasi Ankara icin de Kasim ihtimalini biraz canlandiriyor demek ki hala planlama sureci icerisindeyiz. Ankarayi bekleyen arkadaslar sizde bir gelisme var mi

• mail geldi 12 kasım mülakat planlamışşş 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |