Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@fearless1717 2NL olarak adlandırılan şey, aslında ESC (Entrant Status Check) sayfasındaki güncellemedir.
    Mülakatı planlanan kişilerin ESC sayfasında, sayfanın alt kısmında mülakat yeri, tarih ve saat görünür.
    KCC’den gelen “ESC sayfanızda güncelleme oldu” içerikli e-posta bilgilendirme amaçlıdır.
    Bu e-posta gelmese bile, ESC sayfası güncellendiyse ve mülakat bilgileri görünüyorsa, 2NL alınmış sayılır.

Not: E-postalar bazen spam’e düşebilir, gecikebilir ya da hiç gelmeyebilir.

• Yasaklı

@yuceezgi bu hafta bakmak lazım karışık veya parça parça dağıtılıyor olabilir.

• MaşAllah diyelim yeni yılda yasağın kalkmasıyla vize basılı pasaportlara ulaşmamız temennisiyle. Yeni yıl hediyesi oldu bizim için

• @Serapp yani DoS un gecen acikladigi gibi interview dagitimi devam ediyor, akmasa da damliyor?

• @excan gözünüz aydin 🙂 talihli listesinde sizi bulamadim ama mulakat yeriniz viyana midir? ankaraya cevirmismiydiniz?

• merhaba arkadaşlar. bana da mail geldi 18 şubat randevu tarihimiz.

• @jcmaxwell Umarım damlama şeklinde olmaz çünkü yarın bir gün süreç normale dönse mülakat sıkıntısı olur bu sefer.

Ankara 9300 üzerine vermedi henüz. Umarım Şubat ayını komple böyle kapatmaz.

• @Serapp Hanım teşekkürler düzeltmeniz için. Ben 2NL konsolosluktan gelen mail olarak düşünüyordum. Takip etmeye çalışıyorum ama yanlış öğrenmişim. Sağolun düzeltmeniz için.

• @Serapp Serap hanım sizce mail atıp mülakat tarihi soralım mı bekleyelim mi ? Gerçi mülakat almak şuan için bi anlam ifade ediyormu gidip elimiz boş döneceğimizi bile bile heyecanlanamıyoruz açıkçası, umarım bu durdurulma işlemi bi son bulur 😣

• Merhaba arkadaşlar, benim sıralamam 23472. Sizce şuan açıklanan bültenlere göre Türkiye'de sıra gelme durumu nedir? Ayrıca bir sorum daha olacak. Current olması durumunda her halükarda Türkiye'de mülakata girebileceğim anlamına mı gelir? Bilgi veren olursa çok sevinirim.

• @sekuba selam ankaraya geri almistim duzenlerim

• @Fatime-İncebaş Bir alakası var mı bilmiyorum ama bilgisayardan bakmayı deneyin. Telefondan baktığımda ben de göremedim. Pc'den bakınca gördüm.

• @meral sanırım o yüzden. Bangkokta mülakatı olan çoğu kişiye gelmiş gördüğüm kadarıyla.

• ⭐⭐⭐⭐

@meral Haklısınız 😞 ama KCC'ye sorabilirsiniz elbette.

• @Serapp dediğiniz gibi epostada değişiklik colduğuna dair kontrol edilmesi gereklidir deniyor girdiğimizde mulakat yerı ve saatı cıkıyor. (eposta spam klasorune dusmus kontrol eden arkadaslar gmail de spam a dusebılır epostayı secıp spam degıl dersenız gelen kutunuza duser )

• ⭐⭐⭐⭐

@meral Dosya numarası 11000'e kadar olup mülakat yeri Viyana, HK veya BK'da olanlar mülakat alabilecek çünkü o konsolosluklarda bekleme sayısı çok az. Ama Ankara'da 8500-11000 arası yüklü miktarda mülakat bekleyen dosya varsa ve dağıtılan mülakat sayısı az ise bir sonraki aya kalmış olabilirsiniz.

• @yunustg mutlu haberlerle sonuclanması dılegıyle

• ⭐⭐⭐⭐

@CARL-COX Siz mülakat aldınız mı?

Mülakat alan herkesin imzalarını ve exceli güncellemelerini rica ederiz.

• Merhaba herkese bana da mail gelmiş 18.02.2026 alabilecek miyiz vizelerimizi sizce ? 🙂 sağlık randevusu yapalım mı ?

• @Serapp sımdı ogrendık forumun sayfalarını sırayla okuma alıskanlıgı edındıgımden dolayı en sonda yazacaktım 🙂 hemen excele ısleyıp guncelleyecegım . Emeklerınız ve kıymetlı bılgılendırmelerınız ıcın ayrca cok cok tesekkurler

Benzer Başlıklar

• 747
  • 19441
  • 2655
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |