Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Fer-0 Ben bu karara itiraz edileceğini düşünüyorum. En kötü ya 4 5 ay daha uzatırlar ya da daha ağır inceleme getirirler grenn card a. Belkide sadece içimi rahatlatıyorumdur 😥

• Arkadaşlar bugün mülakat tarihimi öğrenmek için gönderdiğim mail'e KCC'den böyle bir cevap aldım.

Thank you for your inquiry.
    Records indicate you have submitted
    a complete and valid DS-260
    application for each family member to the Kentucky Consular Center.Interviews are scheduled
    numerically based on case numbers
    that have completed processing.
    Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.govto locate the current numbers being processed.This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an
    interview date has been scheduled,
    you will receive notification via
    email to check dvprogram.state.gov.

• CEAC`e girdiğimde ek olarak APPLICANT INFORMATION kısmına Civil Documents eklendiğini gördüm 🤔

summary info .png

• @Emre-Işık-0 bu ne anlama gelebilir tam anlamayadım. Düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

• USCIS direktörü de şu şekilde açıklama yapmış :

"Başkan Trump ve Bakan Noem'in kararlı liderliği altında, USCIS, yüksek riskli ülkelerden gelen tüm yabancıların mümkün olan en üst düzeyde incelenmesini ve taranmasını sağlıyor. Amerikan halkının güvenliği her zaman önceliklidir. USCIS, Başkanın ulusal göçmenlik sistemimizde kanun ve düzeni yeniden tesis etme yönündeki son bildirisinde belirtilenler de dahil olmak üzere, ABD için tehdit oluşturan her yerden gelen herkesi kapsamlı bir şekilde inceliyor."

• @bahadir90s Güvenlik kapsamında eklendiğini düşünüyorum.Aklıma başka bir şey gelmiyor 🙂

• @Emre-Işık-0 Bende şimdi baktım bana da gelmiş. Sabah baktığımda yoktu.

• ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası’nda (Immigration and Nationality Act – INA) 212(f) maddesi, başkana geniş yetkiler tanır. Başkana, ülkeye girişleri güvenlik, kamu düzeni, dış ilişkiler veya ulusal çıkarlar gerekçesiyle sınırlama yetkisi verir.

Şeklinde bir yasal dayanakla bu kararlar alınmaktaymış.

Tartışılan karara örnek olarak da Trump & Hawaii örneği var.

• ben de şimdi sizler söyleyince baktım bana da gelmiş "civil documents" kısmı. current olduktan sonra mı geliyor acaba ? yoksa yepyeni bir durum mu ?

• @yunustg Yeni

• gerçekten ilginç. çok hızlı aksiyon aldılar demek ki.

• @yunustg Eğerki bu durumdan kaynaklı yapıldıysa,güvenlik önlemini artırıcak altyapı sağlamaları sürecin devam etmesi yönünde ihtimal sağlayabilir.En azından hali hazırda seçilen talihlilierin süreçlerinin normal seyirinde devam etmesi,yapılan açıklamalarda önümüzdeki çekiliş kısmının askıya alınması bu tabloda en iyi senaryo gibime geliyor.

• @Emre-Işık-0 Yukarıdaki "Summary Information" altındaki 4. paragrafta yoktu. Yeni eklenmiş.

• ⭐⭐⭐⭐

@burakcan civil doc. sütunu eklenmiş ancak hala 3 paragraf yazı var sadece bende.
    summary information altındaki yazının tamamını buraya kopyalayabilir misiniz? Sizler için nasıl farklı bir paragraf eklemişler acaba ona bakalım.

• Arkadaşlar ceac kısmındaki “civil documents” kısmı current olan-olmayan herkese eklenmiş. Umuyorum ki bu bizden daha fazla dosya talep edeceklerinin ve sürecimizin normal seyrinde ilerleyeceğinin göstergesidir. Şu an bizim sürecimizle alakalı hiçbir bilgi yok. Bu yüzden moralleri bozmayalım ve sabırla bekleyelim. Son bültende current olanlar hazırlıklarını yapsınlar. Yakında mülakat alacaklarını düşünüyorum. DV2026 kazananları olarak çok zor şeyler yaşadık umarım bu pürüzü de kolaylıkla atlatabiliriz. Şans bizimle olsun. Herkese hayırlı geceler diliyorum.

• @burakcan "civil documents" kısmı 4.paragrafla ilgili olabilir bu durumda. bu daha mantıklı gibi

• @aysegul o muhtemelen 28 ağustostan sonra eklendi. Bende de var

• Yasaklı

@aimrenk hayır bugüne kadar yoktu o sütun

• @aysegul Your case will be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in the country of your nationality, as noted in your original application. If you wish to request an interview at a different post, you must upload documents that demonstrate your residence in that country.

• ⭐⭐⭐⭐

@aimrenk bu bende 3.paragraf olarak görünüyor zaten, araya eklemiş olabilirler 4 tane görünenlere. o yüzden bu şekilde bir paragraf yerine hepsini koyabilirseniz aradaki farkı görmüş oluruz. Belki hiç önemli birşey değildir ama görmekte fayda olabilir

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 180
  • 316
  • 747
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |