Selamlar herkese. 23k ile bangkoktan mülakat maili aldım bugün. Merak edenlere duyurulur.
bahadir90s
@bahadir90s
bahadir90s tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@bravist yanlış anlamadıysam birisi girip her şeyi silmiş değil mi? Gerçekten anlam veremiyorum bir insan neden böyle bir kötülük yapar. Yüzlerce hatta binlerce insan çoğu çıkarımımızı tabloya göre yapıyoruz. Eğer bunu yapan kişi bu yazıyı okuyorsa sadece “bravo” demek istiyorum. Kendi eksikliğini başka insanları mutsuz ederek doldurmaya çalışan aşağı bir insansın. Umarım hayatının geri kalanında mutlu olmak için daha güzel şeyler yapmayı başarabilirsin. Pes gerçekten.
-
Arkadaşlar ceac kısmındaki “civil documents” kısmı current olan-olmayan herkese eklenmiş. Umuyorum ki bu bizden daha fazla dosya talep edeceklerinin ve sürecimizin normal seyrinde ilerleyeceğinin göstergesidir. Şu an bizim sürecimizle alakalı hiçbir bilgi yok. Bu yüzden moralleri bozmayalım ve sabırla bekleyelim. Son bültende current olanlar hazırlıklarını yapsınlar. Yakında mülakat alacaklarını düşünüyorum. DV2026 kazananları olarak çok zor şeyler yaşadık umarım bu pürüzü de kolaylıkla atlatabiliriz. Şans bizimle olsun. Herkese hayırlı geceler diliyorum.
-
@koci buraya “vizemiz onaylandı” mesajınızı okumaya geleceğim Allah yardımcınız olsun.
-
@Fer-0 yanıt için teşekkürler. Önümüzdeki 2-3 hafta bayağı stresli geçecek o zaman. Hem son bültenin mülakat planlamalarını göreceğiz (umarım) hem de yeni bültenin verilerini göreceğiz. Umarım yüksek ilerleme olur ve AP verilen kişilere vizeler basılır.
-
Selam arkadaşlar. Umarım mülakat alanlara hayırlı olsun. Rica etsem mülakat alanlar excel tablosuna işleyebilir mi? Süreç hakkında tahmin ve fikirlerimizi güçlendirmesi açısından iyi olur. Herkese iyi akşamlar diliyorum.
-
Merhaba arkadaşlar. Sanırım yeni cut off olmuş arkadaşlardan hiç mülakat alan olmamış değil mi?
-
@aysegul estağfurullah. Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bu süreç o kadae stresli geçiyor ki her gün farklı bir haberle uyanıyoruz. Umarım güzel haberler gelir. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar pause kararı sizce kalkacak gibi mi? Tahminleriniz neler? Son bültenin sabit kalması pause nedeniyle mi yoksa geçmiş yıllarda olduğu gibi olağan bir durumdan dolayı mı oldu? Fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
-
@aysegul teşekkürler umarım yüksek açılır. Moraller iyice bozulmaya başladı.
bahadir90s tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba arkadaşlar. Ankarada mülakata gireceğim fakat lise diplomamı bulamıyorum. Ne yapabilirim bilgisi olan yazabilir mi?
-
Dosyasını ankaraya taşıyıp yakın zamanda mülakat alan var mı? Ankara konsolosluğu asla dönmüyor maillere.
-
@Serapp merhabalar örnek mail taslağı atar mısınız lütfen
-
Selamlar herkese. 23k ile bangkoktan mülakat maili aldım bugün. Merak edenlere duyurulur.
-
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır foruma bakamıyordum. Son gelişmeler nelerdir? Pause devam ediyor onu biliyorum fakat dava muhabbetleri duymaya başladım bu konu hakkında bilgi verecek olan var mı? Katılacak mısınız?
-
@melda22 sağlık raporu süresi 6 ay olduğu için ve süreç 30 eylülde biteceği için artık adaylar sağlık raporu almamayı gereksiz bulmaya başladı o yüzden.
-
Merhaba arkadaşlar. İşe girdiğimden dolayı mülakata Ankarada girmek istiyorum ama sıra gelmez diye korkuyorum. Sizce 23k sıralamaya bu gidişle Ankara sıra verir mi?
-
Selam arkadaşlar. Umarım mülakat alanlara hayırlı olsun. Rica etsem mülakat alanlar excel tablosuna işleyebilir mi? Süreç hakkında tahmin ve fikirlerimizi güçlendirmesi açısından iyi olur. Herkese iyi akşamlar diliyorum.