Merhaba arkadaslar, aos basvurusu icin I-944 formunu gondermiyoruz degil mi? Guncel bilgiden emin olmak istedim. Tesekkurler...
-
-
-
Merhaba @ankaralıdoktor43 Pittsburgh a taşındınız mı
-
@Muhammet-Talha-KÜÇÜK yaşanmamış örnekler için kimseye tavsiye vermem merak etmeyin.
-
@Muhammet-Talha-KÜÇÜK internette çokça detaylı örneklerini bulabilrisiniz.
kısaca;bütün kişisel bilgilerinizi
yapacağınız işin detaylarını
saatlik ücret bilgilerini
çalışma süresini
bunun dışında yan haklarını (sağlık sigortası, barınma vb)içermesi yeterlidir.
-
Teşekkür ederim sizinkide umarım biran önce ulaşır 7-8 gün sonrasında değişti şuan hala bekliyorum @smyrna16
-
@gucarslan çok güzel bir haber inşallah bu sadece aos ile sınırlı kalmaz
-
@gucarslan @sezer123 bir not eklemek istedim , ABD de birimler arasi bilgi paylasimi az, o nedenle IRS e danismak/bilgi vermek gibi bir durum olacagini sanmiyorum. TRde kazanilan gelir eger borsaci falan degilseniz ABD standartinda dusuk olmasi muhtemel.
-
@lesnarhomie cep telefonundan mobil hattan girin ev wifisinden yapamadım
-
@Beerat merhaba, tam karsilar mi bilmiyorum ama sanirim "expedite request" yapmak istiyorsunuz.
Eki 11, 2024 Expedite Requests | USCIS Expedite Requests | USCIS Eki 30, 2024 Chapter 5 - Expedite Requests Chapter 5 - Expedite RequestsImmigration benefit requestors or their authorized representative may request that USCIS expedite the adjudication of their application, petition, request, appeal, or motion that is under USCIS jur
su sayfalar isinize yarayabilir, daha tecrubeli arkadaslar bilgi verene kadar belki isinize yarar.
-
@rezanclz posta kutularinda isim yok. Dolayisiyla isme gore yerlestirmezler kutulara. Farzedinki cocuklarin okulunda cocuklar adina bir sey geldi isim tutmuyor diye gerimi gidecek:) Biz hala evin eski sahibinin maillerini aliyoruz. 🙂
-
-
-
@yasmin982 yoğunluktan kaynaklı olabilir, ilgili konsolosluk ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
-
Merhaba, Ismim Emrah, esim ve ben greencardliyiz, cocugumuz turkiyede dogdu. Abd'ye cocukla birlikte donerken, esimin ilk girisi olmasi yeterli yoksa her iki ebebyninde ilk girisinin mi olmasi lazim.
-
dikkat!
iş bu başlık, 1 ekim 2024 tarihi itibariyle aşağıdaki konu başlığından devam edecektir.
lütfen AP süreçleriniz için aşadağıdaki başlığı kullanınız;FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
-
@crazycells Abi selamlar. 10 veya 5 yıl giriş yasağı olan bir kişinin green card lotosunu kazanma durumunda seçenekleri neler olabilir? Waiver'lar hakkında bir konu açmamışsın veya ben göremedim de. Ben de buradan sana sorayım dedim. Benim anladığıma göre I-601 göçmenlik için yapılan waiver, I-212 de nonimmigrant. (yanlışsam lütfen düzeltin). Araştırdığıma göre I-601'in 'processing time' 31-34 ay arası, yani DV lottery için fiscal year'ı geçiyor ama I-212'nin sonuçlanması 6 ile 12 ay arası diye biliyorum. Düşünceniz nedir? Kişi I-601'e başvurmak zorunda ise green card'ı kazanma şansı yanıyor mu?
-
@bozel eger son olarak refused olarak güncellendiyse, başvurunuz reddedilmiştir.
-
Teşekkür ederim
Asylum icin I-765 Basvurusu
-
Arkadaslar calisma izni basvurusunu daha once kendisi yapan var mi? Kendim basvurmak istiyorum ama hic yapmadim risk almak istemedim,yardimci olabilcek var mi ?Tesekkur ediyorum
-
Merhaba, basvuruyu kendiniz mi tamamladiniz acaba, belgede eksik olan bazi kisimlar var, nasil doldurmam gerektigini bilemedim, yardimci olur musunuz eger yaptiysaniz.
Benzer Başlıklar
136
50.6k
Users
4.8k
Topics
473.5k