Türk avukat
-
Öncelikle maillere cevap yazan, boşanma davası için yardımcı olabilecek Türk avukat önerecek kimse var mı acaba?
-
Tam olarak istediğiniz nedir.? Bir taraf ABD de bir taraf Türkiye demi. Eşim avukat sorunuz varsa iletirim. Sürekli soru-cevap şeklinde olmayabilir ama temel bir kaç sorunuz varsa cevaplayabilir sanırım işlerinden fırsat buldukça.
-
@taurussian
sayin @arnblt 'in dedigi gibi lokasyon konusunda daha fazla bilgi verirseniz iyi olur. Ayrica ABD'deki bir sehirde ariyorsaniz su listeye de goz atin, size cok yakin bir avukat olabilir:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/145/amerika-daki-türk-avukatlar-listesi -
Bu ileti silindi! -
Teşekkürler @crazycells
Lokasyon Albuquerque, NM olduğundan orada Türk avukat bulmak mümkün değil. O nedenle meseleyi e-mail yoluyla bir Türk avukata danışmayı düşündüm. -
@taurussian Türk avukat içinde söyledi:
Teşekkürler @crazycells
Lokasyon Albuquerque, NM olduğundan orada Türk avukat bulmak mümkün değil. O nedenle meseleyi e-mail yoluyla bir Türk avukata danışmayı düşündüm.gecmis olsun sayin @taurussian , umarim birini bulabilirsiniz. Maalesef ben de ABD'de cok avukat tanimiyorum yonlendirebilecegim.
-
Forumdaki Türk avukatlar listesi çok yararlı ama branşlar olmayınca pek bir işe yaramıyor ne yazık ki.
-
@murat-taskin Türk avukat içinde söyledi:
Forumdaki Türk avukatlar listesi çok yararlı ama branşlar olmayınca pek bir işe yaramıyor ne yazık ki.
Eger resmi islemlerinizde, hizmetini kullandiginiz bir avukat varsa, su konuda paylasip diger arkadaslarin da bilgi sahibi olmasini saglayabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/599/vize-süreçleri-i̇çin-avukat-tavsiyeleri
-
@arnblt Eşinizin avukat olduğunu söylemişsiniz. Mesleğe dair sormak istediğim birkaç soru var, sizin için de uygunsa sizin veya eşinizin e-posta adresinizi verebilir misiniz? veya ne şekilde iletişim kurabiliriz siz seçin? Eşinizin hem meslektaşım hem de hemcinsim olması nedeniyle öğrenmek istediğim bazı hususlar var. Herkese açık olan bu platformda değil de, özelde iletişim kurmak isterim eşinizle. Önce de dediğim gibi, siz ve eşiniz için de uygunsa. İletişim kurmak istemezseniz veya vakit ayırmak istemezseniz de anlarım. İyi günler.
-
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum