Sayılarla DV2024
-
Umarım çok güzel bir yıl olur ve isteyen herkese nasip olur Greencard. İran tarafı insanın ister istemez moralini bozuyor. Denildiği gibi en yakın tarih olan geçen seneye baktıgımızda 5000 küsürlerle açtı ama 2 ay aynı kaldı onun yerine umarım bu şekilde gidip herkese bol bol mülakat dağıtırlar
-
@gucarslan Selamlar,
İranlılar neden mülakata Türkiye den giriyor? Bu önceki senelerde de böyle miydi?
Teşekkürler...
-
@serhank İran da ABD konsolosluğu olmadığı için
-
@gucarslan Bu yıl için rekor katılım diyebilir miyiz Uğur bey?
-
ilk bültenimiz hayırlı uğurlu olun arkadaşlar.
-
@serhank evet böyledi.
sadece türkiye'de de girmiyorlar ama en yakın en büyük konsolosluk ankara olduğu için bu şekilde bir uygulama mevcut. bu yüzden ankara bazı aylar sadece AS dosyalarına bakarken, bazı aylar sadece EU dosyalarına bakıyor.
gönül ister ki sadece EU baksın ama; coğrafya kader.. -
@Azad-Bilmez DV23 talihlilerinden biri olarak yüksek CN'ler sürecin akışına göre dosya taşımayı düşünebilir. Muscat'a Mayıs ayında dosyamı taşıdım. Aksi halde mülakat alamayacaktım.
-
@SeyfettinB Merhaba, sizin adiniza sevindik. Peki lutfen vize surecinizi imzaniza tasir misiniz, malum forum kurallari geregi paylasim ve destek bu tip verilerle dogrulanip saglaniyor. Essenlikler,
-
@lumos İmza eklendi, desteğiniz için teşekkürler :)
-
@gucarslan bey cs7XXX’lerde dosya taşıma yapmalımıyız yoksa ankara ilerleyen zamanlarda ikinci bir bülten yayınlıyor mu? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
-
@gucarslan yanlışım yoksa, yaklaşık geçen sene kazananlarla aynı sayıda kota vermişler Türkiye' ye. Excel listesine kayıt yapanların az olması pasaportsuz başvuru yapıldığından olabilir mi? Önüne gelen başvurmuş ama takip etmiyorlar denilebilir mi?
-
@qwe19 henüz 2024 süreci başlamadı bile, ekim ayı bi gelsin, dağıtılan mülakatları bi görün. numaranız iyi görünüyor mülakat alma ihtimaliniz yüksek ama taşımayı ilerleyen zamanlarda değerlendirirsiniz tabi
-
@Mehmet-Yıldız sadece buna bağlanamaz ama ben de pasaportsuz başvurudan dolayı sürece devam etme oranının az olacağını düşünüyorum. öylesine başvuran da vardır, başvurup sonucuna bakmayanlar da vardır, kazansa bile gitmek istemeyen de vardır. kazanmasına rağmen forumu henüz keşfetmemiş insanlar da vardır
-
Türkiye’den toplam kaç green card başvurusu yapıldığı belli mi? Ben DV2024 için bir milyonu aşar diyordum gerçekten aştı mı merak ediyorum :)
-
@senamd teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur 🤲🏻
-
@Chromium bu veriler yayınlanmıyor uzun zamandır.
-
@qwe19 imkanınız varsa beklemeyin.
-
@Mehmet-Yıldız Bununla dogrudan ilgisi yok, daha cok ulusal krizlerle ve sosyal medyada cazip hale getirilmis olmasiyla ilgili basvuru yogunlugu, sonucta kazanma oraninda degisiklik yok aslinda. Bir de pasaport olayi DV2021-22-23 icin vardi sadece ve DV2023 surecinin icinde iptal edilmisti, ustelik kazananlarin bazilari pasaportsuz bazilari da sureleri dolmus belgelerle basvurmustu, Ozetle basvurmayi engellemedi. Ozellikle de, tabloya kayit olmakla boyle bir korelasyon yok yani kisacasi... ilgisiz olabilir insanlar, farkinda olmayabilir, konuyu henuz anlamamis olabilir, surec icerisinde artacaktir.
-
@gucarslan Bey, aylık dosya kabul listesini nereden takip edebiliyoruz? Paylaşabilirmisiniz?
-
@segulay76 aylık kabul listesinden kastınız nedir?
bülteni soruyosanız bu başlığın ilk iletisine bakın lütfen.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum