Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • 1 yil sonra guncelleme yapmis olayim, ben iptvye gectim arkadaslar. yillik 75 dolar fiyati. ingilizce spiker erisimi var. marttan beri kullaniyorum bir problem olmadi simdiye dek. tek problem maclarin gunduz vaktine gelip cok keyifli olmamasi:)


  • Bu ileti silindi!

  • @yuzuf Türkiye’den halihazırdaki ıptv üyelikleri ABD de sıkıntı oluyor mu, kanalları izleyememe gibi


  • Hangi iptv saglayicisini onerirsiniz? Bir de roku tvde kullanabilir miyim? Simdiden tesekkurler.

    Fubotv aylik $74 bircok spor kanali var superig dahil.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Ya ben ne kadar yasal olmayan şeylere karşı çıksam da mecburen IPTV alacağım sanırım. Süper Lig için todtv.com.tr den abone oldum ve izliyorum. Ama Avrupa maçlarını S Sport Plus'dan veya EXXEN'den izleyemiyorum. Çünkü yurtdışında izlemeye izin vermiyor. VPN ile Türkiye'ye bağlanıyorum onda da hız yavaş açılmıyor. Buradan avrupa maçlarını izlemek isteyince de İngilizce veriyorlar. Ben Türkçe izlemek istiyorum. Gerçekten artık bıktım ve IPTV almak durumunda kalacağım. Tavsiyelerinizi dinlemek isterim ya da başka bir çözümü olan varsa onu da dinlemek isterim. Elimden geleni yaptım olmadı çünkü.


  • @yuzuf hangi iptv? bende güvenli bişey arıyorum yıllık ödeme yapıp ekranımda salatalık çıkmasını istemiyorum:)


  • Türkiye de bu işlerin tadı tuzu kaçtı artık. 25 yıla yakın digitürk kullandım (Lig Tv ile) daha sonra şimdiki adıyla todtv eski adıyla beinsport web app. üzerinden izlemeye başladım. Her yıl fazlasıyla yapılan zamlar bıktırdı bıraktım. 100mb fiber sınırsıza 110 lira veriyordum son altı ay içinde 240 lira yaptılar bu ay sonu 299 olacakmış, vodafone 60- 70 lira ödediğim telefonu 200 liralara çıkardı. Bu düzende kaçak helaldir kardeşim.

    Şimdi canlı maç sonuçlarını veren NowGoal sitesi var.( kardeş sitesi Bola) Bunlar devamlı adres değiştirir, bola001.com bola002-3-4 diye gider . İkisinin de güncel linklerini aşağıya bırakıyorum. Maçların yanında play işareti varsa ki bütün büyük ligler ve önemli maçlarda vardır. İzlemek istediğiniz maçın play işaretine tıklayın pop up yeni bir sekme açılacak 5-6 sn lik reklamın bitmesini bekleyin ve bot olmadığınızı teyit etmek için çıkan onay yap-bozunu yapın (bir parçayı fareyle kaydırıp yerine koyuyorsunuz çok basit) Bunla ilgili ekran görüntülerinide ekliyorum, ben GS ve premier lig maçlarını artık böyle takip ediyorum, bazen bağlantıda problem olabiliyor ama şimdiye kadar 1-2 maçta böyle oldu bir kısmını izleyemedim. Site uzakdoğudan yayın yapıyor, bağlanmayan bir iki maçıda maçın ülkesine göre vpn üzerinden konum değiştirip izleyebildim.(maç Avrupada ise Asya veya Amerika seçerek). Bence IPTV veya diğer seçeneklerden daha iyi.
    Maç başlamaya 1-2 dk. kala bağlanın. Linkler o zaman çalışıyor. Maç başladıktan sonrada bağlanabilirsiniz ben 30 dk. önce başlayan bir maçtan örnek bir görüntü paylaşıyorum.

    Ekran görüntüsü 2023-11-18 215848.jpg

    Ekran görüntüsü 2023-11-18 222941.jpg

    Ekran görüntüsü 2023-11-18 223043.jpg


  • Maçları tam ekran seçeneği ile reklam vs. görmeden tamamen ücretsiz izleyebiliyorsunuz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum