Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • @grslarc geri çekmek nasıl oluyor ds 260 i..


  • Re submit den bahsediyor sanirim


  • @ilight0196 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @isag Sadece current olanlara mı geliyor? Ben durumu sanki geç gönderen herkese mail geliyor gibi anladım.

    su anki ornekler o yonde, henuz bu durumu netlestirebilmis degiliz.

  • Yasaklı

    @sfati KCC'ye mail gönderiyorsunuz formumda bazı değişiklikler yapmak istiyorum diye. Bir hafta içinde formunuzu açıyor ve gönderilmemiş sayıyorlar. Sonra istediğiniz tarihte tekrar gönderebiliyorsunuz. Yani kısacası KCC'de işlem sürecini geçici olarak durdurmak. Türkçesi..


  • Herkese merhabalar;

    Konuşulanlara göz gezdirdim. KCC'den aynı maili dün biz de aldık. Benzer durumumuz ise formu 2 hafta önce göndermiş olmamız.

    Bu geç gönderenlerin durumlarının doğrulanması konusunu da, elektronik sisteme geçişlerini de doğruluyor olabilir.


  • @taygun-kurtulus peki numaranız current olmusmuydu.. case numaranız kac


  • @sfati yok hayır. Fakat numaramız 2019EU3XXX Erken sıra gelecek bir numaramızın olması ve geç doldurmuş olmamız ile alakalı sanırım.


  • @taygun-kurtulus dün ilk baştaki öngörümüz de buydu. Misal şu anda Ocak ayına randevu almak için benim gibi bekleyenler arasında 10 Kasım'da falan DS260 Submit eden olursa muhtemelen onlarda da benzer durum olacak.

    Öyle sanıyorum ki "Knock knock kimse var mı orada" gibi bir kontrol @crazycells zira diyor ki "Mayıs'ta kazanmışsın formu 2 hafta kala submit etmişsin gerçekten orada mısın" gibi bir şey :)


  • @taygun-kurtulus mail gelen arkadaşların ortak noktası numaralarının aktif olması ve ds 260 i geç göndermiş olmaları..

    Bu durumda numara aktifken resubmit yapanlara mail geliyor, ya da resubmit yapan herkese numarasının aktif olup olmadığına bakılmaksızın...

    Sanırım bu ayın sonuna doğru yeni randevular verilirken ne olduğu tam olarak anlaşılacak..


  • Evet arkadaslar dediginiz gibi suan tum isaretler numarasi gectikten sonra formu dolduranlara geldigini gosteriyor mail. Niye geldigiyle alakali da vaysaydiginiz gibi teyit amacli olabilir.


  • @Taygun-Kurtulus hocam ne zaman gonderdiniz formu. Diger arkadaslara da sorayim formu yolladiktan ne kadar sonra geldi mail


  • @tolga-demir zaten 5dakikalik bir işlem.. 4belge gönder gitsin :) bu arada @Taygun-Kurtulus @mhepekiz @ilight0196 @grslarc sizinle birlikte ds 260 gönderenlere de (eşinizle, çocuğunuza ve..) mail geldimi, yoksa sadece kazananami bu mail geliyor..


  • @sfati Yok sadece kazanana geldi. Fakat bütün aile fertlerinin evrakları istenmekte.



  • @sfati DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @tolga-demir zaten 5dakikalik bir işlem.. 4belge gönder gitsin :) bu arada @Taygun-Kurtulus @mhepekiz @ilight0196 @grslarc sizinle birlikte ds 260 gönderenlere de (eşinizle, çocuğunuza ve..) mail geldimi, yoksa sadece kazananami bu mail geliyor..

    Yok sorun belge degil zaten nerdeyse hepsi e-devletten alinacak. Merak ettigim ne zaman ds formunu gonderdiniz bu mail ne kadar sonra geldi. @alkinalkin ds yi yolladiktan 1 ay sonra gelmis mail.


  • @sfati Bana gelen bir şey yok ben daha current değilim :) Dün gece konu ilk duyulduğunda ilk tahminlerimiz neyse ona denk geliyor diye açıklamaya çalıştım


  • @mhepekiz karıştırdım ozaman.. sen resubmit yapmismiydin ds260 i.. bu ay current olcak numaran, bakalım sana da gelecek mi ayni mail


  • @sfati hayır ben Mayıs'ta bir submit ettim ediş o ediş :)


  • dokümanlar istenen bu maili alan arkadaşların hepsinin , ilgili sayfalarında randevu tarihleri degilde hala green card kazandıklarını bildiren sayfa mı gorunuyor?
    Çekiliş sonucu sayfamda 4 aralık için randevu tarihimiz açıklandı bununla birlikte mail alamıyorum cunku çekiliş formuna yalnışlıkla aynı isimle ama hotmail adresi vermişim ve başkasına ait , emailler ona gidiyor , kendi ile mailleşmiştim bana gondrecekti ama gondermedi ve kendisine ulaşamıyorum.
    KCC ye mail sorunumu bildirsem mi karar da veremiyorum , randevumda ve taihinde bir aksaklığa dönüşmesinden çekiniyorum.


  • @sash DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    dokümanlar istenen bu maili alan arkadaşların hepsinin , ilgili sayfalarında randevu tarihleri degilde hala green card kazandıklarını bildiren sayfa mı gorunuyor?
    Çekiliş sonucu sayfamda 4 aralık için randevu tarihimiz açıklandı bununla birlikte mail alamıyorum cunku çekiliş formuna yalnışlıkla aynı isimle ama hotmail adresi vermişim ve başkasına ait , emailler ona gidiyor , kendi ile mailleşmiştim bana gondrecekti ama gondermedi ve kendisine ulaşamıyorum.
    KCC ye mail sorunumu bildirsem mi karar da veremiyorum , randevumda ve taihinde bir aksaklığa dönüşmesinden çekiniyorum.

    evet, bunu ben de merak ettim. Acaba secildigini belirten sayfada bu durumla ilgili bir degisiklik oluyor mu...

    Sizin durumunuzda yapmaniz gereken oncelikli olarak numaranizin aktif olmasini beklemek ve size bir mulakat tarihi verilmedigine emin olmak, maalesef bu tur durumlari onceden bildirmeniz genelde bir ise yaramiyor, ancak siraniz gelirse ve sizinle ilgili bir guncelleme varsa yardimci oluyorlar...


Benzer Başlıklar

  • 33 Oy
    5k İleti
    605k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 1 Oy
    6k İleti
    603k Bakış
    ATA 1A
    bizde mayış 2025 ten beri I-130 onayı bekliyoruz
  • 0 Oy
    965 İleti
    66k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum