[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@sfati KCC'ye mail gönderiyorsunuz formumda bazı değişiklikler yapmak istiyorum diye. Bir hafta içinde formunuzu açıyor ve gönderilmemiş sayıyorlar. Sonra istediğiniz tarihte tekrar gönderebiliyorsunuz. Yani kısacası KCC'de işlem sürecini geçici olarak durdurmak. Türkçesi..
-
Herkese merhabalar;
Konuşulanlara göz gezdirdim. KCC'den aynı maili dün biz de aldık. Benzer durumumuz ise formu 2 hafta önce göndermiş olmamız.
Bu geç gönderenlerin durumlarının doğrulanması konusunu da, elektronik sisteme geçişlerini de doğruluyor olabilir.
-
@taygun-kurtulus peki numaranız current olmusmuydu.. case numaranız kac
-
@sfati yok hayır. Fakat numaramız 2019EU3XXX Erken sıra gelecek bir numaramızın olması ve geç doldurmuş olmamız ile alakalı sanırım.
-
@taygun-kurtulus dün ilk baştaki öngörümüz de buydu. Misal şu anda Ocak ayına randevu almak için benim gibi bekleyenler arasında 10 Kasım'da falan DS260 Submit eden olursa muhtemelen onlarda da benzer durum olacak.
Öyle sanıyorum ki "Knock knock kimse var mı orada" gibi bir kontrol @crazycells zira diyor ki "Mayıs'ta kazanmışsın formu 2 hafta kala submit etmişsin gerçekten orada mısın" gibi bir şey :)
-
@taygun-kurtulus mail gelen arkadaşların ortak noktası numaralarının aktif olması ve ds 260 i geç göndermiş olmaları..
Bu durumda numara aktifken resubmit yapanlara mail geliyor, ya da resubmit yapan herkese numarasının aktif olup olmadığına bakılmaksızın...
Sanırım bu ayın sonuna doğru yeni randevular verilirken ne olduğu tam olarak anlaşılacak..
-
Evet arkadaslar dediginiz gibi suan tum isaretler numarasi gectikten sonra formu dolduranlara geldigini gosteriyor mail. Niye geldigiyle alakali da vaysaydiginiz gibi teyit amacli olabilir.
-
@Taygun-Kurtulus hocam ne zaman gonderdiniz formu. Diger arkadaslara da sorayim formu yolladiktan ne kadar sonra geldi mail
-
@tolga-demir zaten 5dakikalik bir işlem.. 4belge gönder gitsin :) bu arada @Taygun-Kurtulus @mhepekiz @ilight0196 @grslarc sizinle birlikte ds 260 gönderenlere de (eşinizle, çocuğunuza ve..) mail geldimi, yoksa sadece kazananami bu mail geliyor..
-
@sfati Yok sadece kazanana geldi. Fakat bütün aile fertlerinin evrakları istenmekte.
-
-
@sfati DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@tolga-demir zaten 5dakikalik bir işlem.. 4belge gönder gitsin :) bu arada @Taygun-Kurtulus @mhepekiz @ilight0196 @grslarc sizinle birlikte ds 260 gönderenlere de (eşinizle, çocuğunuza ve..) mail geldimi, yoksa sadece kazananami bu mail geliyor..
Yok sorun belge degil zaten nerdeyse hepsi e-devletten alinacak. Merak ettigim ne zaman ds formunu gonderdiniz bu mail ne kadar sonra geldi. @alkinalkin ds yi yolladiktan 1 ay sonra gelmis mail.
-
@sfati Bana gelen bir şey yok ben daha current değilim :) Dün gece konu ilk duyulduğunda ilk tahminlerimiz neyse ona denk geliyor diye açıklamaya çalıştım
-
@mhepekiz karıştırdım ozaman.. sen resubmit yapmismiydin ds260 i.. bu ay current olcak numaran, bakalım sana da gelecek mi ayni mail
-
@sfati hayır ben Mayıs'ta bir submit ettim ediş o ediş :)
-
dokümanlar istenen bu maili alan arkadaşların hepsinin , ilgili sayfalarında randevu tarihleri degilde hala green card kazandıklarını bildiren sayfa mı gorunuyor?
Çekiliş sonucu sayfamda 4 aralık için randevu tarihimiz açıklandı bununla birlikte mail alamıyorum cunku çekiliş formuna yalnışlıkla aynı isimle ama hotmail adresi vermişim ve başkasına ait , emailler ona gidiyor , kendi ile mailleşmiştim bana gondrecekti ama gondermedi ve kendisine ulaşamıyorum.
KCC ye mail sorunumu bildirsem mi karar da veremiyorum , randevumda ve taihinde bir aksaklığa dönüşmesinden çekiniyorum. -
@sash DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
dokümanlar istenen bu maili alan arkadaşların hepsinin , ilgili sayfalarında randevu tarihleri degilde hala green card kazandıklarını bildiren sayfa mı gorunuyor?
Çekiliş sonucu sayfamda 4 aralık için randevu tarihimiz açıklandı bununla birlikte mail alamıyorum cunku çekiliş formuna yalnışlıkla aynı isimle ama hotmail adresi vermişim ve başkasına ait , emailler ona gidiyor , kendi ile mailleşmiştim bana gondrecekti ama gondermedi ve kendisine ulaşamıyorum.
KCC ye mail sorunumu bildirsem mi karar da veremiyorum , randevumda ve taihinde bir aksaklığa dönüşmesinden çekiniyorum.evet, bunu ben de merak ettim. Acaba secildigini belirten sayfada bu durumla ilgili bir degisiklik oluyor mu...
Sizin durumunuzda yapmaniz gereken oncelikli olarak numaranizin aktif olmasini beklemek ve size bir mulakat tarihi verilmedigine emin olmak, maalesef bu tur durumlari onceden bildirmeniz genelde bir ise yaramiyor, ancak siraniz gelirse ve sizinle ilgili bir guncelleme varsa yardimci oluyorlar...
-
1-)Adli sicil kaydı ingilizce olarak aldım nufus kayıt örnegini türkçe olarak aldım sorun olur mu ?
2-)İkisinide e devletten aldım bu sorun olur mu? -
@mansfield1 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
1-)Adli sicil kaydı ingilizce olarak aldım nufus kayıt örnegini türkçe olarak aldım sorun olur mu ?
2-)İkisinide e devletten aldım bu sorun olur mu?sorun degil, ikisi de kabul ediliyor.
-
Herkese merhaba,
2 kasımda mülakatımızı hallederek vizemizi onaylattık.
Mülakatımız 07:45 teydi. Kızılaya metroyla ulaştıktan sonra erken olduğu için 20 dakika kadsr yürüyerek konsolosluğa vardık. Çantalarımızı orada çay içtiğimiz kafeye emanet bıraktık. 2 sırt çantasına 10 tl ödedik. Saat 07:30 da almaya başladılar. Evraklarımızla beraber içeri girdik. Sıra numarası aldıktan sonra beklemeye başladık. 3 gişe olarak sıralı çalışıyorlar. 1 gişede numaramız yandı. Evraklarımızla beraber geçtik. Bayan sırayla pasaportlar, 2 adet 5*5 fotoğraf, vukuatlı nüfus kayıt, adli sicil kaydı, evlilik cüzdanı ve finansal dökümanları istedi. Teslim ettik. Daha sonra iki soru sordu. Birincisi totalde ne kadar para var dedi; 10 bin $ civarı para ev tapusu ve araba ruhsatı dedim. Yurt dışında yaşayıp yaşamadığımızı sordu. Bir süre Amerikada yaşadığımı söyledim. Herşey rutin görünüyo sıranızı takip edin dedi. Oradan ayrıldık ve beklemeye başladık. Yaklaşık yarım saat sonra numaramız yandı yeniden. İkinci hişeye geçtik, gişedeki kişi 660 dolar istedi. Tl karşılığını sorduk, kur’u 6 olarak alıyolar, zarar edersiniz dedi. Kartla ödemeyip cash verdik. Orda da işimiz bitti. Yeniden beklemeye başladık. Yarım saate yakın bekledik yine. Sonra yeniden yandı numaramız. Asıl mülakat bu kısım. Elimizi kaldırdık ve doğru söyleyeceğimize dair yemin ettik. Daha sonra parmak izlerimiz alındı. Sadece ne iş yaptığımızı ve nereye gitmeyi düşündüğümüzü sordu. Herşey güzel görünüyo tebrikler dedi ve sonlandırdı. Orjinal evraklarımızı alarak ayrıldık.
DS-260 submit: 18.05.2018
Case no: 2019EU29XX
Sağlık Kontrolü:31/10/2018
Vize Mülakatı:02/11/2018
Vize Onayı:02/11/2018
Pasaport Teslimi:-
ABD'ye İlk Giriş:-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum