Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • @coder teşekkürler hatırlatma için ben de öyle düşünüyordum. Yanimda götüreceğim.


  • Mülakati İngilizce yapmanın bir artısı var mı ? Ya da orada size hangi dil istediğinizi soruyorlar mi?


  • Sayın @caglarcan çok teşekkür ederim.


  • @huseyın-d Yilmaz Haybat degil mi ? Intahar etmiş diye haber çıkmıştı.


  • Sayın @caglarcan biz sarışın bir hanımefendiye denk geldik ben Türkçe yapmak istediğimi söyledim karşı tarafın Türkçe bildiğini düşünerek fakat anlamakta çok zorlandık, bir ara ben ingilizce anlatmaya çabalarken buldum kendimi, tercih size ait, duruma göre baktınız anlaşamıyorsunuz İngilizce olarak devam edersiniz.


  • Teşekkürler @ONROZR faydali bilgi için. Bir de sizin AP sürecinin sebebi neydi ? Nelere dikkat etmek gerekli sizce ?


  • @caglarcan evet ta kendisi yazık olmuş bizim paramız gitti ama adamın canı gitmiş diyecek birşey yok malesef


  • Sayın @caglarcan bana tebliğ edilen bir ap olmadı görüşme esnasında, görüşmeden 10 gün sonra okul belgemin doğrulanamadığı tekrar yollamam gerektiği söylendi, belgeyi yolladıktan sonra ceacta ready olan durumum ilk önce ap sonra ready sonra tekrar ap olarak değişti, ben kıbrıs doğumluyum, oradan aldığım doğum belgem ve adli sicil kaydımıda vermiştim, bu sürece etkisi olduğunu düşünüyorum.


  • @ONROZR uzun bir süreç olmuş sizin için artik önünüzdeki süreçte yeni heyecanlar ve yeni yollar var bu yolda size ve ailenize mutluluklar olsun.470 günlük bekleyiş bitti demişsiniz onu okuduktan sora kaç gün olduğunu saydim bizimde yaklaşık bir senemiz kalmiş dedim insallah zaman bir an önce geçer ve o vize basılı pasaportu alma anını bende eşimle beraber yaşarım.


  • @ONROZR tebrikler. Rahat bir nefes almanın keyfine siz de vardınız en sonunda :) Gözünüz aydın olsun diyelim. Bundan sonraki tüm aşamalarda, şans sizlerin yanında olsun.


  • @ONROZR o rahatlama hissi ve o tarifsiz mutluluk super bir haber tebrikler, yeni hayatınızda başarılar🎉


  • Sayın @dogodogo çok teşekkür ederim,sizinde yeni hayatınıza bir an önce ulaşmanızı dilerim.


  • Sayın @Sefa çok teşekkür ederim.


  • Sayın @bsk çok teşekkür ederim, hemde nasıl bir rahatlama😀🙏🇺🇲


  • @ONROZR Hayırlı olsun Çok şükür süreç tammlanmış Yolumuzda çok güzel günler olacak inşallah herkese iyi hayatında başarılar dilerim tekrar tebrikler 👏🏻👏🏻


  • Sayın @meryem1453 çok teşekkür ederim, gönülden isteyen herkesin ulaşması dileğiyle...


  • @ONROZR öner bey,😁 oh valla cok sevindim sizin için.. Tek fire ile kapatırız seneye inşallah


  • Sayın @Dscrt çok teşekkür ederim, biletlerimizi de dün aldık yolculuk başlasın artık😀


  • @crazycells, Merhabalar 4 Eylulde doktor randevum var. Ama ankarada yasamamam sebebiyle gunubirlik gidip gelecegim. Rapor sonuclarini kargolamalari mumkun mudur? Veya nasil bir yol izlemem gerekiyor?

    @crazycells Greencardimizin teslim edilecgi adresi ne zaman belirtiyoruz mulakatta mi? Yakin akrabamin is adresini versem kabul olur mu cunku su an yasadiklari adresten tasinacaklar.

    Destekleriniz icin cok tesekkur ederim.


  • @ttdvgg, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells, Merhabalar 4 Eylulde doktor randevum var. Ama ankarada yasamamam sebebiyle gunubirlik gidip gelecegim. Rapor sonuclarini kargolamalari mumkun mudur? Veya nasil bir yol izlemem gerekiyor?

    @crazycells Greencardimizin teslim edilecgi adresi ne zaman belirtiyoruz mulakatta mi? Yakin akrabamin is adresini versem kabul olur mu cunku su an yasadiklari adresten tasinacaklar.

    Destekleriniz icin cok tesekkur ederim.

    merhaba ; kargo yapmıyorlar ama mülakat gününe kadar muhafaza ediyorlar. Mülakattan bir gun once gidip alabilirsiniz. Pazar gunu kapalılar, Cumartesi yarım gun çalışıyorlar, unutmayın.

    Formu doldururken adres vermedi iseniz mülakatta verebilirsiniz. Adres sizin adınıza olmayacağı icin C/O Ahmet Erez seklinde bir ibare kullanmalısınız ki gelen evragi adresteki kişi alabilsin.


Benzer Başlıklar

  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    471 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum