Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

L1 - L1A vize için avukatlık ücretleri


  • Bir kaç yıldır ticaret ile ugraşıyorum şirketimin şubesi abd ye açmak istiyorum. Oradaki pazarı araştırmak ve raporlamasını yapa bilmek için. Bunun için gereken şartları konsoloslugun sitesin ve youtubeden ögrene bıldık lakin avukatlık ücretlerini merak edıyoruz.
    Tesekkur ederım

    Bir arkadasımın bana sordugu sorlardır bu .

  • Muslu Law Firm

    @dreamm58, içinde söyledi: L1 - L1A vize için avukatlık ücretleri

    Bir kaç yıldır ticaret ile ugraşıyorum şirketimin şubesi abd ye açmak istiyorum. Oradaki pazarı araştırmak ve raporlamasını yapa bilmek için. Bunun için gereken şartları konsoloslugun sitesin ve youtubeden ögrene bıldık lakin avukatlık ücretlerini merak edıyoruz.
    Tesekkur ederım

    Bir arkadasımın bana sordugu sorlardır bu .

    Sayın@dreamm58; ABD'de her avukat kendi fiyatını belirleyebilir. Bu nedenle farklı fiyat ve farklı hizmetlerle karşılaşabilirsiniz. Flat-fee sabit paket ücreti alan avukatlar hourly fee saat bazında fiyat alan avukatlardır. Masraflar-posta,fotokopi gibi - bazen avukatlik fiyatının içindedir ve bazen değildir. Ayrıca devlete vermeniz gereken matbu masraflar vardır. Ücretleri ve masrafları araştırdığınızda bu noktalara dikkat ediniz.

  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

  • F4 vize kategorisinde 21 yaş problemi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    208 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @suzers, içinde söyledi: F4 vize kategorisinde 21 yaş problemi Merhaba, Amcam amerikan vatandaşı. Nisan 2007'de(nisan 2007 priority date'imiz) amcam, babama bir greencard başvurusu yaptı. Ben o tarihte 9 yaşındaydım. Ekim 2019 tarihli welcome letterımızı aldık. Welcome letter'ı aldığımızda ben 21 yaş 5 aylıktım. DS 260 ve civil documentslarımızı ailecek yükledik, temmuz 2022'de onaylandı. Ben şu an 25 yaşındayım, evli değilim. Greencard sürecimiz tamamlanana kadar evlenmeyeceğim. Süreçte şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık, benim de şu ana kadar bütün belgelerim 21 yaş üstü olmama rağmen kabul oldu. Büyükelçilik randevusu bekleme aşamasındayız. Yaş dondurma benim için hala geçerli mi? Yoksa hakkımı kaybetmiş durumda mıyım? Bu andan sonra yaşa bağlı olarak bir red alma durumum olur mu? Geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim Sayin@suzers, detayli durumunuza bakmadan kesin bir bilgi veremiyorum. Ancak genelde kardes basvurularinda, yesil kart ciktiginda kardesin kendisi ve butun ailesi yesi karta hak kazanir. Sizin basvuru yapildiginda cocuk olmaniz yeterlidir. 21 yas ustu olmaniz haklariniza zarar vermez. Evlenmeniz haklariniza zarar verir. Ayrica Child Status Protection Act, da haklariniz korumaya yardimci olabilir.
  • L2 Vize Çalışma Izni Hk.

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    513 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @vartorian, içinde söyledi: L2 Vize Çalışma Izni Hk. Merhaba, L1 Vize ile 2 hafta önce Amerika'ya geldik, eşimde L2 vizesi almış oldu. Çalıştığım şirketin insan kaynakları eşimin 1 yıl sonra çalışma izni olacağını söyledi ancak bildiğim kadarıyla L2 vize sahipleri Amerika'ya girdikleri günde çalışma izni sahibi oluyorlar. Konuyla ilgili değerli yorumlarınızı rica ederim, şimdiden teşekkür ederim. Sayin@vartorian, esiniz L-2S damgasi ile ABDye girdi ise ve I-94 bilgisinde de ayni kod var ise is izni bulunmaktadir. Detaylar icin bu linke bakiniz. https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-updates-guidance-on-employment-authorization-for-e-and-l-nonimmigrant-spouses
  • H2b acil vize

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    435 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @nick, içinde söyledi: H2b acil vize Sn muslu hukuk yetkilisi. Yakında başlayacak olan iş için (h2b) acil vize randevusu talebi kabul edilir mi? Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz? Yoksa 2023 haziran ve sonrasına randevu atıyorlar Sayın@nick; H2B vizeleri için genelde acil vize randevusu talebi kabul edilmez. Ancak sektöre bağlı olarak istisnalar olabilir sağlık sektörü gibi. Durumunuza bakıp bunu başarı şansını değerlendikten sonra acil vize randevusu talebi yapılabilir. Bazi mülakat istisnaları da getirilmiştir. https://www.state.gov/expanded-interview-waivers-for-certain-nonimmigrant-visa-applicants/
  • Cr1 Ir1 sürecinde vize kategorisi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    269 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @dnzbb, içinde söyledi: Cr1 Ir1 sürecinde vize kategorisi Merhabalar biz 27.02.19 da abd vatandaşı eşimle türkiyede evlendik. Mart 2019 da uscis e başvurduk. 18 şubat 2021 de ankarada mülakatımdan bir gün sonra pasaportumun postaya verildiğine dair mail aldım ve 3-4 gün sonra vizem elime ulaştı. Pasaportumda evliliğimiz 2 yılını tamamlamadığı için vize kategorim CR1 yazıyordu. 7 Haziran 2021 de Abd ye giriş yaptım ve 25 Haziran 2021 de green card ım geldi. Bu sefer vize kategorim IR1 yazıyor ve card expired 2031 yazıyor. Ben bu durumda 2 yıl içinde herhangi bir belge doldurmalı mıyım? (Cr1 olunca GC ı 2 yılda yeniletiyoruz) ya da yapmam gereken başka bir işlem var mı? Sayın @dnzbb ; Belgelerinize bakmadan bir şey söylemek mümkün değildir. Ancak evlilik iki yıldan fazla geçerli olduğunda yeşil kart daimi olarak veriliyor. Bazen hatalı kayıt mümkündür. Bu linke bakiniz. Eğer evlilik iki yıldan daha az sureli ise o zaman geçici yeşil kart veriliyor ve I-751 formuna başvurmak gerekiyor. https://www.uscis.gov/green-card/after-we-grant-your-green-card/conditional-permanent-residence/removing-conditions-on-permanent-residence-based-on-marriage Eğer durumunuz konusunda emin değilseniz, kart ve tarihlerinizle beraber durumunuzu bir danışmanlık görüşmesi ile kontrol etmenizde yarar vardır. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum