Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

L1 - L1A vize için avukatlık ücretleri

• Bir kaç yıldır ticaret ile ugraşıyorum şirketimin şubesi abd ye açmak istiyorum. Oradaki pazarı araştırmak ve raporlamasını yapa bilmek için. Bunun için gereken şartları konsoloslugun sitesin ve youtubeden ögrene bıldık lakin avukatlık ücretlerini merak edıyoruz.
    Tesekkur ederım

Bir arkadasımın bana sordugu sorlardır bu .

• Muslu Law Firm

@dreamm58, içinde söyledi: L1 - L1A vize için avukatlık ücretleri

Bir kaç yıldır ticaret ile ugraşıyorum şirketimin şubesi abd ye açmak istiyorum. Oradaki pazarı araştırmak ve raporlamasını yapa bilmek için. Bunun için gereken şartları konsoloslugun sitesin ve youtubeden ögrene bıldık lakin avukatlık ücretlerini merak edıyoruz.
    Tesekkur ederım

Bir arkadasımın bana sordugu sorlardır bu .

Sayın@dreamm58; ABD'de her avukat kendi fiyatını belirleyebilir. Bu nedenle farklı fiyat ve farklı hizmetlerle karşılaşabilirsiniz. Flat-fee sabit paket ücreti alan avukatlar hourly fee saat bazında fiyat alan avukatlardır. Masraflar-posta,fotokopi gibi - bazen avukatlik fiyatının içindedir ve bazen değildir. Ayrıca devlete vermeniz gereken matbu masraflar vardır. Ücretleri ve masrafları araştırdığınızda bu noktalara dikkat ediniz.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• Sınırdışı edilmenin vize görüşmelerine etkisi

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    357 Bakış
    O
    Evet Türkiyede yabancı uyruklu öğrenciyim, ülkeden çıkış yaparken deport yiyeceğim yüksek ihtimalle, green card ve ya vize görüşmelerinde bu ret yememe sepep olurmu ve ya başka bir sorun teşkil edermi bunu öğrenmek istiyordum.
  • Atölye açmak için hangi vize türü gerekiyor?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    267 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @selanik, içinde söyledi: Atölye açmak için hangi vize türü gerekiyor? Merhaba. 2017 yılından beri seramik ve cam teknolojisi alanında seramik ve çömlekçi çarkında form yapma. ayrıca geleneksel Türk sanatı olan Çini alanında milli eğitim onaylı kurs bitirme belgelerim var. Haziran ayında da ustalık belgesi alacağım. Ayrıca geleneksel el sanatlarından ebru ve su kabağı şekillendirme belgelerim de var. Emekliyim. ABD de kızım yaşayacak. ABD ye gidip bu alanlar üzerinde ufak bir atölye açıp seramik ve Türk sanatı olan çini ve ebru sanatını tanıtmak istiyorum. Hangi vize türüne müracaat etmem gerekiyor. Teşekkür ederim. Sayin @selanik,sizin icin O-1B vize turu uygun olabilir. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/o-1-visa-individuals-with-extraordinary-ability-or-achievement. Eger bu sanati icra eden baskasinin yaninda calisacaksaniz Q vizesi de uygun olabilir. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/q-cultural-exchange. Eger satis yaparsaniz ticari bir vize de uygun olabilir.
  • Sabıka kaydı ile vize başvurusu

4
    0 Oy
    4 İleti
    536 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @mahmut1985, içinde söyledi: Sabıka kaydı ile vize başvurusu Teşekkürler ben İstanbul dayım onerebileceginiz bir adres varmı Size Istanbulda avukat öneremiyorum.
  • E1 vize başvuru süreci

4
    1 Oy
    4 İleti
    416 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @sutik, içinde söyledi: E1 vize başvuru süreci @Claudia-J-Muslu, içinde söyledi: E1 vize başvuru süreci E1 vizesinin greencarda değişimi çok zordur. Merhaba, mesajinizda " E1 vizesinin greencarda degisimi cok zordur" demissiniz. Yaklasik 2 yildir E1 ile NYta yasiyorum. Teknik olarak (zor dahi olsa) E1 vizenin Green Carda donusumu mumkun diye anliyorum. Konu hakkinda kisa bir yonlendirme yapabilir misiniz? Hangi sartlar altinda E1in Green Card`a donusumu mumkun olabilir? Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim. Iyi calismalar... Sayın @Sutik, Aile üyelerinden birinin ABD vatandaşı olup E1i sponsor etmesi (örneğin çocuk 21 yaşına geliyor ve anne ve babaya sponsor oluyor gibi), şirketin çok başarılı olması ve olağanüstü yetenek kategorisinden EB1 yolu ile yeşil kart almak, size başka bir şirketin sponsor edip ise alması ve yeşil karta başvurması veya şirketinizin EB5 yatırımcı vizesine kalifiye olması gibi yollardan E1 vizesinden yeşil karta geçmek mümkün olsa da hayli zordur. Teşekkürler. Ayrıca sorularınızı ayrı başlık altında sormanızı rica ederiz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k