Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

L2 Vize Çalışma Izni Hk.

Benzer Başlıklar

• Amerikan Vatandaşı ile Evlilik Hk.

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    764 Bakış
    P
    @Claudia-J-Muslu Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. Cevabınız üzerine konsolosluğa evlilik bildirimi için mail atıp gerekli dokumanları sordum fakat bana evliliğimi konsolosluğa bildirmem gerekmediğini söylediler. Fakat yine de tereddütte kaldım. Amerika'ya gelme niyetim yok şimdilik, sadece evliliğimin orada da geçerli olması ve eşim üzerinden eşi olarak haklarımın olması benim için yeterli. Bu durumda yapmam gereken başka bir şey var mı acaba? İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
  • L1B Vize Gerekliligi

2
    0 Oy
    2 İleti
    233 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @simsekugur98, içinde söyledi: L1B Vize Gerekliligi Merhaba, 11/2020 tarihi ile 01/2022 arasinda Turkiye’nin en buyuk lojistik firmalarindan birisinde New Jersey ofis icin “remote” olarak calistim. 18/01/2022 tarihinde sirketten istifa ettim ve Avustralya’ya egitim amacli tasindim. Simdi eski bolge yoneticim beni L1B vizesi ile Amerika’ya transfer etmek istiyor. Hukuken son 3 yil icinde 1 yildan fazladir sirkette calismis olma sartini sagliyorum. Fakat basvuru yapilacagi sirada istifa ettigim icin suan sirketle bir ilisigim bulunmuyor. Bu durum vizeyi almama engel olur mu ? Bu konuda net bir ayrim yapilmamis gocmenlik bakanligi sitesinde. Sonucta son 3 yilin icinde 1 yildan fazladir ayni sirkette calismis oluyorum. ???? Sayın @simsekugur98, bu konuyu şirketin avukatına mutlaka yönlendiriniz. İstisnai bir durumdan bahsediyorsunuz. Genelde şirketler istifa eden elemanlarına bu tarz bir imkan sunmazlar. L1B vizesi şirkete bağlılığını kanıtlamış çalışanlara sunulur. Çalışmanın süreklilik arz etmesi gerekir. Sizdeki istifa durumu vizeyi almaya engel teşkil edebilir. Durumunuza detaylı bakmak gerekecektir. Kısa süreli çalışmama durumları tatil gibi L1B vizesinin alımında problem yaratmaz.
  • F1 Öğrenci Vizesi Hk.

2
    0 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @black21, içinde söyledi: F1 Öğrenci Vizesi Hk. Merhaba bir konuda acilen fikrinizi alabilir miyim? Sizin önerileriniz bizim için çok önemli🙏 Eşim Washington Tacoma üniversitesnden MSBA yüksek lisans kabulu aldı. Ailece (eşim, ben ve 5 yaşındaki oğlumuz) F1 vizesine başvuracağız. Ancak ülkemizin mevcut durumu ve ailece gidecek olmamız, olumsuz karşılanır mı? Red almamak için ayrı ayrı mı başvurmalıyız? Buarada artısı olur mu bilemiyorum, üçümüzünde turist vizemiz bulunmakta. Ben 2 kere farklı tarihlerde gidip geldim. Maddi olarak 30 bin dolar hesabımızda göstereceğiz. Kardeşimin evinde konaklayacağız. Burada kirada olan 3 gayrimenkulumuz ve 2 arsamız var. Okul masrafı için orada yaşayan kardeşimi sponsor olarakta göstereceğiz. Eşimin ihbar süresi zorunluluğundan dolayı işyerinden istifa etmesi gerektiği için, F1 vizesi onaylanmazsa işsizde kalacağız. Acaba öneriniz ne olur bize?🙏 Sayın @black21, eşiniz mümkün ise F1 vizesini almadan işinden ayrılmasın. Türkiye'den redler çok artmıştır. Ailecek başvurursanız bu her ne kadar hakkınız isede red riski yükselir. Eşinizin kabul durumunu artırmak için eşiniz yalnız başvurur ise red ihtimali çok düşer. Sizin ne yaptığınız ve ne yapacağınız da önemlidir. Sizin durumunuzda doğru strateji sizin risk alma toleransınıza bağlıdır. Burada bütün ihtimallerin üstünden gitmek mümkün değildir. Turist vizelerinin de kullanımı mümkündür. ABDye önce kim gelecek ve hangi vize ile giriş yapacak sorularının cevaplarını düşünmeniz gerekerir. Uzun vadeli ABD planlarınız da önemlidir.
  • Grenn Card Ds 260 Formu Turist Vize Reddi hk

4
    0 Oy
    4 İleti
    505 Bakış
    crazycellsC
    Maalesef durumunuza ozel yonlendirme icin bu bolumu kullanmaniz uygun degildir. Eger Muslu Hukuk Burosu'ndan danismanlik almak istiyorsaniz kendilerine suradan ulasabilirsiniz: http://amerikavatandas.com/tr/anasayfa/ DS-260 formuyla ilgili bilgilere su konudan ulasabilirsiniz ve tum sorularinizi yine bu konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k