Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

H2b acil vize

Benzer Başlıklar

• J1 Vize Reddinden Sonra H2B Vizesi Başvurusu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    313 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Mert-Berat-Arslan, içinde söyledi: J1 Vize Reddinden Sonra H2B Vizesi Başvurusu Merhabalar, h2b vizesi için Mayıs ayında randevum var.3 hafta önce work and traveldan ret yemiştim. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bu aldığım Ret h2b vizemi çok etkiler mi? Bu vize türünde onay ret oranları nasıl ? Sayin@Mert-Berat-Arslan, H2B vizesi icin red oranlari work and travele gore daha dusuktur. Work and travelden red almis olmaniz H2Bden red alacaksiniz demek degildir. Ancak TCye donme niyetinizin cok net anlasilmasi gerekir. Eger ABDye gidip TCye donmeyeceginizi dusunurlerse yine red alma sansiniz vardir.
  • J1 vize

4
    0 Oy
    4 İleti
    400 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @cnpist, içinde söyledi: J1 vize Tesekkur ederim Sayin Muslu. J1 daki 2 yil kuralini kaldirma ve J1 vizesinin H turune degisimi konusunda firmaniz yardimci olabiliyor degil mi ? Tesekkurler Sayin @cnpist, evet genelde olabiliyoruz.
  • Revoked Vize Sonrası Yeni Vize Başvurusu

3
    1 Oy
    3 İleti
    466 Bakış
    R
    Merhaba @Claudia J. Muslu, Benim anlamadığım nokta ise waiver başvurusunu herhalburkarda yapmam gereklimidir.? Çünkü toplamda 355 gün kaldım. Bana verilen süre ise 6 aydı. yani süre dışından 175 gün kalmış oldum. Bu da 3 yıllık ban anlamına geliyor benim ki. Bu arada Amerikadan 2018' in Kasım ayında ayrılmıştım. Geçenlerde tekrar körfez bölgesinde ki konsoloslukta görüşmeye gittim. Ama kriterleri karşılamıyorsunuz diye vize reddi verildi bana. Ben bundan bana waiver başvuru yapmamam gerektiğini çıkarıyorum. Acaba doğrumudur.? Teşekkür ederim.
  • Sabıka kaydı ile vize başvurusu

4
    0 Oy
    4 İleti
    533 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @mahmut1985, içinde söyledi: Sabıka kaydı ile vize başvurusu Teşekkürler ben İstanbul dayım onerebileceginiz bir adres varmı Size Istanbulda avukat öneremiyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k