Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

L2 Vize Çalışma Izni Hk.

Benzer Başlıklar

• Revoked Vize Sonrası Yeni Vize Başvurusu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    1 Oy
    3 İleti
    467 Bakış
    R
    Merhaba @Claudia J. Muslu, Benim anlamadığım nokta ise waiver başvurusunu herhalburkarda yapmam gereklimidir.? Çünkü toplamda 355 gün kaldım. Bana verilen süre ise 6 aydı. yani süre dışından 175 gün kalmış oldum. Bu da 3 yıllık ban anlamına geliyor benim ki. Bu arada Amerikadan 2018' in Kasım ayında ayrılmıştım. Geçenlerde tekrar körfez bölgesinde ki konsoloslukta görüşmeye gittim. Ama kriterleri karşılamıyorsunuz diye vize reddi verildi bana. Ben bundan bana waiver başvuru yapmamam gerektiğini çıkarıyorum. Acaba doğrumudur.? Teşekkür ederim.
  • H2b acil vize

2
    0 Oy
    2 İleti
    434 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @nick, içinde söyledi: H2b acil vize Sn muslu hukuk yetkilisi. Yakında başlayacak olan iş için (h2b) acil vize randevusu talebi kabul edilir mi? Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz? Yoksa 2023 haziran ve sonrasına randevu atıyorlar Sayın@nick; H2B vizeleri için genelde acil vize randevusu talebi kabul edilmez. Ancak sektöre bağlı olarak istisnalar olabilir sağlık sektörü gibi. Durumunuza bakıp bunu başarı şansını değerlendikten sonra acil vize randevusu talebi yapılabilir. Bazi mülakat istisnaları da getirilmiştir. https://www.state.gov/expanded-interview-waivers-for-certain-nonimmigrant-visa-applicants/
  • Legal Guardıans hk.

4
    0 Oy
    4 İleti
    277 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @notry, içinde söyledi: Legal Guardıans hk. Merhabalar sitede bir çok soruya cevap verdiğinize görerek bir cesaret size yazdım eşimin abisi nc de yaşıyor 18 yıldır.kızım 13 yaşında ve 7 sınıfa gidiyor seneye liseyi abd okumasını istiyoruz legal guardıans la daha rahat edebileceği konsunda forumda yazışmalar gördüm legal gauardıan ile ilgili bilginiz var mı izliyceğimiz yol nasıl olmalı şimdiden ilginize teşekkür ederim Sayın @Notry, Guardianship eyaletten eyalete değişebilen bir konudur. Ben Massachusetts ve Ohio eyaletinde her konuyla ilgili görüş bildirebilirim. Bunun dışında federal hukuk olan göçmenlik ve vatandaşlık alanı ile ilgili her eyalette hizmet verebiliyorum. Ancak guardianship North Carolina kanunlarına tabii olacaktır. Sizin bakacağınız konu guardianship of a minordir. Size North Caroline’nin mahkeme sitesinden guardianship ile ilgili bilgileri aktarıyorum. https://www.nccourts.gov/help-topics/guardianship/guardianship#minor-guardianship-6192 North Carolina mahkemelerinin sitesinden verilen bilgiye göre mahkeme sadece bazı durumlarda 18 yaşından küçük birine guardian tayin edebilir. Mahkemenin guardian tayin etmesi için çocuğun malvarlığı olmalı (miras yolu ile gecen, hayat sigortası, veya bir davadan kazanılan miktarın idaresi) ve guardian bu malvarligini idare etmek icin atanmali, veya cocugun anne-babasının vefat etmiş olması veya anne-babalık haklarının ellerinden alınmış olması gerekmektedir. Bu durumda sizin isteklerinize North Carolina guardianship kuralları uygun olmayacaktır. Yine de bu bilgilerin doğruluğunu mahkemeyi arayarak kontrol etmenizi tavsiye ederim. Teşekkürler.
  • Grenn Card Ds 260 Formu Turist Vize Reddi hk

4
    0 Oy
    4 İleti
    505 Bakış
    crazycellsC
    Maalesef durumunuza ozel yonlendirme icin bu bolumu kullanmaniz uygun degildir. Eger Muslu Hukuk Burosu'ndan danismanlik almak istiyorsaniz kendilerine suradan ulasabilirsiniz: http://amerikavatandas.com/tr/anasayfa/ DS-260 formuyla ilgili bilgilere su konudan ulasabilirsiniz ve tum sorularinizi yine bu konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k