Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar bizde esimle birlikte 1 yildir Houstonda yasiyoruz ancak bulacagimiz ilk firsatta buradan tasinmak istiyoruz.Ilk sebebi sicaklardan dolayi yaklasik 4 aydir evde hapis olduk.Disari ciksak cikmaya gitmeye sosyallesmeye yer yok , bize gercekten cok sessiz sakin geldi ve sokaklar yollar birbirinin ayni bir similasyona dusmusuz gibi hissediyoruz esimle cogu zaman.Virginia veya Florida tasinmak istedigimiz yerlerin basinda geliyor aslinda Bostonda da yasamayi isteriz ancak kiralarin cok yuksek oldugunu duyuyoruz.Virginia veya Florida`da yasayan yada oneride bulunmak isteyen olursa seviniriz.


  • @janedns, içinde söyledi: Hangi eyalet?

    Merhabalar bizde esimle birlikte 1 yildir Houstonda yasiyoruz ancak bulacagimiz ilk firsatta buradan tasinmak istiyoruz.Ilk sebebi sicaklardan dolayi yaklasik 4 aydir evde hapis olduk.Disari ciksak cikmaya gitmeye sosyallesmeye yer yok , bize gercekten cok sessiz sakin geldi ve sokaklar yollar birbirinin ayni bir similasyona dusmusuz gibi hissediyoruz esimle cogu zaman.Virginia veya Florida tasinmak istedigimiz yerlerin basinda geliyor aslinda Bostonda da yasamayi isteriz ancak kiralarin cok yuksek oldugunu duyuyoruz.Virginia veya Florida`da yasayan yada oneride bulunmak isteyen olursa seviniriz.

    Biz houstona 6 ay dayanabildik, gerçekten sizinle aynı şeyleri düşünmüşüz hapishanede yaşıyormuşum gibi hissediyordum ve bu nasıl bir similasyon diyordum aynısını sizden de duyunca biraz tebessüm etdim 😊


  • @çakıl Sizin MA deneyiminiz nasıldı acaba?


  • @phenex MA çok güzel çok begendik fakat ilk başlangıç için bizim için iyi olmadı kredi skoru ve işimiz olmadıgı için istedigimiz çevrede iyi okul bölgesinde ev bulamadık airbnb çok pahalıydı, ev fiyatları çok pahalı degildi normaldi ama illa kredi skoru istedikleri için olmadı malesef ayrıca biz şubat ayında gittigimiz için boş evde çok fazla yokdu yazın ev bulmak daha kolaymış sanırım


  • @çakıl teşekkür ederim, her şey harika olur ileriki günlerinizde umarım.


  • @phenex çok teşekkür ederim sizinde inşallah


  • @gkhanfeez mrb umarım Trumpun karşısına daha genç aklı başında bi demokrat aday olurda o kazanamaz.. DON'T VOTE FOR TRUMP


  • @dorukrblt, içinde söyledi: Hangi eyalet?

    @gkhanfeez tamamdır. Green Card ile gitmek istiyorum. Öğrenci olarak gitmeye durumum el vermeyebilir (başlangıç için yaptığım birikim tamam fakat sonrası sorun olabilir çalışma izni vb. dolayı). @FreeWoRLD önümüzdeki dört sene içerisinde bunları güzelce planlayacağım teşekkürler.

    Dostum DV lottery uzerine plan yapilmaz ki? adi uzerinde bir lottery, piyango yani... Gidip milli piyango dan bilet almaktan hicbir farki yok. Belki piyango cikma sansin daha yuksek olabilir. Daha saglam planlar yapman lazim. Yoksa bir omur boyu piyangonun sana cikmasini beklersin, yada seneye cikar hemen gidersin Amerika ya. Kisacasi sans uzerine plan yapilmaz.

    Ornegin, ogrencilik, evlilik, iscilik vs... gibi saglam elle tutulur aksiyonlar alman lazim. Yoksa DV lottery 2 dk doldurulacak bir islem. Bunu herkes yapiyor zaten.

    Umarim birseyler anlatabilmisimdir. Bol sans degerli arkadasim.


  • @alpha2015tr Günaydın evet çok doğru tespit alt tarafı piyango şansımız varsa çıkar. çıkanlarda gitmiyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum