Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    Merhaba,

    ABD'de yasayan ve Steam'den girip aksamlari 1-2 saat oyun oynayanlar var mi aramizda? Varsa tanismak isterim 🙂


  • @Edelweiss O kadar uzun sureler oynamiyorum ama 2 yildir bekledigim Cyberpunk 2077 cikinca aldim ve 1-2 saat baktim toplamda. Muthis hayal kirikligi oldu bende 😞
    GTA nin suslusu hatta bazi mantik hatalari var. Oyunda can sikan seyler oldugu gibi guzel gelistirmeler de olmus. Ama totalde hayal kirikligi oldu bende.


  • Son 1 aydır doğru dürüst oyun açabilmiş değilim iş yoğunluğundan dolayı , öncesinde günde 2-3 saat oynardım. Total War serileri ilgi alanımda, bir de son zamanlarda Mount & Blade 2 : Bannerlord.

    Umarim ilerleyen zamanlarda oynama fırsatım olur, tabi siz de aynı türe ilgi duyuyorsanız.


  • @caglaror, içinde söyledi: ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?

    @Edelweiss O kadar uzun sureler oynamiyorum ama 2 yildir bekledigim Cyberpunk 2077 cikinca aldim ve 1-2 saat baktim toplamda. Muthis hayal kirikligi oldu bende 😞
    GTA nin suslusu hatta bazi mantik hatalari var. Oyunda can sikan seyler oldugu gibi guzel gelistirmeler de olmus. Ama totalde hayal kirikligi oldu bende.

    Oyunu iade ettikten sonra arkadaşın hesabından toplamda 9 saat civarı oynadım ve sildim. Ana hikaye dışında "müthiş" bir şey göremedim açıkçası.

    Yan görevler/olaylar, şehirdeki etkinlikler/aktiviteler olmasa da olur kıvamında. Sibernetikler/implantlar adeta süs olsun diye konmuş, dramatik bir etkisi yok. RPG ögesi yok doğru düzgün, seçimlerin pek etkisi olduğunu görüp hissedemedim. Araç sürüş mekanikleri fena değil. Melee/ranged combat güzel ama animasyon kıtlığı var. Melee'de Katana ile tek bir tane animasyon gördüm mesela onca adam öldürmeme rağmen, o da kafa kesme animasyonu. Onu da ayıp olmasın diye koymuşlar diye tahmin ediyorum. Şehir ve YZ ölü. NPC'lerle etkileşim düşük ve inandırıcı değil. Oyunda bir "olmamışlık", ya da "aceleye gelmişlik" ve de "eksiklik" hissi fazlasıyla var. Optimizasyona ve bug'lara değinmiyorum bile. Öyle devrimsel bir şey görmüyorum şu anlık. Oyunda ilerledikçe şehri tamamen yapay ve yapmacık bir şekilde doldurduklarını gördüm. Ubisoft oyunlarında hani sırf dolu gözüksün diye birkaç düşman serpiştirirler ya etrafa, aynı o tarz bir suni doluluk var. Witcher 3'deki gibi özgün, evrene uyan ve eğlenceli yan içerikler yok. Bu baya hayal kırıklığı yarattı. Şimdilik 6/10 bütün deneyim üzerinden puanlamam gerekirse. İleride fikrim değişirse belirtirim yine.

    Bazıları Çiftlikpunk 2077 yazmış internette, çok güldüm. 😛 Devrimsel bir oyun beklerken tarihe kara leke olarak geçebilecek potansiyel bir facia ile karşı karşıyayız. Tarihe nasıl geçecekleri önümüzdeki aylardaki "crunch"larına, adanmışlıklarına ve yaratıcılıklarına bağlı ve yine kendi ellerinde.


  • @Haliax Aynen dediklerine katiliyorum. Cok yukseldim 2 sene icinde. Hele ilk gosterilen sinematiklerle alakasi yok oyunun. Cok uzgunum.

  • ⭐⭐⭐⭐

    ben akşam torrente koyacam 2 güne iner herhalde 😃 bide oyuna berbat diyenlerin çoğu fps değil diye böyle diyor ilk duyurduklarında da rpg olacağını söylemişti adamlar ama buglar çok her oyunda oldugu gibi patchlerle düzeltmeleri gerek ve eklenmesi veya düzeltilmesi gereken bazı şeyler var ne zaman düzeltirler kim bilir. eskisi gibi değil oyunlar artık hep yarım çıkıyor ben özellikle GOTY paketini bekliyorum oyunların game of the year paketleri stabil oluyor hep

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Benim Youtube Premium üyeliğim olduğu için ücretsiz Stadia controller ve Chromecast yolladılar. Onun üzerinden birkaç oyun oynadım ve güzeldi. Streaming yoluyla oyun oynamak fena değilmiş.


  • @knnrn Bildigimiz oyunlar mi yoksa nintendo wii tarzi mi ? google stadianin ciktigini bile bilmiyordum

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @supertramp, içinde söyledi: ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?

    @knnrn Bildigimiz oyunlar mi yoksa nintendo wii tarzi mi ? google stadianin ciktigini bile bilmiyordum

    Çoğu oyun var gibi görünüyor. Ayda 10 dolara oyunların çoğunu ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Evde joystick ve chromecast dışında bir alet edevat olması da gerekmiyor, her şey sunucu üzerinden stream ediliyor. Hızlı bir internet bağlantısı lazım tabii. Bizimki aşırı hızlı olmadığı halde sorunsuz oynayabildik.


  • @knnrn Neredeyse bir sene once cikmis. Ama ne xbox ne ps gibi piyasada etkili olamamis sanirsam. Oynanis nasil hosunuza gitti mi ? Aylik 10 dolara oynamak cok iyi bence

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @supertramp, içinde söyledi: ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?

    @knnrn Neredeyse bir sene once cikmis. Ama ne xbox ne ps gibi piyasada etkili olamamis sanirsam. Oynanis nasil hosunuza gitti mi ? Aylik 10 dolara oynamak cok iyi bence

    Evet, oynadığımız birkaç oyun çok keyifliydi. Görüntü kalitesi, reaksiyon hızı falan da iyiydi. Bedava vermeleri de memnun kalmamızda etkili oldu tabii 🙂 Evde PS3 ve bir sürü oyun olmasa ayda 10 dolar verirdim.


  • ABD'de olsam sabah akşam Black Ops Cold War oynardım heralde fakat şu an World at War ve BF1 ile idare ediyorum 😃

    Steam


  • İki yıldır oyun oynamaya hasret kaldım. Maalesef vaktim yok 😢. World of warcraft account'um hala açık ve her ay para ödüyorum ama planlarım bu dürtümün önüne geçiyor.


  • //////////////

  • ⭐⭐⭐

    Su aralar nadir acarsam Resident Evil 2 remake oynuyorum PS4 uzerinde. Bir gun bitirebilirsem sirada RE:3 Remake var. Belki 20 sene oncesine nostalji benim icin bu oyunlar.


  • isim geregi macbook kullandigim icin maalesef oyun oynayamiyorum. sirf oyun icinde konsol ya da pc almak istemedim, sonra stadia ve amazon luna gibi cloud game platformlarini kesfettim. fiyatlari uygun, stadia aylik 10 dolar, amazon luna ise 6 dolar.

    oyun hevesimi bir nebze kirdilar fakat benim asil sevdigim oyun tarzi strateji ve simulasyon, onlar icin pc edinmem gerekiyor. bunun icin ise maalesef vaktim olmadigi icin stadia ve luna'ya devam.

    iyi bir internet baglantiniz varsa gercekten fark goremiyorsunuz. ayrica stadia'da ucretsiz sundugu oyunlarin disinda, cyberpunk 2077 dahil ekstra ucret karsiligi alarak oynayabiliyorsunuz. yine ayni sekilde amazon luna icinde, ubisoft icin aylik 15 dolar ek ucretle, neredeyse tum oyunlarina erisebiliyorsunuz.

    eger sizinde vaktiniz kisitliysa ya da duzenli olarak oyun oynayacak bir programiniz yoksa bu iki servis arzularinizi torpuleyecektir 🙂


  • @supertramp, içinde söyledi: ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?

    @knnrn Neredeyse bir sene once cikmis. Ama ne xbox ne ps gibi piyasada etkili olamamis sanirsam. Oynanis nasil hosunuza gitti mi ? Aylik 10 dolara oynamak cok iyi bence

    Aslinda oldu CyberPunk bircok pcden daha iyi ps4 den kesinlikle daha iyi oynanabiliyor.Stadia nin yanisira geforcenow da var.Ben Pubg oynamistim guzel bir deneyimde eskisi kadar vaktim olmayinca uyeligimi iptal ettirdim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    bu arada internette yazanlara göre Cyberpunk 2077 nin GOG versiyonu daha stabil filanmış


  • Stadia'ya rakip olarak Geforce Now var, onu da bir deneyin derim. Ücretsiz deneme opsiyonu var. Ama genel olarak cloud based game streaming SaaS'larından ben henüz gereken verimi ve tatmini alamadım. En azından Türkiye'de. Latency az olsa bile internet ne kadar hızlı olursa olsun görüntü kalitesinde sürekli pikselleşme ve bulanıklaşma oluyor. ABD ve Batı Avrupa'da daha farklı olabilir. 50 Mbps Fiber internet ile Kingdom Come Deliverance oynamıştım, pek keyif vermemişti. Bu teknoloji gelecek vaat etse de henüz yolun çok başında bence. İleride sadece kaliteli bir monitör ve internet tarayıcısını açacak bir PC/laptop'dan ötesine ihtiyaç kalmayacak oyun oynamak için, bu teknoloji sayesinde.

  • ⭐⭐⭐⭐

    cyperpunk 2077 nin fitgirl crackını indirdim kuramıyorum mühendisler bir help pls 😃 setup dosyasını açtığımda invalid memory access diyor internette de bulamadım başka başka sorunların çözümü var bunun yok 😃 fitgirl in sitesinde ne yazdıysa da yaptım


Benzer Başlıklar

  • 12
  • 37
  • 45
  • 14
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum