Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa)

Taşındı Kanada
93 33 17.9k 23

Benzer Başlıklar

• Kanada'da college (önlisans veya lisans) eğitim başvurusu ve ücretleri

Kanada
    10
    0 Oy
    10 İleti
    607 Bakış
    iced latteI
    @mutsuz-göçmen Kanadaya gitmeyi artık kimse istemiyor. Şartları zorlaştı geçim zor
  • Kanada hakkında özel bir soru

Kanada
    4
    0 Oy
    4 İleti
    455 Bakış
    CalibraturboC
    sor bana
  • Kanada - yeni gocmenlik programi (2019)

Kanada
    35
    4 Oy
    35 İleti
    2k Bakış
    I
    Verdiğim bazı linklerde iş başvuruları açılmış. Resume oluşturulacak sayfa linki var ve açık iş pozisyonları listelenmiş. Pek benlik bir şey yok ama alanına giren varsa incelemekte fayda var.
  • Can Plus Programı Devam Ediyor mu?

Taşındı Kanada kanada vizesi can plus
    2
    0 Oy
    2 İleti
    992 Bakış
    crazycellsC
    @mhsa Can Plus Programı Devam Ediyor mu? içinde söyledi: Merhaba, ABD'den B1/B2 vizem var fakat henüz ABD'ye giriş yapmadım. Turistik olarak gittiğimde Kanada'yı da ziyaret etmek istiyorum. Bu sebeple ABD vizesi olan kişilere kolaylık sağlanan Can Plus programını inceledim fakat detaylı bir kılavuz bulamadım. 1- 2018 yazı itibariyle başvurular ile ilgili prosedürlerde bir değişiklik yapıldığı bazı kaynaklarda yazıyor, bunlar nelerdir? 2- Can Plus programı ile başvuruda konsolosluğa gitmek gerekiyor mu? (Son değişiklik kapsamında artık gidilmesi gerektiği gibi bir bilgi var.) 3- En yalın haliyle izlemem gereken adımlar neler, yardımcı olur musunuz? Su konuyu incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/340/kanada-plus-vize-basvurusu-can-visa
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k