Coronavirus (COVID-19)
-
Koronavirüslü hasta sayımız 2 oldu.
İkinci hasta, ilk hastanın yakın çevresinde tespit edildi. -
Herkes cümbür cemaat sürü halinde otogarlara koşmuş. Güya virüs bulaşmasın diye toplu alanlar tatil edilmişti. Bunlar toplu alandan kaçarken en tehlikeli toplu alani oluşturdular. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak buna denir. Bunlar katiyen eğitilmezdir.
-
@Drywall bu olay çok ilginç. artık internetten bu işlerin daha ucuza ve daha kolay olmasına rağmen insanların bu şekilde davranması :(
-
Ve Diyanet Isleri beklenen aciklamayi yapmis. Cuma namazı kılınacakmis. Tüm camilerde toplu halde sımsıkı ve dipdibe durarak namaz kılmak bence riskli. Yinede kimsenin ibadetine karışamam tabi.
-
@bolatmali Okuduklarım ışığında USA vatandaşları ve yerleşikleri muaf tutuluyor.
-
Tüm kamu görevlilerinin yurtdışına çıkışları durdurulmuş. Zorunlu ve ivedi durumlarda kurumun üst yöneticisi izin verebilir. Genelge boyle diyor. Yani tüm memurlara yurtdışı çıkış yasağı var. Zorunlu ve ivedi durum ne olabilir? Bunu memur arkadaşlar üst yöneticisine sorarlarsa daha net öğrenebilirler. Keyfî gitmelere izin vermeyecekler. Zaten corona tesbit edilmiş ülkelere asla izin vermeyecekler. Ama corona olmayan ülkeye de ne gibi bir sebep gösterilebilir ki?
-
@Manwe6265 durumunuz nedir acaba girisi yaptinizmi herhangi bi problem cikmamistir umarim
-

Gecen gunlerde Trump ile gorusup, tokalasan Brezilya Devlet Baskani'nda koronavirus tespit edildi. Beyaz Saray acil toplaniyor. Trump'da da koronavirus olma ihtimali var. Trump TSI 22:00'da aciklama yapacakmis.
-
zengin fakir belli olsun

-
@TMMZ benim tercihim Apple Mask Pro
-
Trump'la görüşen devlet adamında koronavirüs çıktı! Beyaz Saray acil toplanıyor.
Trump'ı istemeyen ABD elit tayfası suikast yerine virüs bulaştırıp öyle halledecekler sanırım
-
Türkiyede vaka sayısı 5 oldu
-
........
-
ABD'nin ardindan Turkiye de bazi Avrupa ulkelerine ucuslari yarin saat 08:00 itibari ile yasakliyor.
-
@gokcell Diger 4 vaka, ilk vaka ile dogrudan baglantiliymis. Ayni aile uyeleriymis.
-
CNN, Ingiltere'den gelen ucuslara niye yasak getirilmedigini sorguluyor.
https://www.cnn.com/travel/article/coronavirus-europe-travel-ban-us-transit-through-uk/index.html
-
@MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Tom Hanks ve esinde coronavirus positive cikmis.
-
@MySea İngilterenin Schengen haricinde vize uygulaması bence en önemli sebep .
-
........
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum